IIxDyNaCxII yazdı:Şu an Sivasta olduğum için görüşemiyorum onunla sana telefon numarasını özel mesajla atıyorum sende bi yere gitmiyorsun
Ben gittim bile.
Artık İ.K.V ne diyebilecek kıvamdayım
Sabah oğuzhanı facede yakaladım ve , Kusura bakma ama aklıma ne geldiyse söyledim ( KÜFÜR YOK )
Hiç birşey yazmadan faceyi terk etti.
Dostum sen demedinmi bana Emre Warlordsx ' i Oğuza verdim ben şifayla devam edicem diye :?: :arrow:
Emre şuan loncadan ayrılmış bulunmaktayım .
Oğuzhanla aramızda geçen konuşmayı bilmeden lütfen yorum yapma.
Facede oğuzhana şöyle dedim .
'' Oğuzhan ben savaşçıyı almak zorundayım tank yapcam k.b ben sana şifacıyı veriyim ''
Oğuzhan da : '' Tamam olm benim zaten şifacım var '' dedi
Ardından ekledi ;
Ama şifreyi değiştirmede arada bende gireyim .
Tamam dedim ve çıktım
Sabah charı bulamadım .
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar
İnternet kotamın bitmesi üzerine yaklaşık iki haftadır oyuna giremiyordum.
Girmez olaydım kimin eli kimin cebinde :? Jabiri savaşçı gitti diye şifacıyı silmenin bir alemi yok bence şifacın ile devam edebilirdin dostum.
Evet ben bildiklerimi anlatmak istiyorum Oğuzhan sanırsamki Jabiriye Warlordsx i verdiydi sonra Jabiri Oğuzhana geri vericekti çarı ama sonradan vazgeçmişti sanırsamki.
Jabiri benim Reelden arkadaşımdır çamur atacak bir tip değil şahsen öyle bir tip olsa ben ona arkadaşım demem.
Neyse nasıl oldu ne oldu bilmiyorum telefonda açık anlatmadı bana geçmiş olsun jabiri toparlan gel bekliyoruz kardeşim.
=> Topluma aykırı davranışlar sergilenmemelidir.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Birlik ve beraberlik sağlanmalıdır.
=> Yapılacak toplantılara katılmak zorunludur.
=> Toplantıya katılamayacakların ''Lonca Yönetimini'' mazeretiyle birlikte bilgilendirmelidir.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
=> Loncamıza katılacakların Hırsızlık v.s konularda adının geçmemiş olması gereklidir.
=> Lonca içinde alınan önemli kararlar lonca dışına sızdırılmamalıdır.
=> Lonca Üyeleri ; Kullanıcı paneli => imza bölümüne ''Amisos Loncası'' eklemek zorundadırlar.
=> Loncamıza Yeni kabul edilen/edilecek üyeler tamamiyle loncamıza mensup değillerdir.
Bir süre Lonca yönetimi tarafından izleneceklerdir.
Lonca ve oyun kurallarına uymayanlar hakkında '' Cezai İşlemler '' başlatılacaktır.