İkv [ Berber ] Destekleyenler İkv Desteğe.. !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv [ Berber ] Destekleyenler İkv Desteğe.. !!

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Kurtlarxfearx yazdı:
Ferhatbey yazdı:ben destek vermiyorum arkadaş sebebi de şudur . İSİMLER ZATEN DEĞİŞTİRİLİYOR. + TİPİDE DEĞİŞTİRİRSEN E ARTIK HIRSIZLARI NASIL TANICAKSIN BU YÖNDEN İSTEMİYORUM YOKSA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ :roll:

sen karakteri tipinden mi tanıyorsun nickinden mi :D Bunun nicki Ferhatbey değil gözünün renginin mavi küpesinin halka olması lazımdı gibi bir şey mi yapıyorsun sen :D
isim değiştirme olayı geldi ? hadi dersin ismi değişsede sorun değiL . . tipinden tanırım onuda değiştir geriye ne kaldı ? :roll: düzgün oku yazdığımııı sonra knş . . gurt'cukxfearx :P
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Ferhatbey yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:
Ferhatbey yazdı:ben destek vermiyorum arkadaş sebebi de şudur . İSİMLER ZATEN DEĞİŞTİRİLİYOR. + TİPİDE DEĞİŞTİRİRSEN E ARTIK HIRSIZLARI NASIL TANICAKSIN BU YÖNDEN İSTEMİYORUM YOKSA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ :roll:

sen karakteri tipinden mi tanıyorsun nickinden mi :D Bunun nicki Ferhatbey değil gözünün renginin mavi küpesinin halka olması lazımdı gibi bir şey mi yapıyorsun sen :D
isim değiştirme olayı geldi ? hadi dersin ismi değişsede sorun değiL . . tipinden tanırım onuda değiştir geriye ne kaldı ? :roll: düzgün oku yazdığımııı sonra knş . . gurt'cukxfearx :P
Ferhat haklı. Mesela Azizin meranda çaldığı Koyufb çarını örnek vereyim ben ondan başka Ortadan sarı saçlı ve aynı sakallı ecellise savaşçı olduğunu düşünmüyorum tipinden tanıdım gurtçuk :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1453 »

Noldu la hala acamadınız mı berberi ? :mrgreen:
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

İKV nin tarihinde AGOP,RÜSTEM,NECMİ,AKTAR,FAHRİ bunlar baştan beri var şimdi oraya nasıl açıcaklar berbere görev vericekler ona göre oyunda materyaller hazırlıycaklar tarih değişecek Berberi oraya koyucaklarını sanmıyorum koyunca oyuncular üzerinde ne gibi faktörü olacak 500 bin verip abi sıfıra vur 1 milyon verip subay traşı yap mı diyicez ne bileyim saçma geliyor
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

DehrayN yazdı:İKV nin tarihinde AGOP,RÜSTEM,NECMİ,AKTAR,FAHRİ bunlar baştan beri var şimdi oraya nasıl açıcaklar berbere görev vericekler ona göre oyunda materyaller hazırlıycaklar tarih değişecek Berberi oraya koyucaklarını sanmıyorum koyunca oyuncular üzerinde ne gibi faktörü olacak 500 bin verip abi sıfıra vur 1 milyon verip subay traşı yap mı diyicez ne bileyim saçma geliyor
ona bakılırsa eskiden mısır çarşısında rozi miydi öle bi kız vardı. şu anda babıalide
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

mitmet yazdı:
DehrayN yazdı:İKV nin tarihinde AGOP,RÜSTEM,NECMİ,AKTAR,FAHRİ bunlar baştan beri var şimdi oraya nasıl açıcaklar berbere görev vericekler ona göre oyunda materyaller hazırlıycaklar tarih değişecek Berberi oraya koyucaklarını sanmıyorum koyunca oyuncular üzerinde ne gibi faktörü olacak 500 bin verip abi sıfıra vur 1 milyon verip subay traşı yap mı diyicez ne bileyim saçma geliyor
ona bakılırsa eskiden mısır çarşısında rozi miydi öle bi kız vardı. şu anda babıalide
farkındaysan o bab-ı alideki istihbarat casusu
CANFEZA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CANFEZA »

berber neymiş yaa bırakın gereksiz isleri Lonca sistemi gelsin ilk ;)
Kullanıcı avatarı
grandpower7
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen grandpower7 »

Bence Gayet İyi Olur İstediğin Zaman Saç Tipini Fln Değiştirebilirsin Diğer Online Oyunlarda Para Karşılığı fln Değiştiriyorsn
Eminönü = IIaLeSTaII
Sancak = Snow
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

kertenkele yazdı:
mitmet yazdı:
farkındaysan o bab-ı alideki istihbarat casusu
gerçi o da var :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön