Kaç yıldır bu oyunu oynuyorum , bu kadar kendisiyle çelişen yönetim görmedim arkadaş .
Birinin ne dediğinden ötekinin haberi yok yahu ...
Hem diyosunuz ki bir karakter en fazla bir isim değiştirme alabilir,haliyle başka karakterle giriyoruz,ayrıca ismini vermiyorum,bizim etkinliğimizden sonra konuştuğum bir GM her gün farklı kişileri almaya çalışıyoruz dedi,her gün farklı kişileri almaya çalışıyosanız nasıl en çok giren/kazanan'a ödül veriyosunuz sizi anlamıyorum ve hayret ediyorum .
"Bir işi de tam bitirdikten sonra oyuncularınıza net bir şekilde sunun" ...
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
/zar boşu boşuna koyulmamış bakınız yönetim bu gibi durumlar için saklıyormuş
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Arkadaşlar İsim Değiştirmenin Herkese Verileceğini Söylediklerinde Bütün Umudunuzu Oraya Bağlayan Arkadaşlar Biraz Düşündüğünüzde Böyle Birşeyin Olamıyacağını Biraz da Olsa Anlamanız Gerekirdi.Ha Yönetim Böyle Dedi Ve Sonra Karar Değiştirdi Konusunda Kesinlikle Oyuncular Haklıdır.Yalnız Sizin Olmuyan Birşeyi Kaybetmiş Olmazsınız Onun İçin Bu Sadece Bir Oyun Olduğunu Hatırlatmak istiyorum...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bi yönötici çıkıp bunu söylese heralde inthar edermSypratan yazdı:/zar boşu boşuna koyulmamış bakınız yönetim bu gibi durumlar için saklıyormuş [/quoteSypratan yazdı:Şimdi sayın etkinlik yöneticileri
İsim değiştirme e-pinlerinin kimin alacağınada /zar yaparak karar verin
Bu kadar şansa dayalı bir oyuna başka ne olabilir
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
Yaşı olgun abilerimiz hatırlar, Süleyman DEMİREL seçimlerden önce demiştiki herkezin ben seçilir sem herkezin 2 anahtarı olacak biri ev diyeri araba
Burası türkiye... her an kamyon çıkabilir. 
Zuhahhhahahaa puhahahahahh hatta Zuleyhahahahhahahaha :lol: :lol:Sypratan yazdı:Şimdi sayın etkinlik yöneticileri
İsim değiştirme e-pinlerinin kimin alacağınada /zar yaparak karar verin
Bu kadar şansa dayalı bir oyuna başka ne olabilir
HAzırlanın 7 Günlük Ban attılar frum hesabıma sıra sizlerde

- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
TürKiyenin Yeni cmYlmzlarıNı bu Konudan ÇıkartYoruz inşallahWikileaks yazdı:Yaşı olgun abilerimiz hatırlar, Süleyman DEMİREL seçimlerden önce demiştiki herkezin ben seçilir sem herkezin 2 anahtarı olacak biri ev diyeri arabaBurası türkiye... her an kamyon çıkabilir.
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Sayın Lathander ;Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
Madem böyle bir hata yaptınız.Sancak Savaşları'nın 4. gününde sayfada yaptığınız güncellemede hatayı göremediniz mi?Sancak Savaşları etkinliklerinde oyuna girdiğinizde(bölge kanalından yazışmalarınız oluyordu)defalarda GM'lerin sistemden geçtiği ''Etkinliğe katılıp iksir alan her oyuncu isim değiştirme e-pin hakkına sahip olur.''yazısını 10 gündür göremediniz mi?Söyledikleriniz inandırıcı değil...
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
DeathLord yazdı:Sayın Lathander ;Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
Madem böyle bir hata yaptınız.Sancak Savaşları'nın 4. gününde sayfada yaptığınız güncellemede hatayı göremediniz mi?Sancak Savaşları etkinliklerinde oyuna girdiğinizde(bölge kanalından yazışmalarınız oluyordu)defalarda GM'lerin sistemden geçtiği ''Etkinliğe katılıp iksir alan her oyuncu isim değiştirme e-pin hakkına sahip olur.''yazısını 10 gündür göremediniz mi?Söyledikleriniz inandırıcı değil...
Buda Kanıtıdır;
Hayal yazdı:Bunuda Açıklayınops:
(Herkes imzasına koysun Arkadaşlar...)
Kod: Tümünü seç
[center][img]http://i71.servimg.com/u/f71/14/01/17/65/ggfg10.png[/img][/center]

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Bu Konudan Sonra Gmler Gözümden İyice Düşmüştür ... Bir Söz Verildi Tutulsun Dansöz Gibi Kıvırmanın Anlamı yok :!: