Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Mesaj gönderen Herakles »

Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 14.03.2014 / Cuma

Merhaba sevgili günlüğüm.

Günlüğüme yazmadığım aralar "Xenotim" kasmaya devam ettim. GM Erdogan'dan 5 adet "Xenotim" hediye altıktan sonra toplam 7 adet "Xenotim"im olmuştu. 7 tane "Xenotim"i tane 6,5 milyondan 45,5 milyona sattım.

Resim

Toplam 467 milyon param olmuştu. Ben "Yıldırım 2" tılsımı almak istiyordum fakat oturup düşündüm. Yıldırım 2 tılsımı şu aralar bende ve amcam geri isteyene kadar bende kalacaktı. Bu yüzden "Meteorit 1" tılsımı almaya karar verdim. Klandan ve bölgeden defalarca "Met 1 alınır" yazmama rağmen satan yoktu. :(

Resim

Daha sonra bir arkadaşıma "İflis" görevini yapmak için "İflis"i kesmeye başladık. Fakat "Kutup Rüzgarı" yeteneğinin yanlış kullanılması sonucu şifa ve ben hariç herkes ölmüştü. :(

Resim

Resim

Şifacının bütün herkesi kaldırmasıyla kesime tekrar başladık. Ve sonunda ZAFER ! İflis bizim karşımızda daha fazla duramayacağını anlayarak gökten bir buz kütlesi indirerek intihar etti !

Resim

Klandan "Met 1" alınır yazarken bir arkadaşım bana 450 milyona tıkla üret malzeme satmayı teklif etti. Bende arkadaşımın bu teklifini kabul ettim ve para-eşya aktarımına başladık.

Resim

Arkadaşım bana 3 tane eksik "jadeit" vermişti. Alış-verişin sonunda arkadaşım bana o "jadeit"leri verecekti.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Alış-veriş sonunda arkadaşım bana eksik olan 3 tane "Jadeit"i verdi.

Resim

Sıra üretime gelmişti. O sırada "Acaba 'Yıldırım 2' tılsımını üretip,daha iyi paraya satıp iyi kar edebilirim" diye düşündüm. Fakat sonra "Meteorit 1" tılsımını bulabilmek için kendimi paraladığımı ve "Meteorit 1" tılsımı satan kişinin çıkmadığını hatırladım. Bunu hatırlamamla birlikte "Meteorit 1" tılsımını basmaya karar verdim. Üretim penceresini açıp,"Meteorit 1" reçetesini seçtim ve ...

Resim

Sonunda ! Onca zorluğa rağmen istediğim tılsıma sahip olmuştum ! Yarın "Çemberlitaş" bölgesine girmek için sabırsızlanıyorum... [/center]
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tarih: 15.03.2014 / Cumartesi

Bugün arkadaşlarımla 6 büyücü Gbmx'i kesmek üzere karar aldık ve Gbmx'i bir güzel yere serdik ![/center]

[youtube]http://youtu.be/7lIYlaOzqiw[/youtube]
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Hergün bakıyorum yazıyor musun diye yaklaşık 10 gündür yazmıyorsun. Umarım en kısa sürede dönersin. Merakla bekliyor olucağım.. 8-)
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Symbian yazdı:Hergün bakıyorum yazıyor musun diye yaklaşık 10 gündür yazmıyorsun. Umarım en kısa sürede dönersin. Merakla bekliyor olucağım.. 8-)
Oyuna girince pek bir şeyler yapmıyorum,sadece arkadaşlarla sohbet ediyorum. Oyundan giderek soğumaya başladım. Çünkü aynı sürümde oynamaktan bıkmış vaziyetteyim. Günlüğüme her gün oyundaki sohbetlerimi yazmak istemem. :) Bu gidişle yine hole kapanacağım ve bir şeyler üretmeye çalışacağım. O sırada günlüğe devam ederim diye düşünüyorum. İlgin için teşekkürler. :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tarih: 01.04.2014 / Salı

Dün akşam birden ortaya çıkan bir etkinlik ile karşı karşıya kaldık. Eminönü bölgesinde gördüğümüz bir GBM'yi kurduğumuz bir grupla kestik. Bana "Sıfır Kelvin Zırh Reçetesi" düşerken grubumuzdaki şifaya "Mevlana Ayakkabı" düştü. :) Yaratıkları indiren yöneticiler oyundan çıkışlarını gerçekleştirdiler.

Resim

Meteor bölgesine indikten sonra bölgeden "Ws atacak savaşçı var mı" diye yazıyordum. Bu yazımı gören bir arz loncadaşım bana ws atmak istediğini belirtince Eminönü bölgesine geçtik. Ws lerimizi bir güzel attık. B.Köşk sunucudan gelen arkadaşımız "Algorıtmaa" bizim attığımız wsleri izliyordu.

Resim

Biz ws atarken bütün yöneticiler bir bir oyuna geçiş yaparak ve J.Ali'nin orada toplandılar. Bütün yöneticilerle hoş sohbetler yaptık. Bir konuda çok üzüldüm. DEV Nerull benim sorularıma cevap vermiyordu. Kendisine sadece oyundaki yenilik hakkında birkaç soru yöneltmiştim. Sorularımın cevaplanması bene bir oyuncu olarak şüphe uyandırmıştı ve biraz olsun değerimizin olup olmadığını anlamaya çalışıyordum. :( Bütün herkese tek tek cevap verirken bir tek ben cevap alamamıştım.Cevap alamayınca yöneticilerimizin sahil kenarına indirdiği 'Kadim Hidra'ya vurmaya gittim. Bir kaç kere döndürdükten sonra geri döndüm ve sadece onları izledim.

Resim

Yöneticilerimiz yaptıkları sohbetleri Anka sunucusunda devam ettireceğini belirterek oyundan çıktılar. Bende Anka sunucusuna geçişimi gerçekleştirdim.

Anka sunucusuna girince bir tek [GM-A] SİLAHÇI'yı gördüm. Benle birlikte birkaç kişi ona bütün sorunlarımızı,isteklerimizi anlattık. Sağ olsun bizden hiç bıkmadan,etkinliğin bitmesine rağmen bayağı bir dinledi,cevaplar yazdı. Etkinlik bitiminden yaklaşık 30-40 dakika sonra bizde oyunumuzdan çıkışımızı gerçekleştirdik.

Resim[/center]
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Merhaba arkadaşlar.

Bir yandan geçen etkinlikte yaşadığım moral bozukluğu bir yandan da oyunu olan hevesimin azalması üzerine uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama en kısa zamanda eskisi gibi sık sık paylaşımlarıma devam edeceğim...

Sevgilerle..
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
GALLAS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GALLAS »

Herakles yazdı:Merhaba arkadaşlar.

Bir yandan geçen etkinlikte yaşadığım moral bozukluğu bir yandan da oyunu olan hevesimin azalması üzerine uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama en kısa zamanda eskisi gibi sık sık paylaşımlarıma devam edeceğim...

Sevgilerle..
Bırakmadın mı daha bu oyunu aliş :D bide günlük yazacam diyor :p
İdam sehpasında hapşıran mahkuma; "Çok Yaşa" demek gibiydi bazı umutlarımız. StreetStar
GALLAS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GALLAS »

Sevgilerle..
L.. e bekliyorum senide :D
İdam sehpasında hapşıran mahkuma; "Çok Yaşa" demek gibiydi bazı umutlarımız. StreetStar
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

GALLAS yazdı:

Sevgilerle..
Bırakmadın mı daha bu oyunu aliş :D bide günlük yazacam diyor :p

L.. bekliyorum senide :D
Bırakamadım. :) İKV'den sıkılınca Lo* oynuyorum. :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tarih: 24.04.2014 / Perşembe

Uzun bir aradan sonra nihayetinde buralara geri dönebildim. :) Günlüğüme yazmadığım aralar oyunuma devam ettim. Sürekli grup bölgelerine girdim,arkadaşlarıma sohbetler ettim. Sıra yaşadığım her anı ölümsüzleştirmeye geldi !

Büyüm olan Insomnia ile "Çemberlitaş" bölgesine girmiştim. Umutsuz bir şekilde 'Stuart Bey'i kesmiş ve bana çıkan poşeti en son açmaya karar vermiştim. Grubumda olan bir büyücü arkadaşımın çantasından "Transformatör Eldiven" aldığını görünce "Bana düşen şey kesin madalyadır" dedim ve poşetimi açtım. Poşeti açınca birde ne göreyim,çantada bir eldiven var ! İmleci eldiveni almak için eldivenin üstüne getirince eldivenin "Kıymet Eldiven" olduğunu gördüm. En son istediğim eldiveni sonunda elde edebilmiştim. :)

Resim

Grup bölgelerine girmekten sıkıldığım için bir daha büyücümle grup bölgesine girmeme kararını aldım. Bu kararı alınca bundan sonra ne yapacağım konusunda biraz düşünmeye başladım. Biraz düşündükten sonra oyuna yenilik gelene kadar büyücümle holde "Xenotim" kasmaya karar verdim.

Yıldırım 2 tılsımını sahibine geri verdiğim için "Meteorit 1" tılsımı ile "Büyük Hol" bölgesinde bizim adlandırdığımız "Güvenli Oda"nın çevresinde ki ırkları keserek "Xenotim" kasmaya başladım...

Resim[/center]
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön