eceLinizqeLdi yazdı:Selam,
Her ne kadar ismimin başında 'yNçR' tagı olsa da, bende buradayım. İsimler bizleri ayırmıyor, çok şükür. Abim, Hanzala konusuna gelince de, hayırlara vesile olmasını dilerim.
İyi forumlar
Adaş Tağlar farklı olabilir önemli olan bunları aramızda önemsememek ve mesafe koymamak. Düşünceler bir oldutan sonra Tağ farklı olmuş bir önemi yok.
kupluce yazdı:AteşHaNZaLaarkadaşımız uzun uğraşlar sonucu aramıza katılmıştır.. (kalp)
Hayırlara vesile olması dileğiyle..
uzun uğraş demeyelim bazı sebeplerden ötürü girmek istemiyordum hiçbir loncaya sonunda böyle bir şey olacağı belliydi a veya b loncası fark etmez herkesi eşit derecede sevdim ki bugünlere geldim hiç bir zaman ne taraf oldum ne de kimsenin adamı kişiğm bozulmadığı sürece ben her loncadayım sizleri seviyorum özellikle seni
Regedit yazdı:
Mustafa Önce Bizi Kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim. Çok Zordu seni kandırıp Ateş yapmak ama Sana demiştim Sen gel bak ben seni nasıl Ateş yapıcam diye. Bir dahaki ziyaretlerde kimi Ateş yapıcağımızı söylemiyoruz Süpriz diyoruz
Bu arada Salih'Canında cabalarından dolayı Teşekkür ederim.
Hoş Geldin Şeker Insan.
Selametle...
Hb kardeşim daha bitmedi isim değiştirmemi isterim
AtesTunahan yazdı:OoOoO mustafa h.g Hayırlara vesile olması dileğiyle
Hb kardeşim ))
Her ne kadar ismimin başında 'yNçR' tagı olsa da, bende buradayım. İsimler bizleri ayırmıyor, çok şükür. Abim, Hanzala konusuna gelince de, hayırlara vesile olmasını dilerim.
İyi forumlar
sana seviyorum öz kardeşim benim bizi ne ismi olum hiç bişi ayıramaz
Muriscoyagmao yazdı:
kupluce yazdı:AteşHaNZaLaarkadaşımız uzun uğraşlar sonucu aramıza katılmıştır.. (kalp)
Murat bunu beğenmedi. :shock:
Salih al bi de burdan yak hani murat kızmıcaktı lannnn kardeşim valla kusura bakma sen gördün istanbul da napcamı bilemedim yaw ama diğer seçenek benim için bitmiştir söyledimdi sana
Regedit yazdı:
Mustafa Önce Bizi Kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim. Çok Zordu seni kandırıp Ateş yapmak ama Sana demiştim Sen gel bak ben seni nasıl Ateş yapıcam diye. Bir dahaki ziyaretlerde kimi Ateş yapıcağımızı söylemiyoruz Süpriz diyoruz
Bu arada Salih'Canında cabalarından dolayı Teşekkür ederim.
Hoş Geldin Şeker Insan.
Selametle...
Hb kardeşim daha bitmedi isim değiştirmemi isterim
Söz Verdik Tutucağız Mustafa Tek Derdimiz Isım Değiştirme Olsun
İyi forumlar
Salih al bi de burdan yak hani murat kızmıcaktı lannnn kardeşim valla kusura bakma sen gördün istanbul da napcamı bilemedim yaw ama diğer seçenek benim için bitmiştir söyledimdi sana
Kızmamış ki
daha hiç karşılaşmadık korkumdan aramıyom da inş. kızmamıştır ama kızmış gibi yorum var da bilemicem artık