kasaphasan06 yazdı:Görev takımı tam faaliyete geçmesede ayak seslerini herkese gösterdik Cevriye küçük bir boss ama Deryacımda sağolsun Lonca ve tılsıma hayırlı işler yapmaya hazırız gibi
teşekkür ederim loncam için her şeyi yapmaya hazırım çiçekler odama lütfen :lol: :lol: :lol:
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!.. www.kurtloncasi.com
Kurt Locnası Yeni Ceza Sisteminde eklentilerde bulunduk arkadaşlar Konsey tarafından görüşülmüş ve kabul görüülmüş Ceza Sisteminde Ceza Şekiller Uyarı, Uzaklaştırma ve İhtaç cezalarının yanı sıra materyal ve para cezalarıda verilicek artık Takım Sistemi tam aktif olana kadar cezalar ve ödüller bireysel verilicek savaş takımları ve görev takımı güncel kadrolarıyla göreve başladığında ise ödül ve cezalar takıma kesilicek doğal olarak cezada yada ödlde büyük olucak buda disiplini ön plana çıkartıcak İhanet, Hırsızlık vb. af edilemez suçlar İhraç ile uyarısısz sonuçlanıcak ki öyleydi zaten bunun dışında ki kural ihlalleri ilk olarak maden materyal yada apra cezası olarak kesilicek aynı kural ihlallerinde bu ceza katlanarak artıcak
Örneğin Kurtlarxxxxxx kişi küfür kuralını ihlal etti verilicek olan ceza örneğin 40 masai çayı yada 1 iridyum yada 2 miyon para şeklinde kesilicek ceza kural ihlalini 2. kez yaptığında ceza 2 katına çıkıcak bir sonrakinde 4 katına ama bu böyle katlanarak gitmiycek 3. cezadan sonra ceza uzaklaştırma ve ihraça akdar gidicek ...
Kurtlarxkadriye yazdı:Arkadaşlar Lonca Kasası olarak lonca içerisinde maddi olarak gelişmemizi sağlayacak bir projenin üzerinde arkadaşlarla çalışıyorduk. sonuç olarak bu konudaki talebi bilmemiz gerektiği için burda bu konuyu açıyorum. eğer gerekli sayının üzerinde bir sayı tesbit edersek Forumda aryı bir konu olarak açmayı ve sürekli devam ettirmeyi planlıyorum.
aktiviteye katılmak isteyenler ÖZEL MESAJ İLE bana ulaşsınlar.
olay çok basit 8'er kişilik gruplar belirlenmiş bir sıra ile düzenlenecek...
aktiviteye katılan herkez haftalık olarak 500 bin lirasını bana aktaracak.
ben elimdeki listeye bakarak 8 kişilik grubun bana vermiş olduğu 4m lirayı sırada bulunan üyeye teslim edicem.
bu iki aylık bir süreçtir. sıralama kurra ile belirlenecektir. itiraz hakkı bulunabilir. ancak aktivite başladıktan sonra itiraz hakkınız ortadan kalkar. çıkma talebiniz olursa iki aylık bedel olan 4m ücret 6m olarak (ceza) ile üyeden tahsil edilecektir.
Fikirleriniz lütfen..... ve ben katılırım die cevap atmayın okuyamaya bilirim özel mesaj atın lütfen
Arkadaşalr artık 7 kişyle de yeşil kesildiyse sizden korkulur.hepinizi tebril ederim bu arada kadriye para işi olunca ne gerekiyosa benide yaz bende varım .iyi forumlar
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.