İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
ne kadar güzeL gaffar devam ediyordu pat düştüm bravo yönetim bravo oyun yapımcısı MEVLÜT DİNÇ 
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Bende bağlantıda sorun yok şifre hatası veriyor
Teşkilat
Teşkilat
COSMOS
Oyuna girdiğimde bazen bu hatayı alıyorum bazense şifre yanlış.

Quety yazdı:Oyuna girdiğimde bazen bu hatayı alıyorum bazense şifre yanlış.
Aynen Bu hata var bendede
- aris
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Aynı sorun bende de var.Sunucu listesi yüklenmiyor,Kullanıcı adı veya şifre hatası derken şimdi bu çıktı 
ryuksel yazdı:Aynı hatayı banada verıyorHiTMaN yazdı:Oyuna giriş yapınca böyle bi hata veriyor:
Nostradamus
- DreamLife
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Skunet
Diğer online oyunlarda eklenti yapıyo ama ben pek bukadar sorun çıkaran bi oyun görmedim yada bana denk gelmedi bilemiyorumARZLODOS yazdı:Anka sunucusuna girinde biraz fare kesin yaw düzelir panik neden yaapr bu millet anlamam.
Server hatası işte bu hatalar genellikle yeni bir paket gelecekse ön hazırlık diye düşünün ve rahatların.
İşletim sisteminden degil internetinizden degil sadece İKV sunularaına giden bir serverin yolunu bulmaıdgından oluyor.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Bende Eminönü'ye girerken hata veriyor oyuna girmeden (183) diğer sunucularda şifreniz onaylanmadı hatası veriyor.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sarmaşık
meran sunucusuna giriliyo fakat teşkilatta hala sorun var daha ne kadar bekliycez
- aris
- İskele Babası
- Lonca: Organize İşler
Beyazköşk sunucusuna girebildim ama Eminönü ne girmek mümkün değil..
Nostradamus
Merhaba arkadaşlar
Aksaklık sabah saatlerinde başladı , önce Tılsım sunucumuzda sıkıntılar doğdu , diğer sunucularımızda her şey normalken şu anda onlarada erişimde sıkıntı yaşıyoruz . Birkaç saatir teknik ekipteki arkadaşlarımız sorunun ana kaynağını bulmaya çalışıyorlar, edindiğimiz intiba sorunun Ankara merkezli data centerde bir arıza olduğu yönünde . Yinede kesin bilgi ve çözüm için çalışıyoruz . Sizi en kısa zamanda bilgilendirmeye çalışacağız
Gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz
Aksaklık sabah saatlerinde başladı , önce Tılsım sunucumuzda sıkıntılar doğdu , diğer sunucularımızda her şey normalken şu anda onlarada erişimde sıkıntı yaşıyoruz . Birkaç saatir teknik ekipteki arkadaşlarımız sorunun ana kaynağını bulmaya çalışıyorlar, edindiğimiz intiba sorunun Ankara merkezli data centerde bir arıza olduğu yönünde . Yinede kesin bilgi ve çözüm için çalışıyoruz . Sizi en kısa zamanda bilgilendirmeye çalışacağız
Gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz