Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

@Öncelikle Arugde
Yazı dizimi okuyup aydınlığa kavuşturduğundan ötürü sana teşekkür ederim ;)
Ama fakat kurmuş olduğum cümlelerin yarısını lanse ederek yayınlamışın. Burada belirtilen loncalar arası turnuvadan kastım " 5. yıla itibaren özel olarak yapılan lonca savaşlarını kasıt etmiştim fakat yine ayrı bir etkinlik olarak görmüşün burada bana karşı yorum yapmak düşerse kolaya kaçmışsın.

Etkinlik takvimini planlanmış bir sistem içerisinde olduğunun bilincindeyim fakat değiştirmelere gidilebilirdi burada deyindiğim tarafta buydu başka boyuta çekilmiş.

Öneri bölümüne gelince bir araştır forum konularımı , mesajlarımı veya karakterim olan KEMALİZM olarak beni bir panelden bakarak yapmış olduğum önerileri incelemeni tavsiye ediyorum . Yok benim vakitim yok inceleyemem dersen bir oyuncu yaptığı önerinin dönütünün hangi kalıplaşmış bir cümle ile cevap verildiğine dikkat et havuz havuz havuz senelerdir havuza alınmakta ve bu fikirlerin neredeyse hepsi hayata geçirilememiş.

@Tekadam adlı arkadaşımızın yapmış olduğu öneriyi ozaman hayata geçirin bu çokda zor birşey değil.Sizler zoru başaran kişilersiniz programcılığınıza güvenilerek bu kuruma hizmet ediyorsunuz ozaman yapın demek isterim fakat demek için tenezzül etme zahmetinde bulunmuyorum.

Silinen yorumlar hakkında bir benım forum kullanıcı adım ile bir araştırma yap silinen konular arka planda kalır bunu bende biliyorum sende bir bak bakalım tartışma yapılmıştamı Zifan tarafından veyahüt başka bir yetkılı tarafından kaldırılmış. Bu yorumları yapmadan önce 10 kere düşünün 1 kere yorum yapın hadi selametle ;)

Umuyorumki bunuda detaylı bir şekilde kesitsiz yayınlarsın. Kesitsizden kastım bölmeden yayınlamandır çünkü alıntı yapılan cümlelerin yarısında saçmalamışsın bunuda belirtmek isterim
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Ee ne oldu zoruna gidince forumdaki konuyumu silmeye yeltendin?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

KEMALIZMX yazdı:Ee ne oldu zoruna gidince forumdaki konuyumu silmeye yeltendin?
Selam KEMALIZMX,
Sorularınız ve yaptığınız öneriler ben ve diğer etkinlik görevlisi arkadaşım tarafından defalarca cevaplanmıştır.Bu noktada size forum kuralları madde 5 i hatırlatarak öneri ve yorumlarınız dışında konunun karşılıklı diyoloğa dönüşmemesi gerektiğinide belirtiriz zira hiçbir konu yahut yorum gereksiz yere kaldırılmaz.

5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
Estellixeymen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Estellixeymen »

Benim düşüncem lonca savaşlarının er meydanına girmek kadar kolay olması. Diğer oyunlarda bu çok kolay yapılıyor bizde neden olmasın? Örneğin er meydanına girer gibi (/Savaş 1) kolayca girebileceğimiz bir yer olur ve aynı lonca üyelerinden kurulmuş 6 kişilik grupların girebileceği bir yer olursa oyuna biraz renk gelir ve insanların yapacağı bir şey kalmadığı zaman lonca savaşı yapabilir. Bunu isterseniz bir etkinlik şeklinde de yapabilirsiniz. Ama Er meydanı gibi olursa biz oyuncular açısından çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Kendimden örnek vereyim savaşçı ve büyücü karakterimin çemberlitaş migrat ve sığınaklardan alacağı her hangi bir itemi kalmadı o yüzden oyuna girdiğim zaman yapacak bir şeyim kalmıyor ve bu da oyundan soğumama neden oluyor. Benim gibi onlarca lonca arkadaşım var. Boş boş oyunda durmak yerine bir lonca savaşı yapabileceğimiz bir yer olsa kimse sıkılmaz ve savaş sonucu sohbet kanalında yazabilir. Örneğin "A loncası 20 - 16 B loncası kazanan lonca A loncası tebrik ediyoruz" gibi bir yazı sohbet kanalında yazarsa loncaların gücünü tüm sunucu görür ve bir rekabet ortaya çıkar bu rekabet sayesinde herkes birbiriyle savaşır ve oyunda GM veya Etkinlik sorumluları olmadan kendi yapabileceğimiz bir etkinlik ortaya çıkar. Yeni gelecek olan güncellemede (Arz ve Lodos) bu dediğim etkinlik yer alırsa kendi açımdan çok sevinirim bu etkinliği benden çok isteyen yüzlerce oyuncu var oyunda. :)
XxOttomanARMYxX
OttomanARMY
xOttomanARMYx
xOttomanARMYYx

Resim

Eymen TALAY
Kullanıcı avatarı
Turker82
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Yetkili biri bakabilrim ödülüm almadım.

Mesaj gönderen Turker82 »

Dün aksam düzenlenn kelime avcısı oyununu meranda bilen TüRKeR karakterinin sahibiyim o sırada elektirik gitti için ödülümü alamadım ne yapmam gerek simdiden teşekkürler
Resim

Şan-ı Hükümdar şikayet, soru öneri ve iletişim için
TIKLAYINIZ
.

Kullanıcı avatarı
Turker82
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Yetkili biri bakabilrim ödülüm almadım.

2 saatir hiçbir yetkili cvp vermemiş ..!
Resim

TIKLAYINIZ
.

Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Konu ile ilgili olarak gerekli açıklamayı Etkinlik görevlisi Zifan konu altından yapacaktır.

Lütfen bir müddet bekleyiniz.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Turker82
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ilginiz için teşekürler zifanın cevabını bekliyeceğim
Resim

TIKLAYINIZ
.

Kullanıcı avatarı
Turker82
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Gör artık konuyu zifan
Resim

TIKLAYINIZ
.

CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba

Ödülü kazandığınız karakterinizle şu an oyuna girerseniz ödülünüz verilecektir..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/

“Etkinlikler” sayfasına dön