Fatih Sultan Mehmet’in yükselttiği bir öfke var ki, küçük olumsuzluklara karşı müthiş bir uyarıydı.
“Ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim” diyordu Sultan Fatih.
Ormanı korumak dalı korumakla olur. Bu nedenle kulakları sağır etmeliydi, kırılan dalın sesi. Çünkü dalı kesen, yarın gövdeyi de keser. (dalı koruyan gövdeyi de korur)Her şey küçük bir şeyle başlar.
Bu nedenle ortada bir suç yokken, ormanda bir dal için Sultan Fatih kükrüyor!
O tepki, o yüce ölçü, o günden bugüne, yara alarak her yıl, bakın nasıl küçülmüş… Öyle bir duygusuzluk ki, kuşatmış tüm çevreyi…Yılda Türkiye’de ortalama 150.000 dönüm, dünyada 25.000.000 dönüm, bir dalına Fatih’in titremiş olduğu orman nasılda yok oluyor. _ İnsan izmariti isterse küçümsesin; dünyada çıkan yangınların %70’i sigara kaynaklı.
_ Küçük şeyler büyüyor. Denize dökülen bir kova çöp için başkaldırmalı insan. _ Fil nasıl büyük ve güçlüdür değil mi? Fakat sen onun üzerinde küçük bir yara aç, karıncalar bak nasıl işini bitirir.Sen yeter ki surda bir gedik aç, sonra bak nasıl büyür! Her gün, her hafta ya da her fırsatta bir taş… değişim ağır ağır olunca kimsenin gözüne batmaz.
Yaşamak istiyorsanız Ormanlarımıza sahip çıkın, kaybettiğmiz 1 ağaç yerine enaz 10 fidan dikin...
İKV Yönetiminden [GM]CaptainATX' e ilgi ve alakasından, Sn. Mevlüt DİNÇ' e de konumuzu dikkate alıp göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim.
Projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesi dileğiyle... İyi forumlar...
İ.K.V. HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İ.K.V. HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
serhat abi harikasın bitanesin sen busun /alkışş abimeeee
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Açığını Bu Tür Yazılarla Kapatamazsın ....Titxdelikurt yazdı:Fatih Sultan Mehmet’in yükselttiği bir öfke var ki, küçük olumsuzluklara karşı müthiş bir uyarıydı.
“Ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim” diyordu Sultan Fatih.
Ormanı korumak dalı korumakla olur. Bu nedenle kulakları sağır etmeliydi, kırılan dalın sesi. Çünkü dalı kesen, yarın gövdeyi de keser. (dalı koruyan gövdeyi de korur)Her şey küçük bir şeyle başlar.
Bu nedenle ortada bir suç yokken, ormanda bir dal için Sultan Fatih kükrüyor!
O tepki, o yüce ölçü, o günden bugüne, yara alarak her yıl, bakın nasıl küçülmüş… Öyle bir duygusuzluk ki, kuşatmış tüm çevreyi…Yılda Türkiye’de ortalama 150.000 dönüm, dünyada 25.000.000 dönüm, bir dalına Fatih’in titremiş olduğu orman nasılda yok oluyor. _ İnsan izmariti isterse küçümsesin; dünyada çıkan yangınların %70’i sigara kaynaklı.
_ Küçük şeyler büyüyor. Denize dökülen bir kova çöp için başkaldırmalı insan. _ Fil nasıl büyük ve güçlüdür değil mi? Fakat sen onun üzerinde küçük bir yara aç, karıncalar bak nasıl işini bitirir.Sen yeter ki surda bir gedik aç, sonra bak nasıl büyür! Her gün, her hafta ya da her fırsatta bir taş… değişim ağır ağır olunca kimsenin gözüne batmaz.
Yaşamak istiyorsanız Ormanlarımıza sahip çıkın, kaybettiğmiz 1 ağaç yerine enaz 10 fidan dikin...
İKV Yönetiminden [GM]CaptainATX' e ilgi ve alakasından, Sn. Mevlüt DİNÇ' e de konumuzu dikkate alıp göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim.
Projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesi dileğiyle... İyi forumlar...
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Olivera yazdı:XJoKeRxX yazdı:Titx Lonca deniLen ( Lonca biLe değiL) başkanı Serhatın gerçek yüzünü birkez daha gözLer önüne seriyorum.
Bir çok kişinin biLdiği gibi serhat bana hep hırsız diyerek iftira atar. Sözde ben Börtecine adLı arkadaşının gözLüğünü çaLmışım. Ama hani derLerya zaman her derde dewadır. Gerçektende öyLeDeLikurt bu hırsızLık oLayının yaLan oLduğunu kendi ağzıyLa kanıtLadı. Şimdi oLayın detayLarını açıkLayayım we serhatın gerçek yüzünü hep beraber göreLim..
Serhatın Bana hırsızLık suçLamasında buLunduğu eski bir konuya hep beraber göz ataLım.
10 ocak 2010 da açtığım bir konuya bu suçLamada buLundu.! Buyrun konu Linki.Titxdelikurt yazdı:Aklıma, yaklaşık, 1,5 yıl önce Xbörtecinex adlı çarın gözlüğünü çalan Xjokerx adlı karakterden,
az biraz tehdit ve birkaç istihbari bilgi sayesinde gözlüğü geri aldığım gün geldi.. Hey gidi günler hey...
viewtopic.php?f=32&t=4275&hilit=B%C3%B6rtecine&start=10
Geçen gün ise Kadabra hakkkında adLı konuyu açan serhat yukarıdaki suçLamanın tamamen bir iftira oLduğunu kanıtLamışdır. Onada bir göz ataLım
12 ağustos 2010 da açıLmış bir konudada bana attığı suçLamayı tamamen yaLanLayıp gözLüğü KADABRA adLı şahısın çaLdığını itiraf etmiştir.Titxdelikurt yazdı:Arkadaşlar Kadabra, Mertkuki vb. karakterler Sunucunun eskilerindendir ve en azılı hırsızlarındandır, Tit Loncası' nı kurmadan önce grubumuzda bulunan Börtecine adlı oyuncunun gözlüğünü çalmışlardı,
viewtopic.php?f=32&t=33117
Şimdi DeLikurt ya özür diLe yada haLa çaLdığımı idda ediyorsan ortaya kanıt koy. Bak ben kendimi akLadım sıra sende ya özür diLersin. Yada ne kadar iftiracı bir kişiLik oLduğunu tüm sunucuya Birkez daha kanıtLamış oLursun...
İyi forumLar..
Bunu Ucube Yazmış Güzel Bir Kanıt Olmuş Bu Börticine Dediği Kişi Smyra'nın Çok Yakın Arkadaşlarından Biriydi ve Smyra'yıda Hırsız Tutmuş Loncasından Atmıştı...
Ben Onu Kestim Diyede Beni Hırsızlıkla Suçlamıştı![]()
İşine Gelmeyen Hırsız Onun Gözünede...
Special Response Team

Sa arkadaşLar ben yukarıdaki oLayı arkadaşın proje konusuna taşımak istemezdim ancak burak arkadaşımız taşımız neyse oLan oLmuş bari tüm arkadaşLar herşeyin farkında oLsun. Proje sahibi DELİKURT adLı oyuncumuzun beni hırsız diye suçLayıp ayLar sonra bunu yaLanLaması ve gerçeği açıkLaması yukarıda kanıtLarı iLe beraber siz değerLi arkadaşLarımızın önüne sunuLmuştur. SizLerinde gördüğü üzere İkv için bişeyLer yapmak adına konuLar açan fakat asLında siz değerLi arkadaşLarımın gözünü boyamak amaçLı (Biraz argoya kaçdıysa affoLa) açıLan bir konudan ibarettir. AsLında kendisi oLayLa aLakası oLmayan bir insana (bana) Hırsız gözLüğü sen çaLdın demesi ve ayLar sonra gerçeğin ortaya çıkması bu kişinin bana atmış oLduğu iftiranın kanıtıdır. İftira çok günah birşey oLduğunu hepimiz biLmekteyiz.
Konuyu siz değerLi arkadaşLarımın yorumuna bırakıyorum. Konuya tarafsızca bakıLacağından hiç şüphem oLmadığı gibi her fikire düşünceye saygı duymaktayım.
Tek amacım konuyu açan kişinin gerçek yüzünü görmeniz. Ve böyLe göz boyamak amacLı konuLarın bu kişiLerce tarafından açıLmasını önLemektir. İkv Hatıra ormanı projesinin kendi menfaatLeri doğrusunda kuLLanıLmasına karşıyım. Destek veren vermeyen arkadaşLara teşekkür eder iyi forumLar, İyi eğLenceLer diLerim.
Esen kaLın.
Konuyu siz değerLi arkadaşLarımın yorumuna bırakıyorum. Konuya tarafsızca bakıLacağından hiç şüphem oLmadığı gibi her fikire düşünceye saygı duymaktayım.
Tek amacım konuyu açan kişinin gerçek yüzünü görmeniz. Ve böyLe göz boyamak amacLı konuLarın bu kişiLerce tarafından açıLmasını önLemektir. İkv Hatıra ormanı projesinin kendi menfaatLeri doğrusunda kuLLanıLmasına karşıyım. Destek veren vermeyen arkadaşLara teşekkür eder iyi forumLar, İyi eğLenceLer diLerim.
Esen kaLın.
Xjokerx-Ucube
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Biz deLikurt'un ne oLduğunu sancakta başLadığından beri biLiyorduk. İftiraLarLa suçLadı LekeLeyemedi.. Şimdi Foyası ortaya çıktı sesi çıkmıyor. Birde oyunda bizim büyüğümüzmüş gibi Din dersi vermeye çaLışıyor. Vatan-Millet-Sakarya'dan bahsediyor. Bize geLmiş aiLe terbiyesi hakkında öğüt vermeye kaLkıyor. Kendi terbiyesini göz önüne aLmadan. Bize diyordunya Serhat "EmekLi oLacaz biz yaşLandık" fLan.. Bencede "EMEKLİ OLMA ZAMANIN GELDİ" ha ? Ama unutma bıraktığın zaman İKV'yi zirvede değiL,Yeriin dibinde bırakacaksın.!Olivera yazdı:Olivera yazdı:XJoKeRxX yazdı:Titx Lonca deniLen ( Lonca biLe değiL) başkanı Serhatın gerçek yüzünü birkez daha gözLer önüne seriyorum.
Bir çok kişinin biLdiği gibi serhat bana hep hırsız diyerek iftira atar. Sözde ben Börtecine adLı arkadaşının gözLüğünü çaLmışım. Ama hani derLerya zaman her derde dewadır. Gerçektende öyLeDeLikurt bu hırsızLık oLayının yaLan oLduğunu kendi ağzıyLa kanıtLadı. Şimdi oLayın detayLarını açıkLayayım we serhatın gerçek yüzünü hep beraber göreLim..
Serhatın Bana hırsızLık suçLamasında buLunduğu eski bir konuya hep beraber göz ataLım.
10 ocak 2010 da açtığım bir konuya bu suçLamada buLundu.! Buyrun konu Linki.Titxdelikurt yazdı:Aklıma, yaklaşık, 1,5 yıl önce Xbörtecinex adlı çarın gözlüğünü çalan Xjokerx adlı karakterden,
az biraz tehdit ve birkaç istihbari bilgi sayesinde gözlüğü geri aldığım gün geldi.. Hey gidi günler hey...
viewtopic.php?f=32&t=4275&hilit=B%C3%B6rtecine&start=10
Geçen gün ise Kadabra hakkkında adLı konuyu açan serhat yukarıdaki suçLamanın tamamen bir iftira oLduğunu kanıtLamışdır. Onada bir göz ataLım
12 ağustos 2010 da açıLmış bir konudada bana attığı suçLamayı tamamen yaLanLayıp gözLüğü KADABRA adLı şahısın çaLdığını itiraf etmiştir.Titxdelikurt yazdı:Arkadaşlar Kadabra, Mertkuki vb. karakterler Sunucunun eskilerindendir ve en azılı hırsızlarındandır, Tit Loncası' nı kurmadan önce grubumuzda bulunan Börtecine adlı oyuncunun gözlüğünü çalmışlardı,
viewtopic.php?f=32&t=33117
Şimdi DeLikurt ya özür diLe yada haLa çaLdığımı idda ediyorsan ortaya kanıt koy. Bak ben kendimi akLadım sıra sende ya özür diLersin. Yada ne kadar iftiracı bir kişiLik oLduğunu tüm sunucuya Birkez daha kanıtLamış oLursun...
İyi forumLar..
Bunu Ucube Yazmış Güzel Bir Kanıt Olmuş Bu Börticine Dediği Kişi Smyra'nın Çok Yakın Arkadaşlarından Biriydi ve Smyra'yıda Hırsız Tutmuş Loncasından Atmıştı...
Ben Onu Kestim Diyede Beni Hırsızlıkla Suçlamıştı![]()
İşine Gelmeyen Hırsız Onun Gözünede...

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
serhat abıme laf atmayın ulen adammısınız siz it herifler.
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Xxjoker yazdı:serhat abıme laf atmayın ulen adammısınız siz it herifler.
Bu serefsızn benLe hıc bır aLakası yokdur kendısı tamamen cakmam oLmakdadır. E nede oLsa her kaLiteLinin bir çakması oLmassa oLmazıdır
Xjokerx-Ucube
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Konu açan kişi 30 yaşını aşkın bir insandır.
Eğer gerçekten bu kadar doğa sevgisi olan bir insan olsaydı imkanlarını oyuna değil doğaya yatırırdı.
Kendisini biz çok iyi tanırız. Çıkar uğruna insanlara iftira atar,yalan söyler, loncam kalabalık görünsün diye sürekli yeni lonca karakterleri açıp kasar ve bunları farklı kişiler olarak tanıtır vs..
Bakınız delikurtun kendini ele verdiği an;

Neyse bu adam hakkındaki detaylı bilgiyi şu konudan alabilirsiniz;
viewtopic.php?f=32&t=11816&hilit=bu+ada ... BCl%C3%BCn
ciğerini bilirim ben bu adamın
Sadade gelirsek..
Bu konuyu gerçekten çıkar gözetmeyen,belki beni de yönetimde bi yere alırlar ümidiyle çalışıp didinmeyen bir insan açsaydı canı gönülden desteklerdim. Maddi olarak da elimden gelen herşeyi yapardım.
Lakin konunun açılış sebebi çok bariz.
Bakınız arkadaşım ne güzel özetlemiş;
Eğer gerçekten bu kadar doğa sevgisi olan bir insan olsaydı imkanlarını oyuna değil doğaya yatırırdı.
Kendisini biz çok iyi tanırız. Çıkar uğruna insanlara iftira atar,yalan söyler, loncam kalabalık görünsün diye sürekli yeni lonca karakterleri açıp kasar ve bunları farklı kişiler olarak tanıtır vs..
Bakınız delikurtun kendini ele verdiği an;

Neyse bu adam hakkındaki detaylı bilgiyi şu konudan alabilirsiniz;
viewtopic.php?f=32&t=11816&hilit=bu+ada ... BCl%C3%BCn
ciğerini bilirim ben bu adamın
Sadade gelirsek..
Bu konuyu gerçekten çıkar gözetmeyen,belki beni de yönetimde bi yere alırlar ümidiyle çalışıp didinmeyen bir insan açsaydı canı gönülden desteklerdim. Maddi olarak da elimden gelen herşeyi yapardım.
Lakin konunun açılış sebebi çok bariz.
Bakınız arkadaşım ne güzel özetlemiş;
[/b]XJoKeRxX yazdı:SizLerinde gördüğü üzere İkv için bişeyLer yapmak adına konuLar açan fakat asLında siz değerLi arkadaşLarımın gözünü boyamak amaçLı (Biraz argoya kaçdıysa affoLa) açıLan bir konudan ibarettir.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
çakma hesaplar delikurtun bir numaralı destekçisidir 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem