Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 14.03.2014 / Cuma
Merhaba sevgili günlüğüm.
Günlüğüme yazmadığım aralar "Xenotim" kasmaya devam ettim. GM Erdogan'dan 5 adet "Xenotim" hediye altıktan sonra toplam 7 adet "Xenotim"im olmuştu. 7 tane "Xenotim"i tane 6,5 milyondan 45,5 milyona sattım.

Toplam 467 milyon param olmuştu. Ben "Yıldırım 2" tılsımı almak istiyordum fakat oturup düşündüm. Yıldırım 2 tılsımı şu aralar bende ve amcam geri isteyene kadar bende kalacaktı. Bu yüzden "Meteorit 1" tılsımı almaya karar verdim. Klandan ve bölgeden defalarca "Met 1 alınır" yazmama rağmen satan yoktu.

Daha sonra bir arkadaşıma "İflis" görevini yapmak için "İflis"i kesmeye başladık. Fakat "Kutup Rüzgarı" yeteneğinin yanlış kullanılması sonucu şifa ve ben hariç herkes ölmüştü.

Şifacının bütün herkesi kaldırmasıyla kesime tekrar başladık. Ve sonunda ZAFER ! İflis bizim karşımızda daha fazla duramayacağını anlayarak gökten bir buz kütlesi indirerek intihar etti !

Klandan "Met 1" alınır yazarken bir arkadaşım bana 450 milyona tıkla üret malzeme satmayı teklif etti. Bende arkadaşımın bu teklifini kabul ettim ve para-eşya aktarımına başladık.

Arkadaşım bana 3 tane eksik "jadeit" vermişti. Alış-verişin sonunda arkadaşım bana o "jadeit"leri verecekti.

Alış-veriş sonunda arkadaşım bana eksik olan 3 tane "Jadeit"i verdi.

Sıra üretime gelmişti. O sırada "Acaba 'Yıldırım 2' tılsımını üretip,daha iyi paraya satıp iyi kar edebilirim" diye düşündüm. Fakat sonra "Meteorit 1" tılsımını bulabilmek için kendimi paraladığımı ve "Meteorit 1" tılsımı satan kişinin çıkmadığını hatırladım. Bunu hatırlamamla birlikte "Meteorit 1" tılsımını basmaya karar verdim. Üretim penceresini açıp,"Meteorit 1" reçetesini seçtim ve ...

Sonunda ! Onca zorluğa rağmen istediğim tılsıma sahip olmuştum ! Yarın "Çemberlitaş" bölgesine girmek için sabırsızlanıyorum... [/center]