Atamessi yazdı:teşekkür ederim abiCesurzade yazdı:İlk tebrik Benden olsun ...
Ati hayırlı olsun ashabı keyf'inbu arada ali abi kendine dikkat öğrencilerin seni geçmesin
Hayırlı olsun Atakan..
Atamessi yazdı:teşekkür ederim abiCesurzade yazdı:İlk tebrik Benden olsun ...
Ati hayırlı olsun ashabı keyf'inbu arada ali abi kendine dikkat öğrencilerin seni geçmesin
Demek beni gececeksinAtamessi yazdı:teşekkür ederim abiCesurzade yazdı:İlk tebrik Benden olsun ...
Çok teşekkürler ihsan kardeşim bizi dost bilen herkes bizim dostumuzdur saolasınız...Bilgetonyukuk yazdı:Merhabalar,
Börteçine loncası olarak hepinize esenlikler diliyorum, umarım tüm lonca üyeleriniz huzurlu, mutlu, birlik ve bereberlik içerisinde bol tebessümlü günler geçirirler, her şeyin gönlünüzce dileğiniz gibi olması temennesi ve bâki dostluk ile . . .
Güzel dilekleriniz icin tesekkürler sag olasin Kardesim. Size ve Loncanizdaki tüm dostlarimizada ayni sekilde güzel dileklerimizi sunariz. Hayirli Geceler HepinizeBilgetonyukuk yazdı:Merhabalar,
Börteçine loncası olarak hepinize esenlikler diliyorum, umarım tüm lonca üyeleriniz huzurlu, mutlu, birlik ve bereberlik içerisinde bol tebessümlü günler geçirirler, her şeyin gönlünüzce dileğiniz gibi olması temennesi ve bâki dostluk ile . . .