Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen yoRgun1 »

Parthenious yazdı:Yapılan yenilikler için tebrik ederim.

Kullanım şartları da gayet yerinde..

Şimdi birçok arkadaşımız tepki gösteriyor bu konuya ama biraz düşünürseniz oyunumuzun gelişmesi ve güzelleşmesi için 19,90 a değmezmi ? Diğer çin işi oyunlarda herşey para!! İkv de kullandığınız Rolleri gerçekleştirmek için bile para vermeniz gerek. O oyunları emsal bile göstermek istemiyorum ama bizim oyunumuzda bir yenilik olup, buna bir şart koyunca havalara çıkmamanız gerekir. Her ay plus alıyorum diyen arkadaşlar 3 aylık E-pin bulunan Özel sürüm kutuya 19,90 vermezsiniz, bunun yerine 36 lira 3 ayda luk paket verirsiniz. Hem sizin için hem oyunumuz için faydalı bir olay aslında bu yenilik..

Bu 1-2 günlük bir etkinlik değil sonuçta. Plus paketiniz sona erince Özel sürüm kutu alırsınız sorun biter. Oyun hayattınız boyunca beklediğiniz bir yenilik gelmiş.. Bence buna değer..

sana katılmıyorum ..
Neden Mi ?

bu oyun ucretsız turk oyunudur . şuana kadar yapılan seylerde KUTU ISTENMEDI SIMDI NEDEN ISTENIYOR

+ Plus paketı alanlar daha fazla para werıyor bunuda göz onunda bulundurarak onlarada bunu sunucaklardı ..

+ KUTU zorunlu olucak ıse fahrıdekı nadıde reçeteler zırhcı zorunlulugu kalkarsa sorunlar bıter ama bunu göz onunde bulundurmuyorsunuz
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen adalet35 »

yoRgun1 yazdı:adamların umrunda değiliz üşenip bir cevap bile yazmıyorlar bu yönetımden ne beklersın sen yaw :D yazık ya yazık mılletın plusa verdıgı paralara yazık hiç düşünmüyorlar kı bızede böyle yapsalar ne yaparız dıye
ben bu hatayı düzeltene kadar oyuna girmiyorum gerekirse oyunu bırakırım yıllardır oynuyorum bu oyunu onca emek yapıp malzeme topladım şaheserler ürettim kimyacıyım diye bana bunu yapamazlar. bi kutu davası yüzünden üretemiyorum herşeyim hazır bu kadara duyarsız olunmaz sadece bi yöne odaklanmışlar oda kutu başka ihtimal vermiyen yönetimden ne beklenirki bu tavır çok oyuncu kaybettiricek ..
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

sadece kutu ıle sıfırlanıcak uretımler başka yolu yok dıyorsanız cok oyuncu kaybedersınız ..

yada size önerım terzı fahrıdekı reçeteleri demırcıdekı saheser sılahlar gıbı olursa zırhcı zorunlulugu kalkarsa oyunda eskı duzen yerıne gelır onuda yapamayız dersenız oyunculara 1 kerelıgıne de olsa uretım sıfırlama sansı verınız .. özen göstermenızı dıler bunu gerçeğe çevırmenızı arz ederım ...
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen trapzone1 »

yoRgun1 yazdı:sadece kutu ıle sıfırlanıcak uretımler başka yolu yok dıyorsanız cok oyuncu kaybedersınız ..

yada size önerım terzı fahrıdekı reçeteleri demırcıdekı saheser sılahlar gıbı olursa zırhcı zorunlulugu kalkarsa oyunda eskı duzen yerıne gelır onuda yapamayız dersenız oyunculara 1 kerelıgıne de olsa uretım sıfırlama sansı verınız .. özen göstermenızı dıler bunu gerçeğe çevırmenızı arz ederım ...
sonuna kadar haklısın kardesım arkandayım

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

toplama puanları sıfırlıcam
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen adalet35 »

hani ikv oyuncularının düşüncelerine değer veriliyordu söylediklerimiz ve isteklerimiz göz önünde tutuluyordu ben bunu göremiyorum nedense biz oyuncu değilmiyiz neden bu ayrım ..
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Parthenious »

Sonuçta 1 kereye mahsus sıfırlanacak diye bir kaide yok. Bir defaya mahsus kutu alacaksınız ömrü hayatınızda, daha sonra dilediğiniz kadar sıfırlayabilirsiniz puanlarınızı. Ve eski üretim reçeteleriniz de envanterde kalacak. Bunda neden ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. Ücretsiz Türk oyunu olduğunu kabul ediyorsanız bu derenin suyu nerden geliyor düşündünüz mü ?

Plus alıp daha çok para vermenizi isteselerdi kutu almayıp plus alan oyunculara ayrıcalık sağlanırdı. Hem siz daha fazla para harcamayın, hem de ikv kazansın.
Durum bukadar basit. Çok sığ düşünüyorsunuz. Birbirinizin gazına gelip haksız yere yönetimi suçlamayın !
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

ben plus almayı tercıh edıyorum kutudan fazla parada verıyorum bu ayrıcalıgı plus paketınede yapmaları lazım bunun ıcın desteklemeye devam edıcem haksızlıgı
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Parthenious »

yoRgun1 yazdı:ben plus almayı tercıh edıyorum kutudan fazla parada verıyorum bu ayrıcalıgı plus paketınede yapmaları lazım bunun ıcın desteklemeye devam edıcem haksızlıgı

/alkış
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen trapzone1 »

yoRgun1 yazdı:ben plus almayı tercıh edıyorum kutudan fazla parada verıyorum bu ayrıcalıgı plus paketınede yapmaları lazım bunun ıcın desteklemeye devam edıcem haksızlıgı

:!:

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]

“Eski Duyurular” sayfasına dön