&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen Beyzade »

StabxOttomann yazdı:
Fearoftheclipse yazdı:
Amisosxxottoman yazdı:
Fearoftheclipse yazdı:
Amisosxxottoman yazdı:Susturulma almamanın nedeni seni şikayet etmem ersin karşınızda çocuk yok bana sen pm atmadın mı ''yanındaki o.......taya söle adada maden çektirmicem'' diye...ben sana onun annesi kayınvalidem deyince kıvıranda sendin.Fazla söze gerek yok adam kendi isteği ile loncamızdan ayrılmıştır...
Zübeyir abi sınırlarımı zorluyorsun ben şu ana kadar kimseye hayatımda küfür etmedim sana açıkladım o .... ya söyle dedim ordaki ''o'' kelimesi zamir olarak kullanılmış bir kelimedir bilmem anlarmısın o (hasana,ahmete,mehmete) söyle anlamındaki bir kelimeyi tutupta başka şekillerde anlamamız ve hayla bu konuda ısrar etmeniz elinizde bana karşı kullanıcak bir malzeme aradığınızı ve buna sıkıca sarıldığınızı kanıtladı...
Ersin o.... derken o ahmete o mehmete söyle demişsin ya orda okadar nokta yazmaya aklın eriyoda ''o yanındaki şahısa söle'' yazmaya aklın ermiyor mu...Belki sen o şekilde bir kelime sarfetmeseydin bu olayların hiç birisi yaşanmazdı ve ayrıca HEP Mİ HIRSIZ SUÇ HİÇ Mİ EV SAHİBİNİN SUÇU YOK...Siz burda hep Enesi suçladınız Ersin sütten çıkmış ak kaşık konumuna geldi burda ikinizde de suç var...O yüzden kimse kimseyi boşuna suçlamasın...
Şimdi öncelikle beni suçladığınız konuya cevap vericem ben bu oyunu tılsımın açıldığı haftadan beri oynarım eskiler bilir ceres listelerini hayatımda bir kez bile bu listeye girmedim şimdiki dönemdede hiçbir zaman susturulma cezası almadım yani her zaman küfürden uzak durdum benim ordaki amacımı sana defalarca söylememe rağmen inatla anlamamaktasın veya bilerek bu konuyu devam ettiriyorsun çünkü elinde benim hakkımda hiçbir şey yok ve suçlu benim olmadığımıda biliyorsun fakat bu şahıs senin akraban olması nedeniyle doğal olarak onu savunuyorsun tekrar tekrar uzatmak istemiyorum bu konuyu ben 10 yaşında çocuk değilim birisinin değil anasına kendisine dair hiçbir küfür etmem ve bunun ahlaki yanını çok iyi bilirim sadece hakaret ederim ki bu olayları başlatanda bu şahıs olduğunu sen biliyorsun amisos loncası bizim her zaman dostumuz olan bir lonca olmasına rağmen bu şahıs bizi hiçbir bağlantımız olmamasına rağmen gördüğü her an maden çekerken saldırmayı sürdürdü ilk başta bu durumu sana söyledim sende ersin idare et o gördüğü her arza saldırıyor arz manyağı dedin bende tamam abi ozmn madem öyle bizde kendimizi savunalım bizde onu keseriz dedim daha sonradan bu arkadaş bize saldırırken biz bu olayı bir sorun görmedik bölgedende bir şey yazmadık fakat kendimizi savunup onu kestiğimizde her seferinde bölgeden bize hakaretler saydırdı adam topladı büyük çaplı savaşlar çıkardı şimdi soruyorum size burda benim suçum nedir benim loncamın suçu nedir ? öncelikle o şahısı akraban olarak değilde başkası olarak düşün olaya objektif yaklaş olayla alakası dahi olmayan birisi dahi burda suçlu olan kişinin o kişi olduğunu anlar ki kendi loncasıda bu olaya tarafsız bir şekilde yaklaştı ve suçlu olanın o olduğunu anladı fakat sen inatla bana yok küfürdü yok savaştı diyorsun zübeyir abi benle değil kendi vicdanınla yüzleş öncelikle...
Ben yazımda zaten tek tafarı suçlamadım farkındaysan sende art niyetli olmadan o kelimeyi sarfettiğini idda ediyorsun tamam o zaman öle olsun keşke sende kulladığın kelimeliri seçerek yazsaydın...Artık bu konuyu uzatmanın anlamı yok sonuçta oyun bu...Bundan sonra savaşırken lütfen kimse bölgeden sataşma yapmasın herkes savaşına baksın...Bu arada artık Amisos Loncasıyla hiç bir ilişkim kalmamıştır...
Ersin zübeyirinin lafini iyi oku iki tarafdahaksiz suclu diye bahsediyor. Sen ben o anlamda yazmadim diyosun dogrudur ama karsindakide yanlis anlamda anlamis olabiliyor ama keske bu konuyu aranizda o yazi zamaninda yapsaydinizda acikliga koysaydiniz zübeyir, ben bunudemek istedim ama neyse yazikkibu olay bu kadar uzadi neyse hayirlisio olsun. Senin zübeyir ayrilmana gercekden coküzüldüm sonucda amisos loncasi kadar dürüst loncanadir vardir. Yazik olmus ama tabiki karar senin. Keske acele etmeseydinde bi sakin kafayla birlikde konussaydiniz. Cok üzgünüm. Umarim yeni loncada mutlu olursun. Stab loncasi bas düsmanimizdir bunu acaba bize karsimi yoksa onlarla bi tanismisliginmi var bilmiyorum ama keske baska bi lonca bulsaydin.Yinede basarilarinin devamini dilerim.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beyzade »

