kötüye bişey olmaz beyler merak etmeyin .bLaDexm yazdı:Arkadaşlar Yarın Küçük Bir Ameliyat Geçireceğim.Oyuna Yarın da Girebilirim 2 Hafta da Girmeyedebilirim Belli Olmaz.
şaka bi yana adem çok geçmiş olsun,bekliyoruz seni yarına .
kötüye bişey olmaz beyler merak etmeyin .bLaDexm yazdı:Arkadaşlar Yarın Küçük Bir Ameliyat Geçireceğim.Oyuna Yarın da Girebilirim 2 Hafta da Girmeyedebilirim Belli Olmaz.
sgpkjmr yazdı:kötüye bişey olmaz beyler merak etmeyin .bLaDexm yazdı:Arkadaşlar Yarın Küçük Bir Ameliyat Geçireceğim.Oyuna Yarın da Girebilirim 2 Hafta da Girmeyedebilirim Belli Olmaz.
şaka bi yana adem çok geçmiş olsun,bekliyoruz seni yarına .
bLaDexm yazdı:Arkadaşlar Yarın Küçük Bir Ameliyat Geçireceğim.Oyuna Yarın da Girebilirim 2 Hafta da Girmeyedebilirim Belli Olmaz.
hypnosxxintikam yazdı:bLaDexm yazdı:Arkadaşlar Yarın Küçük Bir Ameliyat Geçireceğim.Oyuna Yarın da Girebilirim 2 Hafta da Girmeyedebilirim Belli Olmaz.
Geçmiş olsun adem ...
Hypnosxxintikam-Hellboyxxintikam-Umutxxintikam-Curexxintikam
Böyle Şeyleri Ortalık Yerlerde Söyleme Demedim mi Sanasgpkjmr yazdı:beyler ben istihbaratı aldım ..
Adem bey estetik ameliyatı olacak ( söylemesi ayıptır özel hayatında biraz artistte kendileri )
Rfk Sigortada Olacağım 1-2 Gün Gelirseniz Görüşürüz.BReaKDaNCe yazdı:hypnosxxintikam yazdı:bLaDexm yazdı:Arkadaşlar Yarın Küçük Bir Ameliyat Geçireceğim.Oyuna Yarın da Girebilirim 2 Hafta da Girmeyedebilirim Belli Olmaz.
Geçmiş olsun adem ...
Geçmiş oLsn adem Haberımız yok ameliyat oLacagından ?
hypnosxxintikam yazdı:bLaDexm yazdı:Arkadaşlar Yarın Küçük Bir Ameliyat Geçireceğim.Oyuna Yarın da Girebilirim 2 Hafta da Girmeyedebilirim Belli Olmaz.
Geçmiş olsun adem ...
Tskxgenelkrmay yazdı: Gecmiş olsun ademim hayırdır ne ameliyatı?????
15 tatilde bir savaş olucak Arz ve Lodos arası Lodoslara ne olur ne olmaz savaşa karışan arz olabılır bu yüzden 1 grub takviyeye ihtiyac var sizin loncayı düşündüm cevabınızı bekliyorum.
bizim arz lardan TsKx ve bazı arkadaşlar olucak.
DaRKNiqHT yazdı:Allah rahmet eylesin xD xD xD
GEÇMİŞ OLSUN UMARIM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE ATLATIRSIN YUKARDAKİ YAZI ŞAKAYDI
bLaDexm yazdı:Böyle Şeyleri Ortalık Yerlerde Söyleme Demedim mi Sanasgpkjmr yazdı:beyler ben istihbaratı aldım ..
Adem bey estetik ameliyatı olacak ( söylemesi ayıptır özel hayatında biraz artistte kendileri )