Sobee Studios'da neler oluyor?
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
bence itemlerdende olmalı ayrı xARZx le biraz aynı kafadınız...dogru diyorsun kardeşim 
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
belirli extra ozellikler icf deki gibi sureli olabilir fakat ornek veriyorum en az akce alımı 10 TL ile oldugunu varsayalım
ve karsılıgında 1000 akçe verildigini dusunelim. saheser silahlar akce ile satılmalı ornek olarak 3000 4000 akce civarında olabilir. akçe almak istemeyende eskisi gibi maden ile yapabilmeli saheseri. zırh konusundada misal 300 madalya + 300 akce karsılıgında belirledigimiz zırhı verse.
+
bişiy daha geldi aklıma. karakter aktarımları biten oyuncular için belirli bir akçe karsılıgında aktarım hakkı alınabilse bence guzel olurdu
ve karsılıgında 1000 akçe verildigini dusunelim. saheser silahlar akce ile satılmalı ornek olarak 3000 4000 akce civarında olabilir. akçe almak istemeyende eskisi gibi maden ile yapabilmeli saheseri. zırh konusundada misal 300 madalya + 300 akce karsılıgında belirledigimiz zırhı verse.
+
bişiy daha geldi aklıma. karakter aktarımları biten oyuncular için belirli bir akçe karsılıgında aktarım hakkı alınabilse bence guzel olurdu
NE KADAR BASİT DEMİ O ZIRHLARI EJDERLİ ÜRETENLER NASIL SIKINTI ÇEKTİ SİZİN HABERİNİZ VARMI GECESİNİ BÜNDÜZ ETTİ 20 TL VERİP EJDERMİ ALACAK BAŞLARIM ÖYLE OYUNA. :evil:blueyes yazdı:belirli extra ozellikler icf deki gibi sureli olabilir fakat ornek veriyorum en az akce alımı 10 TL ile oldugunu varsayalım
+
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

KINIYORUZ

KINIYORUZ
ben unumu eledim elegimi astım. zırhımda saheserimde var. sadece " ben iyi olayım gerisi bana hayretle baksın grup için yalvarsın " anlayısını kınıyorum ve bu zihniyeti kabullenemiyorum. bu gun itibariyle oyuna baslayan bir insanın 3 farklı karakteri 49 seviye yapması ve hepsine farklı setler dizmesi ( buyucumde fevzi tarhas azat set var bilge de eksikler var. sifacım ibni seti var asit ve zehir diziyorum, savascımın max seti + elektrik seti + karısık element seti var), ustune saheserler uretmesi, para kazanması, iksir alması yada uretmesi ve bunlara ustune ustluk karakterlerine zırh dusurmesi sence kaç ay alır ??? bunları yaparken cemberlitas geldigini dusun? yeni baslayan oyuncu 2 3 yıldır oynayanla aynı seviyeye gelsin demiyor kimse sadece bu yolu daha az zamanda katetsin. keske herkes bir an once kendini yukseltse gb onleri kalabalık olsa ben bu gozle bakıyorum.. 2 ay ugrastım ejder için adam akceylemi alsın diyorsan bence sadece kendini dusunuyorsun.Liberator yazdı:NE KADAR BASİT DEMİ O ZIRHLARI EJDERLİ ÜRETENLER NASIL SIKINTI ÇEKTİ SİZİN HABERİNİZ VARMI GECESİNİ BÜNDÜZ ETTİ 20 TL VERİP EJDERMİ ALACAK BAŞLARIM ÖYLE OYUNA. :evil:blueyes yazdı:belirli extra ozellikler icf deki gibi sureli olabilir fakat ornek veriyorum en az akce alımı 10 TL ile oldugunu varsayalım
+
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Merhabalar ,
Yeni gelecek olan güncelleme ile bazı tüyolarda yavaş yavaş sır perdesinden çıkıyor ! .
Karakter tip değiştirme önerisi'ne verilen cevap !
Yeni gelecek olan güncelleme ile bazı tüyolarda yavaş yavaş sır perdesinden çıkıyor ! .
Karakter tip değiştirme önerisi'ne verilen cevap !
Merhabalar..
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Oyuna yeni gelecek olan Dükkan eklentisinde böyle bir özellik " belki " olabilir. Bunu öneri olarak kabul ediyoruz ve İKV Destek formu ile bizlere ulaştırmanızı rica ediyoruz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
ya inş bütün madenler satılır şu storede artık maden görmek istemiyorum
Gakgoşbey
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yahu daha ortada dükkanın d'si yok ama tartışan insanlar var.Bekleyin bir gelsin bakalım eksiklerini yanlışlarını sonra söylersiniz...Ne olursa olsun,her online oyunda böyle bir sistem var zaten.Bize de lazımdı.Destekliyorum...
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
insallah akçe ile maden alabiliriz.. akce ile saheser satılmasa bile insallah mavi topaz gibi madenler akce ile satılırGakgos yazdı:ya inş bütün madenler satılır şu storede artık maden görmek istemiyorum
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Şu muhabbet çok güzel ya
Karakteri neyse onu seçecek . Benim karakterim olmadığı için gösteremiyor tabi ..
DANKKK ! Üstelik karakteri de yok ! :mrgreen: Hakkaten bu bölüme bittim
Yenilikler ile ilgili bekleyip görmek lazım , şimdiden hayırlı olsun herkese
Karakteri neyse onu seçecek . Benim karakterim olmadığı için gösteremiyor tabi ..
DANKKK ! Üstelik karakteri de yok ! :mrgreen: Hakkaten bu bölüme bittim
Yenilikler ile ilgili bekleyip görmek lazım , şimdiden hayırlı olsun herkese
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İkvde artık avrupaya ayak uydurmaya calısıyor.