>> ŞaN-I HükümdaR <<
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: >> ŞaN-I HükümdaR <<
Silahtar yazdı:Güncel
kesinlikle arkadaşım böyle önemli bir konunun alt sıralarda kalması çoğu insanı üzecek bir durumdur.
GÜNCEL!!!
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Bu loncanın üyelerinin çoğu şu günlerde iş, tatil vs sebeplerden oyuna giremiyorlar... Bazılarına inat Güncell...Theanswer3 yazdı:Silahtar yazdı:Güncel
kesinlikle arkadaşım böyle önemli bir konunun alt sıralarda kalması çoğu insanı üzecek bir durumdur.
GÜNCEL!!!

Her Zaman Dostluk Kazansın, Kaybeden Düşmanlık Olsun...
Güncel beyler herkes görsün !
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
Beyinleri sadece çocuk zihniyeti üzerine kurulu, forumdan çıkmayıp ne kadar saçma sapan iş varsa o işlerde parmağı olan kişi / kişiler muhattabımız olamaz. Sana hakaret edebilirm ama hakareti bile hak etmeyen bi varlık için değmez.Bak sana sinsi sinsi yaklaşan bir söz, İçerik düzenlendi.
Sosyolog
Sosyolog
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
*HükümdaRxErDeM çalınmıştır.Şuan için Loncamızla hiç bir alakası kalmamıştır.

- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
*HükümdaRxErDeM geri alınmıştır.
*HükümdaRxGodNess ve Hükümdarxgodnes karekterlerinin sahibi Eylül kardeşimiz Loncadan ayrılmıştır.
Hükümdarxgodnes
*Lonca alımlarımız devam etmektedir. HükümdaRxGaiuS veya burdan bize ulaşa bilirsiniz.İyi forumlar
*HükümdaRxGodNess ve Hükümdarxgodnes karekterlerinin sahibi Eylül kardeşimiz Loncadan ayrılmıştır.
Hükümdarxgodnes
*Lonca alımlarımız devam etmektedir. HükümdaRxGaiuS veya burdan bize ulaşa bilirsiniz.İyi forumlar

- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
LONCANIZA BAŞARILAR..
İYİ GÜNLER LONCANIZA KATILMAK İSTİYORUM İLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM
Ad:Tuncay
Karakter Adı:Kurmayxkorlici Buzbağ
Referans olabilcek kişi:Hükümdarxsüvari(cemil abi)
Eğitim:okuyorum Lİse:3
kurmayxkorlici çarın dan yalnıs anlasılmasın o çar bana kardeşimin hediyesidir o çar loncada değildir belirtmek isterim.
AÇIKLAMA(kendimi):ben tuncay 17 yasında lise 3 öğrencisim hatay da yaşıyorum yazları berberlik kışları okuyorum ve loncanıza gelmek istiyorum sebebi ise sewdiğim insanların orada olması başta cemil abi yaşar abi gibi ve bir çok değerli insanların orda olması ayrıyetten ailemden bahsedeyim az biz 2 kardeşiz en büyüğü bnm babam fabrikada işçi annem muhtarlıkta çalısıyor kız kardeşim ilköğretim 3 e geçti hırsızlık olaylarını ve yalan söylemeyi saygısızlık yapmayı küfür etmeyi sevmem sevenleride sevmem açık söliyeyim he eğer bnm loncam birisiyle tartışıyorsa destek çıkarım onuda söylemek isterim ama eğer biri bana laf atıyorsa aldırmam geçerim arkadaşlık muhabbet beraber eğleneceğimiz bir oyun olacagına inandıgım için girmek istiyorum item para mühim değil zaten loncamız kendi kararlarını alarak bunları göz önünde bulundurduklarına inanıyorum benden bu kadar teşekkür ediyorum saygılarım la tuncay...!kararınızı bekliyorum
kurmayxkorlici çarın dan yalnıs anlasılmasın o çar bana kardeşimin hediyesidir o çar loncada değildir belirtmek isterim.
AÇIKLAMA(kendimi):ben tuncay 17 yasında lise 3 öğrencisim hatay da yaşıyorum yazları berberlik kışları okuyorum ve loncanıza gelmek istiyorum sebebi ise sewdiğim insanların orada olması başta cemil abi yaşar abi gibi ve bir çok değerli insanların orda olması ayrıyetten ailemden bahsedeyim az biz 2 kardeşiz en büyüğü bnm babam fabrikada işçi annem muhtarlıkta çalısıyor kız kardeşim ilköğretim 3 e geçti hırsızlık olaylarını ve yalan söylemeyi saygısızlık yapmayı küfür etmeyi sevmem sevenleride sevmem açık söliyeyim he eğer bnm loncam birisiyle tartışıyorsa destek çıkarım onuda söylemek isterim ama eğer biri bana laf atıyorsa aldırmam geçerim arkadaşlık muhabbet beraber eğleneceğimiz bir oyun olacagına inandıgım için girmek istiyorum item para mühim değil zaten loncamız kendi kararlarını alarak bunları göz önünde bulundurduklarına inanıyorum benden bu kadar teşekkür ediyorum saygılarım la tuncay...!kararınızı bekliyorum
KORLİC
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
Tuncay kardeşim talebin aldık değerlendirmeden sonra seninle iletişime gececeğiz.korlic yazdı:İYİ GÜNLER LONCANIZA KATILMAK İSTİYORUM İLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM