Aynen Arkadasım Ama Bız (Nam) Bır Kenera Loncayı Sadece Yardım MaksatLık Kurduk Zaman Zaman Loncayı KıLansız Yapmak bıLe Istedık Tabı Butun KararLarımız Lonca Icerısındekı ArkadasLarımıza Sunarak Ortak KararLar verıyoruz.bu Bızı Bırbırımıze BagLıyan en Buyuk Bag.Lonca Icerısınde Uzun Zamandır Lodos KıLanında bızLerLe BırLıkde Aynı Savasda BuLundugumuz ArkadasLArımız Var Ancak Oyun Icerısınde Hunx Ismı Bızı Bır Bag Bır TopLuLuk Yaptı Gercekden GuzeL Bır Duygu Ve Bu yuku Tasıyan Ve OzeLLıkLe Eskı OyuncuLarı Bır araya TopLuyan Bu Yonetıme Sadece HeLaL OLsun Demek Duser Bu CaLısmada Emegı Gecen (Hasşin,Attomkarınca,Çığlık)RumuzLu ArkadasLarımızın Emegı Cokdur. Bu BırLıkteLıgıde KabuL Eden Lonca ArkadasLarımızın Emegıde Bı Okadardır Daha GuzeL GunLer Icın Iyı ForumLar.RuTkaY yazdı:Fazla söze gerek yok. Yapınızda bulundurduğunuz kişiler ile de bu durum göz önünde. Tılsımda nam yapmış, tecrübeli, aklı başında ve bilindik oyuncular ile bence de yapamayacağınız iş yoktur. İlerleyişiniz için ben ve loncam hep arkanızda olucaz.kurtreis yazdı:Gözle görülür bu ilerleyiş ve sağlam yapılanma taktire şayan bir durum Hunx loncası kısa sürede büyük işler yapıcak bunu görüp anlamamak imkansız bu başarılı ilerleyişin devamını temenni ediyorum Tebrikler ...ayhilal yazdı:
Tılsım mı eski tılsım yapmak icin elimizden gelenı yapcaz
İşte bu söz size yakışandır. Fazla söze gerek yok dedim ama gene çenem düştü![]()
Neyse hayırlı akşamlar..
Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO

Mesela ben kimin aklına gelirdi benim arz olacağım
ama İrfan abinin dedikleri benim için değelidir.heleki böyle bir kadro içinde olmak çok güzel.
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
Sus pis lodosTetiK yazdı:Mesela ben kimin aklına gelirdi benim arz olacağımama İrfan abinin dedikleri benim için değelidir.heleki böyle bir kadro içinde olmak çok güzel.
Nedenben yazdı:Aynen Arkadasım Ama Bız (Nam) Bır Kenera Loncayı Sadece Yardım MaksatLık Kurduk Zaman Zaman Loncayı KıLansız Yapmak bıLe Istedık Tabı Butun KararLarımız Lonca Icerısındekı ArkadasLarımıza Sunarak Ortak KararLar verıyoruz.bu Bızı Bırbırımıze BagLıyan en Buyuk Bag.Lonca Icerısınde Uzun Zamandır Lodos KıLanında bızLerLe BırLıkde Aynı Savasda BuLundugumuz ArkadasLArımız Var Ancak Oyun Icerısınde Hunx Ismı Bızı Bır Bag Bır TopLuLuk Yaptı Gercekden GuzeL Bır Duygu Ve Bu yuku Tasıyan Ve OzeLLıkLe Eskı OyuncuLarı Bır araya TopLuyan Bu Yonetıme Sadece HeLaL OLsun Demek Duser Bu CaLısmada Emegı Gecen (Hasşin,Attomkarınca,Çığlık)RumuzLu ArkadasLarımızın Emegı Cokdur. Bu BırLıkteLıgıde KabuL Eden Lonca ArkadasLarımızın Emegıde Bı Okadardır Daha GuzeL GunLer Icın Iyı ForumLar.
Sonuna kadar haklısın.. Umarım ki öle de olucak ilerleyişiniz hayırlı olur. Dostluk ve kopmayan bir arkadaşlık daha ötesi kardeşlik içerisinde büyür ve gelişirsiniz. Çığlık'ın dediği çook hoşuma gitti
İnşallah Emo inşallah ..ayhilal yazdı: Tılsım mı eski tılsım yapmak icin elimizden gelenı yapcaz

