Ya arkadaşlar dünkü olay için özür diliyorum Ben gitmiştim evden babam da biyere gidiyoruz demiş oyuzden kapatmış bilgisayarı Haa bu arada TS 2 yi kurdum nasıl calısıyor bu ?
Selamlar loncadaşlarım...
Herkesi çok özledim bir aksilik olmaz ise hafta içersinde dönüyorum...
Gördüğüm kadarıyla kazandığımız ivme artarak devam ediyor herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Loncamıza yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum...
Loncamızı kurduğumuz günden bu yana ne kadar mesafe katettiğimiz ortada 1.yılımzı tamamlamamıza 3 ay kaldı bu 3 ay boyunca dahada ilerleyeceğiz ve 1.yılımızı doldurduğumuzda lonca kurmanın sudan ucuz olduğu fakat çoğusunun tutunamadığı ve dağıldığı tılsımda 1 yılda 0 dan nerelere gelineceğini herkes görmüş olucak...
Budaha bir başlangıç bizi izlemeye devam edin...
Saygılarla...
Fearoftheclipse yazdı:Selamlar loncadaşlarım...
Herkesi çok özledim bir aksilik olmaz ise hafta içersinde dönüyorum...
Gördüğüm kadarıyla kazandığımız ivme artarak devam ediyor herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Loncamıza yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum...
Loncamızı kurduğumuz günden bu yana ne kadar mesafe katettiğimiz ortada 1.yılımzı tamamlamamıza 3 ay kaldı bu 3 ay boyunca dahada ilerleyeceğiz ve 1.yılımızı doldurduğumuzda lonca kurmanın sudan ucuz olduğu fakat çoğusunun tutunamadığı ve dağıldığı tılsımda 1 yılda 0 dan nerelere gelineceğini herkes görmüş olucak...
Budaha bir başlangıç bizi izlemeye devam edin...
Saygılarla...
aleyküm selam ersinim bizde özledik seni dön aramıza bir an önce daha düşürcek fundi alternatör zırhlarımız var
Arkadaslar Milli mac sebebinden dolayi yarin aranizda bulunamicam Artik carsambaya görüsmek üzere.Erdi tekrardan tebrikler abicim. Güle güle kullanmak nasip olsun. Kendinize iyi bakin Allaha emanetsiniz.
Selam panterlerim.
Erdicim öncelikle zırhın hayırlı olsun,çok sevindim.Güle güle kullan
Yusufum sana da hayırlı olsun,takıları da dizmeye başlayınca ceket de gelir artık
Ersin TS sensiz olmuyor çok fazla bekletme bizleri
Şu sıralar KP işleriyle uğraştığımdan TS uğrayamıyorum çok yakında sizlerleyim...
Erdiciğim hayırlı olsun yakışır kardeşime ,Yusuf nucleus zırhın hayırlı olsun kardeşim .
Ersin bey bu ara Sana iyi gelmiştir enerjini doldurdun, enerjini grup bölgelerinde harcamanı bekliyoruz