isim değiştirme olayı geldi ? hadi dersin ismi değişsede sorun değiL . . tipinden tanırım onuda değiştir geriye ne kaldı ? :roll: düzgün oku yazdığımııı sonra knş . . gurt'cukxfearxKurtlarxfearx yazdı:Ferhatbey yazdı:ben destek vermiyorum arkadaş sebebi de şudur . İSİMLER ZATEN DEĞİŞTİRİLİYOR. + TİPİDE DEĞİŞTİRİRSEN E ARTIK HIRSIZLARI NASIL TANICAKSIN BU YÖNDEN İSTEMİYORUM YOKSA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ :roll:
sen karakteri tipinden mi tanıyorsun nickinden miBunun nicki Ferhatbey değil gözünün renginin mavi küpesinin halka olması lazımdı gibi bir şey mi yapıyorsun sen
İkv [ Berber ] Destekleyenler İkv Desteğe.. !!
Re: İkv [ Berber ] Destekleyenler İkv Desteğe.. !!
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Ferhat haklı. Mesela Azizin meranda çaldığı Koyufb çarını örnek vereyim ben ondan başka Ortadan sarı saçlı ve aynı sakallı ecellise savaşçı olduğunu düşünmüyorum tipinden tanıdım gurtçukFerhatbey yazdı:isim değiştirme olayı geldi ? hadi dersin ismi değişsede sorun değiL . . tipinden tanırım onuda değiştir geriye ne kaldı ? :roll: düzgün oku yazdığımııı sonra knş . . gurt'cukxfearxKurtlarxfearx yazdı:Ferhatbey yazdı:ben destek vermiyorum arkadaş sebebi de şudur . İSİMLER ZATEN DEĞİŞTİRİLİYOR. + TİPİDE DEĞİŞTİRİRSEN E ARTIK HIRSIZLARI NASIL TANICAKSIN BU YÖNDEN İSTEMİYORUM YOKSA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ :roll:
sen karakteri tipinden mi tanıyorsun nickinden miBunun nicki Ferhatbey değil gözünün renginin mavi küpesinin halka olması lazımdı gibi bir şey mi yapıyorsun sen
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Noldu la hala acamadınız mı berberi ? :mrgreen:

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
İKV nin tarihinde AGOP,RÜSTEM,NECMİ,AKTAR,FAHRİ bunlar baştan beri var şimdi oraya nasıl açıcaklar berbere görev vericekler ona göre oyunda materyaller hazırlıycaklar tarih değişecek Berberi oraya koyucaklarını sanmıyorum koyunca oyuncular üzerinde ne gibi faktörü olacak 500 bin verip abi sıfıra vur 1 milyon verip subay traşı yap mı diyicez ne bileyim saçma geliyor
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
ona bakılırsa eskiden mısır çarşısında rozi miydi öle bi kız vardı. şu anda babıalideDehrayN yazdı:İKV nin tarihinde AGOP,RÜSTEM,NECMİ,AKTAR,FAHRİ bunlar baştan beri var şimdi oraya nasıl açıcaklar berbere görev vericekler ona göre oyunda materyaller hazırlıycaklar tarih değişecek Berberi oraya koyucaklarını sanmıyorum koyunca oyuncular üzerinde ne gibi faktörü olacak 500 bin verip abi sıfıra vur 1 milyon verip subay traşı yap mı diyicez ne bileyim saçma geliyor
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
farkındaysan o bab-ı alideki istihbarat casusumitmet yazdı:ona bakılırsa eskiden mısır çarşısında rozi miydi öle bi kız vardı. şu anda babıalideDehrayN yazdı:İKV nin tarihinde AGOP,RÜSTEM,NECMİ,AKTAR,FAHRİ bunlar baştan beri var şimdi oraya nasıl açıcaklar berbere görev vericekler ona göre oyunda materyaller hazırlıycaklar tarih değişecek Berberi oraya koyucaklarını sanmıyorum koyunca oyuncular üzerinde ne gibi faktörü olacak 500 bin verip abi sıfıra vur 1 milyon verip subay traşı yap mı diyicez ne bileyim saçma geliyor
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
berber neymiş yaa bırakın gereksiz isleri Lonca sistemi gelsin ilk
- grandpower7
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Bence Gayet İyi Olur İstediğin Zaman Saç Tipini Fln Değiştirebilirsin Diğer Online Oyunlarda Para Karşılığı fln Değiştiriyorsn
Eminönü = IIaLeSTaII
Sancak = Snow
Sancak = Snow
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
gerçi o da varkertenkele yazdı:farkındaysan o bab-ı alideki istihbarat casusumitmet yazdı:ona bakılırsa eskiden mısır çarşısında rozi miydi öle bi kız vardı. şu anda babıalideDehrayN yazdı:İKV nin tarihinde AGOP,RÜSTEM,NECMİ,AKTAR,FAHRİ bunlar baştan beri var şimdi oraya nasıl açıcaklar berbere görev vericekler ona göre oyunda materyaller hazırlıycaklar tarih değişecek Berberi oraya koyucaklarını sanmıyorum koyunca oyuncular üzerinde ne gibi faktörü olacak 500 bin verip abi sıfıra vur 1 milyon verip subay traşı yap mı diyicez ne bileyim saçma geliyor
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!