Bilmem benim dedem doğduğunda varmış. Şuan 72 yaşında.said63k yazdı:Tılsım sunucusu açılalı kaç sene oldu?
TILSIMIN İLK ÇARLARI
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tılsım sunucusu 15 nisan 2008 yılında saat 1de açıldı yalnış hatırlamıyorsam.....SoLo yazdı:Bilmem benim dedem doğduğunda varmış. Şuan 72 yaşında.said63k yazdı:Tılsım sunucusu açılalı kaç sene oldu?
Yalan söyleme !denizxlord yazdı:Tılsım sunucusu 15 nisan 2008 yılında saat 1de açıldı yalnış hatırlamıyorsam.....SoLo yazdı:Bilmem benim dedem doğduğunda varmış. Şuan 72 yaşında.said63k yazdı:Tılsım sunucusu açılalı kaç sene oldu?
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

kimsenin yazmadıklarını yazayım 
Noyan
Lexmarpc
Aleminxkralı
Djesay
Imlagend
Ferhatferhat
Kırmızışeytan
Delikadir
Çilek
Ersincex
Netmavisi
düşüncem uzun uzun daha çok çıkarırım da işte ugraşmıyayım fazla dedim bunlar kimsenin hatırlamadıkları galiba. sizin yazdıklarınızada katılıyorm
Noyan
Lexmarpc
Aleminxkralı
Djesay
Imlagend
Ferhatferhat
Kırmızışeytan
Delikadir
Çilek
Ersincex
Netmavisi
düşüncem uzun uzun daha çok çıkarırım da işte ugraşmıyayım fazla dedim bunlar kimsenin hatırlamadıkları galiba. sizin yazdıklarınızada katılıyorm
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Yaw Gerçekten Biz Unutulmuşuz Tılsımın İlk Zamanlarında Biz de vardık İlk arkadaşım Black Loncası açtı Adı: Blackteambaşkan.Ve ardından beni Teşkilattan Bu sunucuya Çağırdı Ve geldim . Mangalteambaşkan (unutanlara üzüldüm doğrusu) Fotoları hala duruyo ve de Blackteambaşkan
Ve Diğer Sayfalarda Yazan Çoğu İsimler biz geldikten 1 yada 1.5 sene sonra açanlar
şaşırdım doğrusu bu aradan 1ay sonra Mangalteamaslan(büyücü) açtım ve 1 sene sonrada Mangalteamgölge açtım
Ayı yetten Hükümdarxzebani diye bi çarda vardı onuda unutmayın bizim Blackteambaşka'nın Şifacısı Onu sildik Büyücü açcaz diye
NEse Güzel GÜnlerdi Bütün Fotolar Bi CD de durmakta ve en kısa zamanda eklerim 
valla kızmanın gücenmenin darılmanın bi anlamı yok herkezi hatırlıyorum cogu yazılan karakterlerde yalnıs ama dedigim gibi hatırlamadıgım bir sürü kişi var kimse kızıp darılmasın cogunu da yazdıgı dogru degil veya eksik bu sayfalarda yazılanların bazıları dedikleri gibi 1.5 yıl sonra başlayanları bile yazmışlar 
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Erdimehmet'ten selamlar
Seni hatırladım kardeşim.mangalmahmuttr yazdı:Yaw Gerçekten Biz Unutulmuşuz Tılsımın İlk Zamanlarında Biz de vardık İlk arkadaşım Black Loncası açtı Adı: Blackteambaşkan.Ve ardından beni Teşkilattan Bu sunucuya Çağırdı Ve geldim . Mangalteambaşkan (unutanlara üzüldüm doğrusu) Fotoları hala duruyo ve de BlackteambaşkanVe Diğer Sayfalarda Yazan Çoğu İsimler biz geldikten 1 yada 1.5 sene sonra açanlar
şaşırdım doğrusu bu aradan 1ay sonra Mangalteamaslan(büyücü) açtım ve 1 sene sonrada Mangalteamgölge açtım
Ayı yetten Hükümdarxzebani diye bi çarda vardı onuda unutmayın bizim Blackteambaşka'nın Şifacısı Onu sildik Büyücü açcaz diye
NEse Güzel GÜnlerdi Bütün Fotolar Bi CD de durmakta ve en kısa zamanda eklerim

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Ben ENTER ( qökhan ) Üstadx loncasınıda ben kurdum bu arada
bayağı bi ara verdikten sonra 3 ay önce oyuna döndüm Suan da Temmuz Karakterinde Takılıyorum ...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Sen yaşıyormusun