Okullar başladı yine bir veda vakti geldi ha Hasanım ama olsun arada uğra bir slm eksik etme Turnuva için bir tarih belirlemedik henüz herkesin müsait katılabileceği bir tarihi ayarlıycaz merak etme
Sevgili murat kardeşim.
bu üzücü olaylar uzadıkça uzadı .Ama gerçekten hiç olmadık yere kalp kırıldı.Sizin üyenizin yaptığını yaşına veriyorum .
Umarım bir daha İki Loncayı karşı karşıya getirecek tatsız olaylar ile muhatap olmayız. Size başarılar diliyorum...
[quote="Cesurzade"]Sevgili murat kardeşim.
bu üzücü olaylar uzadıkça uzadı .Ama gerçekten hiç olmadık yere kalp kırıldı.Sizin üyenizin yaptığını yaşına veriyorum .
Umarım bir daha İki Loncayı karşı karşıya getirecek tatsız olaylar ile muhatap olmayız. Size başarılar diliyorum...
Tatsız olaylar oldu hiç olmasaydı keşke diyoruz ama zaman zaman bu tür istenmeyen olaylar cereyan edebiliyor benim hala daha size karşı bir art düşüncem yoktur olucağınıda sanmıyorum aynı Pakt da aynı birlikte olmasakta dostluk çerçevesi içerisinde aynı klan için uzun zamandır çabalamış insanlarız ikimizde bu tür olayların dostluklara zarar vermesine izin vermek bizim olgunluğumuza ve saygınlığımıza yakışmazdı her hangi bir ittifakımız birliğimiz kalmamış olsada kalmış olan bir dostluğumuz var diye düşünüyorum herkese olduğu gibi size karşıda bir dost olarak yanınızda olduğumu bildirmek isterim basit bir olay çok büyüdü hiç istenmeyecek olaylar oldu Kabusx ile olan ittifakınızın bitmesine inan çok üzüldüm ama şuna inanıyorum ki bizler bir Pakt çatısı altında olmasakta dostluklarla bu klanın hangi loncası olursa olsun arada kin bırakmıyacağız anlaşmazlıklarda olsa bunu kendi içimizde çözeceğiz Cesurlar olsun Kabus olsun Real olsun Kurt Loncaları olsun yada klanımızın dier loncaları olsun her zaman istenmeyen olaylar cereyan edebiliyor bazen ufak bir öfkeyle çok şeye sebep olabiliyoruz ( hepimiz ) umuyorum ki klan içinde art kutuplaşma hiç bir zaman olmaz şimdiye kadar olmaması için hepimiz çabaladık bundan sonrada olmasına izin vermemeliyiz
Murat babacan sen sıkma canını
Dostumuzu biliriz biz bir cırpıda silecek kadar birisi degilizdir
DOstlugumuzu oyle kolay kolay kazanmadım ki kolay basit insanlar sıfatına giripte onlar gibi bırakayım
benden yana sorun etmeyin benim loncamda veya dısarda lodoslar dahi
saygı gosteren hurmet gosteren dostum kardeşim coktur asla süpe duyma ben her zaman yerimmi billi etmiştim simdi gorunmesede oyle durum benim yerim dostlarım bellidir.