sshinobi yazdı:Acaba mavi ve pembe tılsımlar tüm yaratıklardan düşüyor mu yoksa bir gruplama söz konusu mu?
1. kademe tılsımların bazıları düşmanlardan düşecek, bazıları ise oyun parası ile satın alınabilecek.
Tılsımların 2. ve 3. kademeleri ise sadece reçeteler yardımı ile üretilebilecek. 1 seviyeden herhangi bir meslek sınıfı tarafından da kolayca üretilebiliyor.
JouRney yazdı:1. kademe tılsımların bazıları düşmanlardan düşecek, bazıları ise oyun parası ile satın alınabilecek.
Tılsımların 2. ve 3. kademeleri ise sadece reçeteler yardımı ile üretilebilecek. 1 seviyeden herhangi bir meslek sınıfı tarafından da kolayca üretilebiliyor.
Yani pembe tılsımlar akrep ve örümceklerden de düşecek mi? Eğer sorunun cevabı evetse onlarca karşı klan üyesiyle savaşıp üst odalara çıkmanın bir gereği var mıdır? Çünkü akrep ve örümcekler çok daha kolay kesilebiliyor.
Şahsi fikrim olarak yapımına 2010 yılında başlanan "arz ve lodos" eklentisinin 2 yıl süren çalışmanın
böyle sonuçlanmaması gerektiğini
eklentinin sobee'nin genel taktiği olarak tam verilmediğini
varılan son noktada yeni bir yere ışınlanılacağını
bu yeni yerin de hazır olduğunu
Radyo'da belirtilen "Boss" yaratık var açıklamasına değinerekten düşünüyorum ve eksik eklentinin devamını bekliyorum.
ORHANBEY yazdı:Şahsi fikrim olarak yapımına 2010 yılında başlanan "arz ve lodos" eklentisinin 2 yıl süren çalışmanın
böyle sonuçlanmaması gerektiğini
eklentinin sobee'nin genel taktiği olarak tam verilmediğini
varılan son noktada yeni bir yere ışınlanılacağını
bu yeni yerin de hazır olduğunu
Radyo'da belirtilen "Boss" yaratık var açıklamasına değinerekten düşünüyorum ve eksik eklentinin devamını bekliyorum.
Selamlar;
Bende ORHANBEY ile aynı düşüncedeyim.Yeraltının ilk çıktığı zamanlara dönersek eğer, o genişleme paketinde de Hidralar hemen açılmamış.Oyuncuların yeni efsun ve yeteneklere alışması için süre verilmiş bu arada da hidraların testi tamamlanmış daha sonra yayınlanmıştı.Muhtemelen yeni bölgede şu an Boss olmamasının sebebi oyuncuların en azından düşük kademeli tılsımlarını tamamlamaları için süre verilmesidir.Bu bölgenin sonu Hidra gibi güçlü bir Boss yaratık ile sonuçlanması kuvvetle muhtemel.