Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Evulation
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen Evulation »

bence itemlerdende olmalı ayrı xARZx le biraz aynı kafadınız...dogru diyorsun kardeşim ;)
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ :D
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen blueyes »

belirli extra ozellikler icf deki gibi sureli olabilir fakat ornek veriyorum en az akce alımı 10 TL ile oldugunu varsayalım
ve karsılıgında 1000 akçe verildigini dusunelim. saheser silahlar akce ile satılmalı ornek olarak 3000 4000 akce civarında olabilir. akçe almak istemeyende eskisi gibi maden ile yapabilmeli saheseri. zırh konusundada misal 300 madalya + 300 akce karsılıgında belirledigimiz zırhı verse.
+
bişiy daha geldi aklıma. karakter aktarımları biten oyuncular için belirli bir akçe karsılıgında aktarım hakkı alınabilse bence guzel olurdu
Kullanıcı avatarı
Liberator
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Liberator »

blueyes yazdı:belirli extra ozellikler icf deki gibi sureli olabilir fakat ornek veriyorum en az akce alımı 10 TL ile oldugunu varsayalım
ve karsılıgında 1000 akçe verildigini dusunelim. saheser silahlar akce ile satılmalı ornek olarak 3000 4000 akce civarında olabilir. akçe almak istemeyende eskisi gibi maden ile yapabilmeli saheseri. zırh konusundada misal 300 madalya + 300 akce karsılıgında belirledigimiz zırhı verse.
+
bişiy daha geldi aklıma. karakter aktarımları biten oyuncular için belirli bir akçe karsılıgında aktarım hakkı alınabilse bence guzel olurdu
NE KADAR BASİT DEMİ O ZIRHLARI EJDERLİ ÜRETENLER NASIL SIKINTI ÇEKTİ SİZİN HABERİNİZ VARMI GECESİNİ BÜNDÜZ ETTİ 20 TL VERİP EJDERMİ ALACAK BAŞLARIM ÖYLE OYUNA. :evil:
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

Resim

KINIYORUZ
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen blueyes »

Liberator yazdı:
blueyes yazdı:belirli extra ozellikler icf deki gibi sureli olabilir fakat ornek veriyorum en az akce alımı 10 TL ile oldugunu varsayalım
+
NE KADAR BASİT DEMİ O ZIRHLARI EJDERLİ ÜRETENLER NASIL SIKINTI ÇEKTİ SİZİN HABERİNİZ VARMI GECESİNİ BÜNDÜZ ETTİ 20 TL VERİP EJDERMİ ALACAK BAŞLARIM ÖYLE OYUNA. :evil:
ben unumu eledim elegimi astım. zırhımda saheserimde var. sadece " ben iyi olayım gerisi bana hayretle baksın grup için yalvarsın " anlayısını kınıyorum ve bu zihniyeti kabullenemiyorum. bu gun itibariyle oyuna baslayan bir insanın 3 farklı karakteri 49 seviye yapması ve hepsine farklı setler dizmesi ( buyucumde fevzi tarhas azat set var bilge de eksikler var. sifacım ibni seti var asit ve zehir diziyorum, savascımın max seti + elektrik seti + karısık element seti var), ustune saheserler uretmesi, para kazanması, iksir alması yada uretmesi ve bunlara ustune ustluk karakterlerine zırh dusurmesi sence kaç ay alır ??? bunları yaparken cemberlitas geldigini dusun? yeni baslayan oyuncu 2 3 yıldır oynayanla aynı seviyeye gelsin demiyor kimse sadece bu yolu daha az zamanda katetsin. keske herkes bir an once kendini yukseltse gb onleri kalabalık olsa ben bu gozle bakıyorum.. 2 ay ugrastım ejder için adam akceylemi alsın diyorsan bence sadece kendini dusunuyorsun.
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Merhabalar ,

Yeni gelecek olan güncelleme ile bazı tüyolarda yavaş yavaş sır perdesinden çıkıyor ! .

Karakter tip değiştirme önerisi'ne verilen cevap !
Merhabalar..

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Oyuna yeni gelecek olan Dükkan eklentisinde böyle bir özellik " belki " olabilir. Bunu öneri olarak kabul ediyoruz ve İKV Destek formu ile bizlere ulaştırmanızı rica ediyoruz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

ya inş bütün madenler satılır şu storede artık maden görmek istemiyorum
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Yahu daha ortada dükkanın d'si yok ama tartışan insanlar var.Bekleyin bir gelsin bakalım eksiklerini yanlışlarını sonra söylersiniz...Ne olursa olsun,her online oyunda böyle bir sistem var zaten.Bize de lazımdı.Destekliyorum...
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen blueyes »

Gakgos yazdı:ya inş bütün madenler satılır şu storede artık maden görmek istemiyorum
insallah akçe ile maden alabiliriz.. akce ile saheser satılmasa bile insallah mavi topaz gibi madenler akce ile satılır
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Şu muhabbet çok güzel ya

Karakteri neyse onu seçecek . Benim karakterim olmadığı için gösteremiyor tabi ..

DANKKK ! Üstelik karakteri de yok ! :mrgreen: Hakkaten bu bölüme bittim :D

Yenilikler ile ilgili bekleyip görmek lazım , şimdiden hayırlı olsun herkese ;)
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
CANFEZA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CANFEZA »

İkvde artık avrupaya ayak uydurmaya calısıyor. :)

“Eski Duyurular” sayfasına dön