..
.\.Emre./.
Sus pis lodosRuTkaY yazdı:TetiK yazdı:Mesela ben kimin aklına gelirdi benim arz olacağımama İrfan abinin dedikleri benim için değelidir.heleki böyle bir kadro içinde olmak çok güzel.
Bana pis diyene bak sanki kendi lodos değildi.
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Hehe Bu Kavga Bıtmez
GuzeL Bı Isım Daha AcıkLıcam Sıze Cok sEvınıcegınıze Inanıyorum SoyLe Azcık Kafanızı KurcaLayın BakaLım Dusunmek Iyıdır 

Merak etdim kım la benim neye haberım yok
Neyse öğreniriz caktırmadan özelle msj la
Neyse öğreniriz caktırmadan özelle msj la
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Bir Amac gaye hedefimiz var.
Eskisi gibi düzen huzur sohbet savaşdan sonra oturup 2 klan tarafından yapılan muhabetler bizi bekliyor :=)
+ 49 lv geldi geleli turnuvalar düzenlenmedi bunu da yapacağım herkez ona göre item dizsin
çok yakında ......
Loncamız klansız olmasına rahmen başaracağız
CüMleTen iyİ GeCEleR... ALLAH TÜRK 'ü KoRusUN !!!
Eskisi gibi düzen huzur sohbet savaşdan sonra oturup 2 klan tarafından yapılan muhabetler bizi bekliyor :=)
+ 49 lv geldi geleli turnuvalar düzenlenmedi bunu da yapacağım herkez ona göre item dizsin
çok yakında ......
Loncamız klansız olmasına rahmen başaracağız
CüMleTen iyİ GeCEleR... ALLAH TÜRK 'ü KoRusUN !!!
Sunucu:TıLsım
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Arkadaşlar öncelikle loncadan olmayan ama okadr deerli dost ve arkadaşlarımıza güzel dileklerinden dolayı tşekkür ederm. sayfmızda böyle güzel muhabbetleri görmekten ve umutla kararlılıkla yola devam ettiyimizi burda tekrardan görmekk insana ban başka bi duygu yaşatıyor .(gayemiz güç deyil gayemiz dostluk) bu bnim için şahsım adına bi slogan haline geldi. bu lonca içine barındırdıgı deyerli insanlarla paha biçilmez bir lonca dır. Allah ömür verdiyi müttetcede bu lonca sayesinde dayanışma içersinde olup bağımızın kopmayacaına inanıyorum .insan sevdiyi kişilerle mutlu olur .hun loncası olarak derdi kederi mutluluguu iyiliyi olumsuz şeylrii paylaşmak göreviimizdir . bunlar gerçek hayatımızdada olsaa loncada aynı çatı altında olmak ve her günn oyunda dayanışma içersinde olmak bizlere birazdaha güç verecektir. lonamızda mimarından imamına .DD askerimizen subayımıza öğrencimizden devlet memuruna neredeyse her daldan olgun ve dürüst dostlar vardır . önemli olan deyer bilmek önemli olan bu güzel ortamı dahada güzel deyerlendire bilmek .saygılarımla Allaha emanet olun iyi formlar. (HUNXHAŞİN) (HAŞİN)
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
VAlla ortam güzel
üyelerin yüzde 95 i tanıdık zaten
bi sıkıtnı yok.D
hepsi güllerim benim
severim sizi 
Ha yaMugunuzu görmeyem
irFan abimden önce cezanızı ben keserim
Sen Kimsn demeyin
ben Sİzin Dostunuzum
Ha bu arada:D bu Ekip Cok Ses Getirir Demedi DEme
Ama Surası var ki
semihim anladı onu 
üyelerin yüzde 95 i tanıdık zaten
hepsi güllerim benim
Ha yaMugunuzu görmeyem
Sen Kimsn demeyin
Ha bu arada:D bu Ekip Cok Ses Getirir Demedi DEme
Ama Surası var ki
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan