Herkese ve sana yeniden merhaba sevgili günlük . Sınavların da bitmesinin verdiği rahatlıkla artık gün içinde boş vakitlerim de oyuna da zaman ayırabiliyorum . Fakat sıkılmamak ve çabuk her şeye sahip olup oyunun tadını kaçırmamak için sürekli karakter değiştirip , değişik bölgelere gidip arada sırada yeni karakter açıp onu dizmeye uğraşıyorum . Zaten eskiden süregelen sayfalara bakarsanız görürsünüz bu şekilde ilerlediğimi . Yine Pul kasma işinden sıkılmamak için Kenan atmaya karar verdim ve Mısır Çarşısının yolunu tuttum . Hem Ada'da çok vakit geçirmiştim ve yorulmuştum hem de bölge atmayı oldukça seviyordum . Hal böyle olunca hemen ışınlandım ve grup bulmam hiçte zor olmadı . Lonca başkanının boş Savaşçı karakteri vardı kendisi rica etti ben de onu kırmadım ve onu da gruba aldırdım sonuçta kendisi de bana yardımcı oluyordu boş zamanlarında . Ve kesime başladık .

Motorin'e kadar her zaman olduğu gibi geldik . ( Yine Düşünen'de takılmıştık elbette

Bizim grubumuzdan da alabilen olmadı tabii ki

Kimse Şaheser bir takı alamamıştı anca çift efsunlu sarı takılar ve bir kaç iksir düşmüştü gruba . Daha sonra torbaları alıp bölgeden çıkışımızı gerçekleştirdik . Ve ben de biraz daha yeni açtığım Pulcubaba karakterine geçip onunla oynamaya karar verdim . Kendisini yavaş yavaş kasıyordum ve şimdi sırada Garr'ı öldürmek vardı . Eskiden bir Boss savaşı gibi gözüken bu korkutucu şey şimdilerde çok basit ve sıradan geliyordu . Eski günleri hatırlayıp tebessüm ettikten sonra görevi tamamladım ve tekrar büyücü karakterime giriş yaptım çünkü ticaret alarmları çalıyordu

Pulcubaba karakterimden Klan kanalına sürekli sahip olduğum materyal ve tılsımları yazıp satılık olduğunu belirtiyordum ki hem büyücümü kasayım hem de ticaret için boş durmayayım . Tam yazarken bir arkadaş alıcı çıktı ve 8 xeno'ya 17 m verebileceğini belirtti . Normalde tanesini 2 den aldığını söyledi . Ben de tanesini hep 2.5'tan sattığımı bu seferlik 18'e düştüğümü daha fazla inemeyeceğimi belirttim . Aslında yalandı çünkü uzun süredir elimde kalmıştı bu Xeno'lar

Daha sonra bir arkadaşta elimdeki Komodo dişine karşılık iksir verebileceğini belirtti . Ben de normalde 3.5 m 'den sattığım Komodo Dişine karşılık 35 Kudret iksirine ikna oldum . İksirlerin piyasası daha hareketliydi bu yüzden bu alışverişi kabul etmiştim . Diş'e her gün alıcı bulamasam da İksirler için sürekli alıcı piyasası vardı .

O alışverişide gerçekleştirdikten sonra biraz daha büyücü karakterim olan Pulcubaba'da oynadıktan sonra biraz dinlenmeye karar verdim ve oyundan çıkışımı gerçekleştirdim . Tabii ki çıkmadan oturup Şarapçı'nın homurtularını dinleyip kendisiyle sohbet ettim