XxMeGaSiFaxX

XxMeGaSiFaxX
Bu resmi Google > Görseller'de gördüm sankiBayceza yazdı:Alın İşte bir zamanlar efsanevi savaşçı xŞheakespearx
Emine ATABAŞ (umarım kızmazsın)
Esadullah yazdı:Bu resmi Google > Görseller'de gördüm sankiBayceza yazdı:Alın İşte bir zamanlar efsanevi savaşçı xŞheakespearx
Gorayıma Bak HeleeeMeGaStaR yazdı:XxMeGaSiFaxX
XxMeGaSiFaxX
SonxSouL yazdı:Maalesef çok fena sallamışsın ben dahil bazı isimleribiraz daha gayret etmeni temenni ediyorum şahsen o fotoğraftaki ben değilim ve '' Erdem'in de o olduğuna inanmıyorum .. dediğim gibi kardeş biraz daha çaba emek ve sabır başarılar dilerim
sn gugıl resimlere neler yazıosunda bunlar çıkıor söle bakim ?Esadullah yazdı:Bu resmi Google > Görseller'de gördüm sankiBayceza yazdı:Alın İşte bir zamanlar efsanevi savaşçı xŞheakespearx
Bunları yapmak çok kolay ver adını senin adına yüzlerce resim yapıyım ve face açıyım boş iş bunlar , kişi kendini bildikten sonra teferuata gerek yoksayko852 yazdı:SonxSouL yazdı:Maalesef çok fena sallamışsın ben dahil bazı isimleribiraz daha gayret etmeni temenni ediyorum şahsen o fotoğraftaki ben değilim ve '' Erdem'in de o olduğuna inanmıyorum .. dediğim gibi kardeş biraz daha çaba emek ve sabır başarılar dilerim
http://imageshack.us
bence sen çok fena sallamışsın 16 yaşında evlenen çocuk yapan ve bakkal dükkanı çalıştıran Hsncn' Soull(face ismi)