Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Merhabalar , bugün sadece KP kastım.Başka bir aksiyon olmadı.El emeği 40bin KP'yi de aştım.

Resim

Resim

Resim

Tabi gördüğüm altın madenini çekiyorum her defasında ;

Aynı yerden ard arda 2 çekişimde 2 saf

Resim

Resim

Biraz da Eminönü'de grup halde takıldık.Karşı arz grup 3 savaşçıydı , biz 2 gazap şifacı bu 3 arz'ı 4 defa üzerimize gelmelerine rağmen örs olmaları için sancaklarına ışınladık 8-)

Grup 4 kişi , diğer 2 arkadaş öldükleri için yanımızda olamadılar bu sırada.

Resim

Resim

Klibi izlerseniz o meşhur o efsane o harika oyun gözlerinizin önünde bitiverir , tekrar izlemek istersiniz klibi :)

Bugünü böyle bitirdik , tekrar görüşmek üzre...
En son Naveran tarafından 27 May 2016 21:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kuralları gereğince ileti düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Şarkı güzel,bilindik ancak kaldırılabilir haberin olsun. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Retaliation yazdı:Şarkı güzel,bilindik ancak kaldırılabilir haberin olsun. ;)
Korkanın çocuğu olmaz ;)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugün yine her zamanki gibi KP kastım.Karlı bir gün oldu benim için.Meteor ve Eminönü bölgesinden bir sürü saf maden çektim.Değerli değersiz bir sürü saf maden koydum bugün kasama.Umarım şansım devam eder

Birileri emek nedir bilmiyormuş.Bildiğini zannediyormuş.Emek nedir bilmeyenler bu ve bundan önceki iletilerime bakarlarsa görürler emeğin ne olduğunu.Emek verdiklerini dile getirenlerin hiç böyle resimlerini göremiyoruz nedense.Nerde kime nasıl emek veriyorlar acaba :?:

Bir de suratına vurulunca bu durumlar sansür uygulatmalar başlamış :mrgreen: Neyse kolay gelsin , tek bir tane RAKİP kesmeden alınan o KPler hayırlı olmaz zaten.Amannn neyse birileri giriyor diye ben de gireyim , hatta komşu camdan attı kendini ben de atayım ;)

Resim

Resim

Resim

KP'ye forumdan da tanıdığımız TOLGARDA'ya rastlayarak ara verdim , ona da lazım olacağını düşündüğü tılsımı hediye ettim.Güle güle kullansın ;

Resim

Resim

Resim

Sivri Ada'da maden çekerken Hortlak'tan düşen bir reçete ;

Aslında arkadaşa ücretsiz verecektim ancak kabul etmedi.Bir miktar para verdi.Sağolun.

Resim

Resim

Resim

Resim

Gün sonunda Sığınak turu yaptık 3 tur , savaşçım ile katıldım.Hiç bir item alamadan çıktım :)

Resim

Böyle bitirdik bugünü , görüşmek üzre tekrardan...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

