Hızlı Desteğe açmış olduğun konuya nazaran bu paylaşımı yapmak istedim
Muhtemel olarak ellerinde yoktur fakat bizzat benim hazırladığım görseli seninle paylaşmak istedim.
YankeeGoHome yazdı:Hidroflorik ayakkabınız hayırlı olsun . Hidroflorik olarak ful olduğunuza göre teke tekte işimiz zor
Ehh biraz terletecez
Vezirx27 yazdı:Hasan merhaba,
Hızlı Desteğe açmış olduğun konuya nazaran bu paylaşımı yapmak istedim
Muhtemel olarak ellerinde yoktur fakat bizzat benim hazırladığım görseli seninle paylaşmak istedim.
Merhabalar , bugün oldukça şanslıydı.Yeraltı ve Hol bölgelerinde materyaller düşürdüm.Ufaktan başlayalım ;
Yeraltı'ndan Klorotoksin ;
Loncadan bir arkadaşımız bana bir item hediye etti , aradığım bir item türüydü.Teşekkür ederim kendisine.
Hol'den ise 2 tane Jadeit ;
Furkan'ın verdiği resim ile yazışma kanalını sansürledim.Biraz amatörce bir sansürleme oldu , tam oturtamadım resmi kanala göre.Boş bir vakitte onu da ayarlarız artık.
Bir kaç item arayışındayım haldır haldır.Bakalım bulabilecek miyiz :?:
Büyücümün Hol bölgesi için olan yetenek sisteminden bahsedeyim.Öncelikle tılsım falan olmadığını belirteyim.
Yıldırım 2 tılsımı olmayanların bence Meteroit ve Buz yeteneklerine 15'er puan vermeleri kanaatindenim.Bilmiyorum benim fiziksel hasarım yüksek ama meteroit atınca akreplere canın neredeyse %70'i bitiyor.Geri kalanı buz ile hallediyorum.Konsantrasyon 15 puan çünkü 2'li grupları kesmek kolaylaşıyor.
BüyüBozma puanı 1 verdim.Holdeki slotların *ırklar hariç hemen hemen hepsi sürdürülebilen hasar vermiyorlar.Bu yüzden BüyüBozma yeteneğini gereksiz buldum.
Tabi üstümün ayakkabı hariç hepsi takılar dahil Kıyamet olduğunu unutmamak lazım.[Nucleus GB-Amplifikatör] , [Nucleus Kolye] ve [Nucleus Yüzük] ile beraber FevziBey itemlerin akrepler için yeterli olacağını düşünüyorum.Ama unutmamak gerekli [Kıyamet Asa] ŞART.Güneş Asa ile bu iş yaş.
Yakın zamanda Fevzi Bey itemler ile deneyeceğim bu sistemi.
Bakalım sonuç nasıl olacak :?:
Shen itemleri klan savaşlarında rakip gruba kamikaze saldırıları yaptığım zaman 1 yada 2 parça olarak takmayı planlıyorum.Tabi rakipteki elektrikçilere göre*
Solucan itemleri genelde tek başıma takıldığım zaman giyiyorum.Klan savaşların yine kamikaze yaparken üstüm tamamen Solucan oluyor ki hasar az alıyorum.Bu da Lodoslara saldırı fırsatı veriyor.
Vahşi itemleri ise Kabadayı Modu'nda takılırken ve tek başıma dolanırken Gazap bir rakip için can kurtaran itemdir benim için Benim 1.8bin vurduğum yerde rakip bana 500-600 vurması çok güzel bir duygu
Elimde olan değerli tılsımar ise 2 tanecik [tooltip t=Büyü asit, büyü zehir ve max hasar etkilerini %150 arttırır.]Gazap 1(III)[/tooltip] ve [tooltip t=Asit büyü hasarını %15 arttırır.]Asit Bilgisi (II)[/tooltip]
:arrow: Shen Eldiven ve Ceket aldıktan sonra item işini bitiyorum.Bir kaç tılsım basabilirim ömrümüz yeterse
:arrow: Ayakkabıları almıyorum.Maraton Adam ayakkabısı iş görür vaziyette , yani hiç çıkmıyor o item üzerimizden.Gömülü diyebiliriz
Okuduğunuz için teşekkürler ! İyi akşamlar...
En son AFRASiYAB tarafından 28 Ağu 2016 00:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.