Sınav haftasındayım. Üç sınav geçirdim, yeterince iyiydi. Korona sağolsun kopya nedir bilmeyen ben tam bir suçluya dönüştüm. Online dersleri bilgisayarıma indiriyorum, ikvde maden çekerken onları dinliyorum, önemli bir şeyler konuşulduğunda dakkasını not ediyorum. Sonra sınavda tekrar açılıyor o notlar ve o videolar. Neyse işte sınav falan var ve maden çekiyorum o yüzden pek güncellemedim şu sıra. Önümüzdeki bir hafta da böyle sürecek.
Birkaç defa boss kesimine gittim. Saymıyom vallahi ama herhalde öncekiler hariç bi 10 olmuştur toplam. Habire savaşçı reçetesi atıyor. Bu karaköy bana bir şeyler anlatmaya çalışıyor.

BB'nin doğmasını beklerken bir reçete düştü ama bilmiyorum işe yarar mı.

Neyse şimdi ticarete gelelim, en sevdiğim kısım. Ateş boyası piyasasını bilmiyordum. Normalde 50binden sattığım koyu mavi lapisin 5 tanesini 100 bono artı 3 ateş boyası karşılığı verdim. Zarar ettiysem de küçük zarar. Çok büyük bir sorun değil.

Ferro malzemelerini toplamaya devam ediyorum. 12 narin kardelene 12 gümüş verdim. Zarar mı bilmiyorum ama büyük zarar olmadığı sürece küçük ticarette zarar pek sıkıntı değil.

5 dakikada 15t nasıl kazanılır? Geçenlerde 48t'ye aldığım m1'i hatırlarsınız. Hani hedefim 60t'ye satmaktı. Oldu da. Birisi y2 artı verip m1'imi almak istedi. 10t istedim. Parası yokmuş, materyal vermeyi önerdi. 3 meran, 2 barut, 2 buji, 1 hydrar ve 160 bono karşılığı takası kabul ettim. 960 bono gibi bir para ediyor toplam, tüm materyalleri 1t'den satarsam. Yuvarlayıp 10t diyelim. Maalesef ss alamamışım. Prnt scrn tuşum mu bozuk nedir? Bazen kayboluyor fotolar. Her neyse bundan 2 dakika sonra bölgede y2 arayan birine 55t'ye y2'yi sattım. Artı 5 dedik mi 15t kâr. Sadece 5 dakika içinde. H.o

Para 63t'yi gördü. Çantada bir m1 daha, bir bb3 ve bir bb2 var. bb3'ü de satabilirsem 100den pek güzel olacak ama insanların pek ihtiyacı kalmadı şu sıra. Takas yöntemine gideceğim artık.
Elde ettiğim parayla 1t'den 11 hidrojen ve 19 karakürk pençesi aldım.

Bunları neden böyle yüklü miktarda aldım? Bu materyalleri 1t'den bulmak zor. Evet, kâr etmiş sayılmam. Ama herkesin 1.5t'den sattığını hesaba katarsak örneğin, çip fiyatını sorduğumda bana 1.5t diyen biri (ki genelde öyle derler) için hidrojenin ya da pençenin fiyatı da 1.5t'dir. Hatta pençe belki 2 bile olabilir! Ben bu materyalleri onunla takasladığımda 1t'den almış olacağım. Mantık bu. Ayrıca alırken de kafanızda soru işareti olmuyor çünkü 1t'den satarsanız zaten kapış kapış gider. Yani elinizde bono bulundurmakla neredeyse aynı şey denebilir. Daha risksiz, üstelik kâr edilebilir. Kimse 100 bonoya 150 bono vermez oysa
Son küçük ticaret, 5 tulyuma 400 bono artı 1 barut. Sıradan bir takas sadece.

Bu gibi kâr etmediğim, basit ve küçük alışverişin ssini almıyorum genelde. Yoksa biraz ticaret dönüyor sen görmesen de. Bu arada pençelerin 4'ünü ferro asa için ayırdım. 10 tane daha ayırmayı düşünüyorum. Ceket ve zırh için. Ceket reçetesi hakirden düştüğünden ve kimse Hakir atamadığından epey pahalı. 40t'lerden bahsediyorum. Zor olacak ama umarım bulurum.