FireFighter095 yazdı:
Amannn neyse birileri giriyor diye ben de gireyim , hatta komşu camdan attı kendini ben de atayım ;)
Sadece oyunda değil,günümüzdeki tüm zihniyet bu dostum.Gerek onların tabiriyle Moda olsun,yaşam tarzı olsun vs.Örnekler çoğaltılabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Günlüğünde bana da yer ayırdığın için teşekkür ederim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Boşver onlar emek vererek kp kastıklarını sansınlar. Boşver biz savaşarak birşeyler yapıp en azından savaşın bitmesine oyunun amacını yitirnesine neden olmayalım . Boşver yönetimde desteklesin onları . Tüm gözlerini mor yapsınlar karakterlerini mareşal yapsınlar ne değişecek rütbesiz olunca gözlüksüz olunca değersizmi olunuyor ya da rütbeli gözlüklü olunca itibarlı değerlimi olunuyor . Az olsun kendi emeğimizle olsun. En azından zevk alarak yapalım rütbemizi ve gözlüğümüzü çekelim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Retaliation yazdı:
FireFighter095 yazdı:
Amannn neyse birileri giriyor diye ben de gireyim , hatta komşu camdan attı kendini ben de atayım ;)
Sadece oyunda değil,günümüzdeki tüm zihniyet bu dostum.Gerek onların tabiriyle Moda olsun,yaşam tarzı olsun vs.Örnekler çoğaltılabilir.
Çoookkk güzel bir atasözümüz var ama forum kurallarına aykırı :twisted:
TOLGARDA yazdı:Günlüğünde bana da yer ayırdığın için teşekkür ederim.
Estağfurullah , bi pm kadar uzaktayız bilesin :)
selitelis1046 yazdı:Boşver onlar emek vererek kp kastıklarını sansınlar. Boşver biz savaşarak birşeyler yapıp en azından savaşın bitmesine oyunun amacını yitirnesine neden olmayalım . Boşver yönetimde desteklesin onları . Tüm gözlerini mor yapsınlar karakterlerini mareşal yapsınlar ne değişecek rütbesiz olunca gözlüksüz olunca değersizmi olunuyor ya da rütbeli gözlüklü olunca itibarlı değerlimi olunuyor . Az olsun kendi emeğimizle olsun. En azından zevk alarak yapalım rütbemizi ve gözlüğümüzü çekelim .
Haklısın , az olsun güç olsun ama eğlenerek , zevk alarak olsun.
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugün hareketli geçti.İlk kez bu kadar kalabalık klan savaşı yapıldığına rastladım.Ortalama yarım saat kadar sürdü.2 tarafta gayet başarılı savaşçtı ama lodoslar bir tık üstün geldiler diyebilirim.KPEM 12'de takılanlar bu savaşların zevkini hiç bir zaman kavrayamazlar.Kavrayamayacaklar da.

Resim

Resim

Resim

Sonra forumdan tanıdığımız PapazFikret arkadaşımız yeni karakter açmış.Ben de yeni karakter açmıştım şifacı.Arada sığınak migrat turlarına katılırım diye muhabbetine.Beraber bir süre görevlerle ilerledik.Güzel oldu eğlenceli oldu sohbet muhabbet geçti zaman.Biraz düşe kalka ilerledik aslında :) Papazımızın sistem kaynaklı sorunu dolayısıyla sık sık oyundan düştü.
Aramızda geçen bir diyaloğu da paylaşmak isterim :D

Resim

Gün sonunda ise Yasemin kankamızla bir fotoğrafla veda ettik ;

Resim

Bu günü de böyle bitirdik , tekrar görüşmek üzre...
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen PapazFikret »

FireFighter095 yazdı:Merhabalar , bugün hareketli geçti.İlk kez bu kadar kalabalık klan savaşı yapıldığına rastladım.Ortalama yarım saat kadar sürdü.2 tarafta gayet başarılı savaşçtı ama lodoslar bir tık üstün geldiler diyebilirim.KPEM 12'de takılanlar bu savaşların zevkini hiç bir zaman kavrayamazlar.Kavrayamayacaklar da.

Resim

Resim

Resim

Sonra forumdan tanıdığımız PapazFikret arkadaşımız yeni karakter açmış.Ben de yeni karakter açmıştım şifacı.Arada sığınak migrat turlarına katılırım diye muhabbetine.Beraber bir süre görevlerle ilerledik.Güzel oldu eğlenceli oldu sohbet muhabbet geçti zaman.Biraz düşe kalka ilerledik aslında :) Papazımızın sistem kaynaklı sorunu dolayısıyla sık sık oyundan düştü.
Aramızda geçen bir diyaloğu da paylaşmak isterim :D

Resim

Gün sonunda ise Yasemin kankamızla bir fotoğrafla veda ettik ;

Resim

Bu günü de böyle bitirdik , tekrar görüşmek üzre...
Hahah bu bayram ne kesiyoz dostum :D w8 geçip geliyorum :D
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön