Kadimi 18 kişi kestik, 7 kişi bile kesileceği belli.9zaza yazdı:Bombacı Diyenler Bi Bakın
Kadımı 6 milyon canı var Bombacı kadıme 30 bin koysa ne yazar ??? + Kadımı tek vuruşu 7+28 bin 35 bin oluyor depremde herkesı 30 bin canlar öldürüyor Bombacıyı Tesla Küresi ile kesıyoruz adamlar 50-60 kişi kadım kesemıyorlar Sizin yorumunuz olabilir ama böyle Gereksızce yorumlarla başkalarına açık verıyorsunuz
SİZCE OYUNDAKİ EN GÜÇLÜ YARATIK ?
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SİZCE OYUNDAKİ EN GÜÇLÜ YARATIK ?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Off bilip bilmeden bi yerinizden uydurmayın kadimin canı en az 7m !Bilgic yazdı:Solucanın canı 140 b kadimin 1.5 mrapper yazdı:Sen kimsin gardaş ? Hee ? Ne Ayaksın Sen ? 2 kişi konuşurken 3. ye ne yemek düşermiş hee ? Söyle baam . O acınası yorumuna da bişey demiyorum diyen demiş sana böyle olmuşsun ..Mysolo yazdı:Sanane oluyor kardeşim o onun yorumu bende Fare diyorum var mı gelde yorumuma bir şeyde ben fare diyom var mı ..rapper yazdı:Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kadimin canı 10 m.
Yeşilin canı 1 m'di.
Yeşilin canı 1 m'di.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Heratera=Junon En Güçlü Bu Kardeşim
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
efern ii örenmişsin oyunu(benden )ama bi yanlısın varMykonS yazdı:junonu 6 kişi kesiyorlar kadimi 6 kişi kesen daha yok ..
Bence azullll :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kod: Tümünü seç
OYUNDAKİ GERCEK ADIM Xxsifacıcihanxx
azulu 2 kişi kestik 15 lwl :mrgreen:santino yazdı:efern ii örenmişsin oyunu(benden )ama bi yanlısın varMykonS yazdı:junonu 6 kişi kesiyorlar kadimi 6 kişi kesen daha yok ..
Bence azullll :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
çakma misafir hesabıyımdır
- manyetix95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Taktiğe gör değişir bence kadimin abartılcak bi şeyi yok taktiği bilirsen 1 grupla kesersin ama biraz uzun sürer junon ise direnç binse çok basit..!
Güçlü kavramı kişiye göre değişir...
Güçlü kavramı kişiye göre değişir...
Gaspıralı(49)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
yahu 6. sayfaya kadar okudum KADİM HİDRA yazan yoksa affola arkadaşlar dediğim bu