En karizmatik yetkili :)
Re: En karizmatik yetkili :)
Bana oy verenler Arefe günü , gün doğarken çantalarına baksın 
Bana oy verenler Arefe günü , gün doğarken çantalarına baksın 
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
HOCAM KEŞKE ÖNCE SÖYLESEYDİNNocomment yazdı:Bana oy verenler Arefe günü , gün doğarken çantalarına baksın
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Nocomment yazdı:Bana oy verenler Arefe günü , gün doğarken çantalarına baksın
Sayın Nocomment bende bir sürü forum hesabı var pazarlıkta yapılır ayrıca.
Bilgilerinize :roll: :roll:
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Alem-i Cihan
nancoment çok itici geliyor biraz olsun tebessüm edebilir adam hep aynı tarz baya matem dolu sanki müşterisi az her fuarda dolup taşıyor oysa standtları
ha bu arada ahmet helal olsun kardeşim her zaman taraftarınım
ha bu arada ahmet helal olsun kardeşim her zaman taraftarınım

- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
Ben erdoğana verdim kültür bakanlığnın ve unesconun tarihi eser die aradığı adamdaNocomment yazdı:Kimseyi asla tehdit etmem , ister oy versin ister vermesin . Oy vermeyenlerin ismini sadece not alıyorumJouRney » 13 Ağu 2012 14:49
- Karizma oylamasında Noco'ya bulaşmayın, ben bulaştım banlandım arkadaşlar
![]()
ee şey ben bukadar sert tepki beklemiyordum ama çözdüm niye böyle yaptığını şey varya neydi ya dilimin ucunda heh buldum menpoz mu ne öyle bişe ona girmişsin bu tepki ondan yaptığım araştırmaya göre yaşlılarda sık görülüyor en iyisi git dinlen bırak bu işleri git mezar yerini ayarla öyle şeylerle uğraş bence oyumuda sana kullandım iyi gelir toparlanırsın belkiNocomment yazdı:Sahte hesapla oy çaldı diyenleri ıspata davet ediyorum.Gönüllerin birincisiyim![]()
srfiscn yazdı:[GM]Nocomment yaptığın hiç etik değil forumda bizimde sahte hesaplarımız olmuştu ama böyle bişeyi bizim yapmamız normalHellRiDerS yazdı:Yaptığımız araştırma sonucu [GM]Nocomment sahte hesap açarak kendine oy verme sureti ile oylarını yükselttiği tespit edilmiştir.sen gelmişsin 70 yaşına böyle yapıyon ayrıca ne karizmasından bahsedisun ya yaşın olmuş 70 tamam gözlükler biraz deişik göstermiş ama o kadar
Ve sen ! bana 70 yaşında diyen kunduz , seni gözlüklerimle döverim, kimin adamı isen söyle o çıksın karşıma![]()
Oy verende vermeyende sağolsun ( oy vermeyenleri ah bilsem) bizde demokrasi var, bana oy verenler tam demokratttır
- Matrock
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Vallahi merakla bekliyoruz abiNocomment yazdı:Bana oy verenler Arefe günü , gün doğarken çantalarına baksın
18 Ağustosu merakla bekliyoruz

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Seçmenler kandırıldıklarını, Arefe günü gün doğarken anlayacak.Nocomment yazdı:Bana oy verenler Arefe günü , gün doğarken çantalarına baksın
Onur GÜRSOY