Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
olum utanmaz adi herif nie laf atıyotrsun klan kıza ağzını topla canımı sıkma benm

ağzımı bozmak zorunda bırakma beni sne git kendi sülalenle fantezilerini kur forum camiasına bulaşma 
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
ya bırakın velet kendi kafasına göre eğlensin formda ya aldırmayın siz öylelerini çok gördüm şu oyunda 3.5 yıldır varım sadece 2 loncayı sevdim 1.cisi kendi öz loncam Heavenx 2.ci Bizans loncası iyi insanlarla dolu bir lonca eskiden Heavende olan ve bizans loncasındada bulunan sonra ayrılan sinem ablamı (Pırıltıxbizans) ve sercan abimi (Srcnxbizans) özledim ya çok yardımcı oluyorlardı bana ama bıraktılar oyunu sanırım çok özledim eski dostlarımı abilerimi ablalarımı
nerde eski günler sobeee ve gmler bize yenilik deyil eskiden olan dostluk ve dürüstlüğü paylaşımı versinler başka bişey istemiyorum mumla arıyoruz lafını ben değiştiriyorum kibritle arıyorum o günleri

burhan kardeş oda akkıllı konuşsun ona giren çıkan var mı yok susun yoksa girip çıkartırımBurhanxbizans yazdı:olum utanmaz adi herif nie laf atıyotrsun klan kıza ağzını topla canımı sıkma benmvaran7 yazdı:FuNdaa yazdı:bişi dicmede sana çift yanlı soktularda mı her konuya atlıyosunvaran7 yazdı:la yattığı yatağı a m sanan god, si kildiğinde s ikiyorum zanneden god, tahtayı s ikiyorum diye kendi g ötünü #@!? god a mını yolunu s ikerim
yok tatlım istersen ben direk sana sokabilrim ama eğer merak ediyorsan haberleşiriz seni avatarındakine benzetirim ben rahat ol sen
yapma ya çıakrtırmış ilk önce aliye laf atmısşın merandna ii bi arkadaşımdır kendisi sonra abim gibi olan özgüne bnmde susmamı beklemiyordn heralde 
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
Varan bana ev veya iş adresini ver bakalım formda yaptıkalrını bana yüzümede yapabilecekmisin sıkıyorsa ver

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
ankaradamısın sen baştan desene gülüm geliyom mayısın sonunda 7 bela enes de orda iyi tanırlar beni yada jlet enes de psikopatlıklarımı anlatırlar yada oda olmadı sincana git orayı az dağıtmadım ben

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
buraya gelip ahkam kesme bende ankara hatta çinçine 10 dkkyım hasköydeym yani buyur oçinçindeysen bilrisn hasköy eski polis karakolunun orayı oraya çıkarsın koçum ahkam kesme canımı sıkmavaran7 yazdı:sen kimsin la al sana adres çinçin mahllesi 746 sok. no _76 (NOT= Bu çinçine giridğinzde arabyla geliniz aksi halde linç ederler adamı) ANKARA/ALTINDAĞ buraya gelipte sağ çıkan görmedm buyur gel erkeksen