İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen Winterfell »

En azından akılda kalan pek çok soru işareti tanıtım videosu sayesinde gitmiş oldu.Tabii daha nice sorularımız var.Fakat benim görüşüm bölge daha bitmemiş arkadaşlar çoğu kişinin dediği gibi ısrar üzerine acele edilmiş bir video bu.Ama yine de tebrik ederim birşeyler üretmişler.

Bu bölgenin kalanının daha güzel olduğuna inanıyorum henüz görmesek de umutluyum.Ama bence en az 2 ay daha beklememiz gerektiği kanaatindeyim toparlamaları açısından.Ayrıca bırakın artık düzenlesinler az çok gördünüz bölgeyi fikir edindiniz.

Bir de yönetimden ricam bölgeye kıyametin havasını vermişsiniz tamam ama biraz daha nesne açısından farklı figürler koyamaz mısınız ? Hep araba ve bina yıkıntıları var sadece başka bir şey olamaz mı ? Örneğin yollara saçılmış giysiler,oyuncaklar veya ne bileyim koltuk gibi şeyler koyabilirdiniz.Nesneleri çeşitlendirin biraz tek isteğim bu.Bazı bina çevrelerinin etrafında yeşillikler,sarmaşıklar gibi şeyler koyamaz mısınız ?
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen Lahza »

Sayfalarca yorumu teker teker okudum, şunu söylemek gerekir ki, ne yaparsan yap herkesi mutlu edemezsin, ortaya ne koyarlarsa koysunlar mutlaka eleştiren olacaktı, ellerinden gelenin en iyisini bize sunduklarını düşünüyorum, emeklerine saygım sonsuz, bu görünen kısmı birde görünmeyen kısmı var ki doğru düzgün birşey görmedik, ne olursa olsun oyunumuz büyüyor, benimde illaki beğendiğim yerler de var beğenmediğim yerlerde, emeği geçen herkesin ellerine sağlık, bekleyişe son verip meraklarımızı kısmen giderdiğiniz için şahsım adına teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Seven yazdı: 27 Ara 2017 20:46
ERSEN yazdı: 27 Ara 2017 20:41 Ufuk pembe ise günbatımıdır grimsi olması da dumandan kaynaklıdır, fakat ufuk gri iken pembemsi olursa etraf kana bulanmış demektir. Gayet saçma ama aklıma ilk gelen o 😄
Aman Allahım bu nasıl bi teori hayran kaldım
Gerçekten muazzam, başarılı, tebrikler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

mutlulukmuodane yazdı: 28 Ara 2017 00:53 Karaköy'e geçiş %100 Balıkçı İdris'in oradan olacak arkadaşlar , çünkü gerçekte de Eminönü'nden Karaköy'e başka bir geçiş yok , İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciyim Karaköy'e inmişliğim vardır.

1- Ruh taşı koyabilirler.
2- Vapur tarzı bir şey koyabilirler.
( Bkz. Galata Köprüsü'nün ayrık olduğu zamanlar vardır.)
3- Ya da karşıya köprüyü uzatırlar.
Katılıyorum, ben de gördüm çünkü. Bu arada bende İü'de okuyorum. Bölüm ne :)
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

dedee66 yazdı: 27 Ara 2017 21:44
Arkadaşlar bana 1:24 ile 1:28 arasını Tercüme Edicek varmı çok merak konum oldu takıldım orada birinin ismini söylüyor önemli birşeye benziyor.

1:48 ile 1:51 arasında karaköy bir ... istilasına uğrayacak diyor anlayan var mı?
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Şunu demeden den geçemeyeceğim.
Kronolojik olarak:
Düşmek farz olmuşsa eğlenmez figan, figan edemeyenin hali nicedir.
İki ters, bir düz.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde.
Resim
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen maskoff »

Öncelikle fareadamlardaki detayları ve erkek savaşçı zırhının şeklini rengini çok sevdim ama silahlar ve zırhlar(özellikle savaşçı) biraz cılız duruyor daha da heybetli yapılabilir
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Teaserdaki seslendirmeyi yapan bora sivrimi arkadaşlar çok efsane sesi var adamın.Sondaki seslendirmeyi yapan onun sesine benzemiyor ama baştaki sesi onun sesine benzettim.
Kullanıcı avatarı
BABAYAGAI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BABAYAGAI »

Sabırsızlıkla genişleme paketini bekliyorum.
Geliştirici ekibin ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

muazzam olmuş. O:-)
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

KarakuleGFB yazdı: 28 Ara 2017 01:43 Ekibe yeni insanlar almaları şart.
Maalesef elde bulunan ekip hiçbir şeye yetişemiyor.
Türk telekom kapalı kutu yardımı oluyor mu, olmuyor mu belli değil.
1 2 koreli oyun gelistiricisi alip Sayin Gorgar ve Nerullun eline versin bu telekom bak o zaman gorr nasil kopek gibi calistiriyorlar bu korelileri bizimkiler.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön