Grup Bölgeleri 11 Haziran'da geliyor
Re: Grup Bölgeleri 11 Haziran'da geliyor
bu özel sürümü 11 haziran da mı yoksa ilerleyen günlerde de bulabilrmiyiz.Çünkü Adana da yer alan elektronik marketlerde aradım fakat bulamadm ilerleyen günlerde gelir mi ?
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
Selamlar,
Ben Artvin'deyim Suanda ve Bu Dediğiniz Marketlerden Hıc bırı Burada yok Türk Telekoma Neden Göndermeyi Düşünmediniz bu Kutulardan ?? Mahrum Kalacaksak Göstermenın Manası yok..!
Ben Artvin'deyim Suanda ve Bu Dediğiniz Marketlerden Hıc bırı Burada yok Türk Telekoma Neden Göndermeyi Düşünmediniz bu Kutulardan ?? Mahrum Kalacaksak Göstermenın Manası yok..!
Merhaba,
Açtığım konu silindiği için buradan yazıyorum. Bilinmeyen bir sebepten ötürü sanıyorum İstanbul Kıyamet Vakti dağıtılmaya başlandı. En azından ben satın aldım ve bunun için ekstra bir çaba sarfetmedim.
Şu an elimde olan DVD'den kurduğum yazılımı çalıştıramıyorum. Bu yazılımı çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor? Aldığım hata ise paketleme sisteminin değişmiş olması nedeniyle yeniden dosya indirmem gerektiği yönünde.
Umuyorum bu sefer bir açıklama yapmadan konuyu / mesajı silmek yerine şu an için çalışmayan bir oyun alan üyenize / müşterinize bir açıklama yaparsınız. Öyle zannediyorum ki uygar dünyanın gerekliliklerinden biri de budur.
Teşekkür ederim...
İyi çalışmalar
Açtığım konu silindiği için buradan yazıyorum. Bilinmeyen bir sebepten ötürü sanıyorum İstanbul Kıyamet Vakti dağıtılmaya başlandı. En azından ben satın aldım ve bunun için ekstra bir çaba sarfetmedim.
Şu an elimde olan DVD'den kurduğum yazılımı çalıştıramıyorum. Bu yazılımı çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor? Aldığım hata ise paketleme sisteminin değişmiş olması nedeniyle yeniden dosya indirmem gerektiği yönünde.
Umuyorum bu sefer bir açıklama yapmadan konuyu / mesajı silmek yerine şu an için çalışmayan bir oyun alan üyenize / müşterinize bir açıklama yaparsınız. Öyle zannediyorum ki uygar dünyanın gerekliliklerinden biri de budur.
Teşekkür ederim...
İyi çalışmalar
zwandar yazdı:Merhaba,
Teşekkür ederim...
İyi çalışmalar
Yarın aktif olacak. Biz şimdi giremiyorken sen niye yeni bölgelere girmeye çalışıyorsun ki?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ben yeni bölgelere falan girmeye çalışmıyorum ki bugün gittim oyunu satın aldım ve oyun çalışmıyor. Çalışmıyor = Oyun sunucularına bile bağlanamıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi satın aldığım oyunu da oynamak isterim.
Selamlar,
Sanırım sürprizi erken bozanlardan biriyim. Bir şekilde oyunu satan yeri zorda bırakmak istemediğimden sussam daha iyi olacak. İstanbul'da yer alan zincir mağzalardan biri diyelim
Sanırım sürprizi erken bozanlardan biriyim. Bir şekilde oyunu satan yeri zorda bırakmak istemediğimden sussam daha iyi olacak. İstanbul'da yer alan zincir mağzalardan biri diyelim
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İnternet üzerinden sipariş verebilirsiniz.Faust yazdı:Selamlar,
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Bimeks'te şu an satılmakta...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
SAyın Lathander
HATAY Antakyadaki Tekonosa & Carrefour magzalarında eklentı paketi cumartesi gününden sonra gelecekmiş...
Bunun nedenı sizlemi alakalı yoksa dagıtımı üstlenen herhangi bir firmamı var
Biz ne yapacagız herkesten sonramı ulaşacağız etlentiye!!!!
Ve sanıyorum ki magzalara temin edilen miktar sınırlı ya elimize geçemezse nerden ulaşacagız eklenti paketıne ??
HATAY Antakyadaki Tekonosa & Carrefour magzalarında eklentı paketi cumartesi gününden sonra gelecekmiş...
Ve sanıyorum ki magzalara temin edilen miktar sınırlı ya elimize geçemezse nerden ulaşacagız eklenti paketıne ??

Hâla anlamadınız sanırım? www.istanbuloyun.com adresinden indirebileceksiniz eklentiyi.doorss yazdı:SAyın Lathander