Kurtlarxkadriye yazdı:Herkese Hayırlı günler. Murat dün ne oldu Kenan bişi verdimi.. kesin bana çıkmışıtır item hissediyorum (benim çarımla başka bir arkadaş devam etti de )
Senden sonra bizde çıktık Kadriye Ayça rahatsızlandı biz oyundayken çıkmak istemedi cadı çıktık bizde
Kurtlarxkadriye yazdı:Arkadaşlar Lonca Kasası olarak lonca içerisinde maddi olarak gelişmemizi sağlayacak bir projenin üzerinde arkadaşlarla çalışıyorduk. sonuç olarak bu konudaki talebi bilmemiz gerektiği için burda bu konuyu açıyorum. eğer gerekli sayının üzerinde bir sayı tesbit edersek Forumda aryı bir konu olarak açmayı ve sürekli devam ettirmeyi planlıyorum.
aktiviteye katılmak isteyenler ÖZEL MESAJ İLE bana ulaşsınlar.
olay çok basit 8'er kişilik gruplar belirlenmiş bir sıra ile düzenlenecek...
aktiviteye katılan herkez haftalık olarak 500 bin lirasını bana aktaracak.
ben elimdeki listeye bakarak 8 kişilik grubun bana vermiş olduğu 4m lirayı sırada bulunan üyeye teslim edicem.
bu iki aylık bir süreçtir. sıralama kurra ile belirlenecektir. itiraz hakkı bulunabilir. ancak aktivite başladıktan sonra itiraz hakkınız ortadan kalkar. çıkma talebiniz olursa iki aylık bedel olan 4m ücret 6m olarak (ceza) ile üyeden tahsil edilecektir.
Fikirleriniz lütfen..... ve ben katılırım die cevap atmayın okuyamaya bilirim özel mesaj atın lütfen
1. Hafta gruptaki herkez 500 Bin Lirayı bana vericek... toplanan 4 Milyonu ben Kurtreis'e vericem
2. Hafta gruptaki herkez 500 Bin Lirayı bana vericek... toplanan 4 Milyonu ben Kurtlarxsena'ya vericem
3. Hafta gruptaki herkez 500 Bin Lirayı bana vericek... toplanan 4 Milyonu ben Kurtlarxmelisa'ya vericem...
Bu böyle 8 hafta sürecek ve devamı istenirse sürekli tekrar edilecek.
2 ay süreci beklemeden çıkmak isteyen bir üye olursa 4Milyon lirayı peşin ödemek zorunda kalacak.
Bu üyelerin toplu para bulması için vesile olacak bir kaç saatte cinlerde kasarak topladığımız 500 bin lira para ile her hafta 4M civarı bi para ile bir üyenin giderleri karşılanmış olacak.
Sıralamayı ben kurra ile yapıcam. Girmek isteyen üye sayısını belirlersek kaç tane sekizerli grup oluşturulabileceğini görücez.
Dahala anlatamadıysam oyunda beni bulun :lol: daha nasıl anlatayım :lol:
Neyse Ben Karşılıksız 500 binden fazlada yardım yaparım iksir materyal vs vs olanı verebilirim.
Oyunda beni bulmanız yeterli param oldukça kuruşuna kadar veririm ihtiyacı olan kişiye fakat olursa isteğim Görev takımı için arkadaşlarımın item sıkıntısını halletmek adına olur kendi adıma da istemem
Görev takımı tam faaliyete geçmesede ayak seslerini herkese gösterdik Cevriye küçük bir boss ama Deryacımda sağolsun Lonca ve tılsıma hayırlı işler yapmaya hazırız gibi