Ben ta nerelerden kalkıp geliyorum sen gelmiyorsun Cemalle çapraz ateşe alacam seni :twisted:
Bazılarıda ist.e gelirsem bursaya gidemem diyordu şimdi orayada gidemiyor :geek:
Özkan abi beni hatırlarmısın bilmem ? Tayfaxistanbulk , TayfaxşifacıTayfaxozkan yazdı:Siz ruh ablamı compexde yalnız bırakırsınız haaa engin seni evire çevire kesmek lazım![]()
Ben ta nerelerden kalkıp geliyorum sen gelmiyorsun Cemalle çapraz ateşe alacam seni :twisted:
Bazılarıda ist.e gelirsem bursaya gidemem diyordu şimdi orayada gidemiyor :geek:
off kafam yarıldı sankı :mrgreen: yavas a o taşları kuzum:DTayfaxozkan yazdı:Siz ruh ablamı compexde yalnız bırakırsınız haaa engin seni evire çevire kesmek lazım![]()
]rdmxenkin yazdı:Ruhh yalancıdır inanmayınızfuara gelcektim kandırdı beni
inş. baska fuarlarda görüşürük
Ruhhsuz fuar istiyoruz
rdmxenkin yazdı:Hee buyur ne görüşcen bizim özelimiz gizlimiz yok
Baskanda benim lider de benimRuhh başkan benim derse inanmayın onu indirdik baskanlıktan
Bundan sonra herkesi vergiye bağlıyorum aylık vergi olarak herkes 1m vercek bana![]()
of buna koptum ya :lol: :mrgreen:Hehe Ruhhsuz fuar patiksiz penguene benzer olm