bak forumdan soğudum 13 ekimde açılcak mordumanVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:dananın kuyruğu kopdu bu dakkadan sonra kimse geçemez beni xD)))
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Evettt iKV MiLLETiNiN iNSANLARI, sonunda bu da oldu; MorDuMan 2547 iletiye ulaştı!...
Foruma olan iştiraki ve katkısından ötürü Kendisini tebrik ediyorum. İyi ki, dumanla haberleşmiyoruz. : P
Bu konu vesilesiyle forum üzerinden sahibi olunacak gönderilerin, kullanıcıya katkısının olmadığını da hatırlatmak isterim...
Foruma olan iştiraki ve katkısından ötürü Kendisini tebrik ediyorum. İyi ki, dumanla haberleşmiyoruz. : P
Bu konu vesilesiyle forum üzerinden sahibi olunacak gönderilerin, kullanıcıya katkısının olmadığını da hatırlatmak isterim...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Post yok yani hacı onumu dion 
Beni engelleyemezsiniz söleyim bunu size KIZILCIKBEY
aa göz yanılması KIZILBEY 
Beni engelleyemezsiniz söleyim bunu size KIZILCIKBEY
Vandervaart yazdı:Post yok yani hacı onumu dion
Beni engelleyemezsiniz söleyim bunu size KIZILCIKBEYaa göz yanılması KIZILBEY
İşte o bir göz yanılması Sizi engellemeye yeter!
Kimseyi engellemek gibi bir gayretimiz, gayemiz yok. Sizler için düşünülmüş, özgür alandasınız. Bizse Size yardım etmek için buradayız.
-
- Kadim Hidra Avcısı
Turkcel isen ödemeli ataym ara beni konuşalımKIZILBEY yazdı:Vandervaart yazdı:Post yok yani hacı onumu dion
İşte o bir göz yanılması Sizi engellemeye yeter!Artık gözlerim üzerinizde Vandervaart :twisted:
Kimseyi engellemek gibi bir gayretimiz, gayemiz yok. Sizler için düşünülmüş, özgür alandasınız. Bizse Size yardım etmek için buradayız.
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Vandervaart yazdı:Turkcel isen ödemeli ataym ara beni konuşalımKIZILBEY yazdı:Vandervaart yazdı:Post yok yani hacı onumu dion
İşte o bir göz yanılması Sizi engellemeye yeter!Artık gözlerim üzerinizde Vandervaart :twisted:
Kimseyi engellemek gibi bir gayretimiz, gayemiz yok. Sizler için düşünülmüş, özgür alandasınız. Bizse Size yardım etmek için buradayız.=))=)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Vandervaart yazdı:Turkcel isen ödemeli ataym ara beni konuşalımKIZILBEY yazdı:Vandervaart yazdı:Post yok yani hacı onumu dion
Kimseyi engellemek gibi bir gayretimiz, gayemiz yok. Sizler için düşünülmüş, özgür alandasınız. Bizse Size yardım etmek için buradayız.=))=)
haha :twisted: Forumda binlerce mesaj yazan Sen, ha?
Beni, konuşarak değil, yazarak ikna etmen lazım...
ooooooo yapıştır lafııııKIZILBEY yazdı:Vandervaart yazdı:Turkcel isen ödemeli ataym ara beni konuşalımKIZILBEY yazdı:Vandervaart yazdı:Post yok yani hacı onumu dion
Beni, konuşarak değil, yazarak ikna etmen lazım...![]()
-
- Kadim Hidra Avcısı
KIZILBEY yazdı:Vandervaart yazdı:Turkcel isen ödemeli ataym ara beni konuşalımKIZILBEY yazdı:Vandervaart yazdı:Post yok yani hacı onumu dion
Beni, konuşarak değil, yazarak ikna etmen lazım...![]()
İlkokulda Güzel konuşma ve yazma dersim 2 ydi
Nyse Trkcll pahalıdır her bütçe kaldıramaz