Beyzade yazdı:
RETURNOFTHECYRUS yazdı::arrow: ARKADAŞLAR HAKSIZ YERE AİLEDEN ATILDIM FAKAT AİLE ÖNEMLİ DEİL BAZI KİŞİLER KENDİNİ BİR ŞEY SANIYOR ÖZELLİKLE ALİ DENEN ADAMIN SIRLARINI BİR BİR ORTAYA ÇIKARIP PAYLAŞICAM SİZLERLE HIRSIZLIĞIN KİTABINI YAZMIŞ BU ADAM ROA LONCASINDAN ŞİFACI ÇALIP KENDİ ÇARI DİYE OYNAMAKTADIR KARAKTERSİZ ADİ İNSAN BİRDE GELİP BANA VİCDAN MUHASEBESİ YAPIYOR BÖYLE ADAMLAR KENDİLERİ İLE ÇELİŞTİĞİNİ BİLMİYOR ŞAHESERLİ ŞİFA ÇALIP DA ÜSTÜNE KONMAK GİBİ OLMUYORMUŞ DİMİ ALİ EFENDİ BİRDE GELİP BURDA YAZIYORSUN OYUNA GİREMEDİĞİM HALDE ARKAMDAN HER TÜRLÜ ŞEYİ YAZIP ÇİZMİŞSİN TABİ ELOĞLU AĞZINI DÜZECEK DEĞİLİZ YA YAZIYOR BOYUNA AYRICA BU AİLEYE VERDİĞİM ONCA EMEĞE YAZIK BİRDE KENDİNİ LONCA DİSİPLİ KURULU BAŞKANI ZANNEDİYOR DOĞRUDUR AMA TEK FARKLA O LONCANIN DEİL HIRSIZLIĞI DİSİPLİN EDİP ÖRGÜTLÜYOR AYRICA SÖZÜ VERİLDİĞİ HALDE HALA ROAYA 49 LVL ŞAHESERLİ ŞİFADA KASILMADI ADAMLARDA SİZİN GİBİ AİLEYE DÜŞMAN OLMAKTA SON DERECE HAKLI

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ............ :x

Simdi Sen birincisi bilmedigin veya seni ilgilendirmeyen meseleler hakkinda yorum yapma hakkina sahib bir kisi degilsin. ikincisi Sizin ücünüzede zaman tanidik burayada yazdik ama hic biriniz tenezzür edipde gelmediniz yada buraya bir seyler yazmadiniz. Yok giremedim filan o isi gecicen sonucda her yerde internet cafe denilen yerler var istedigin an bir yerden girip yada bi arkadasinla haber salabilirdin onuda yapmadin. ücüncüsü ben bi laf dediysem ardindayim roa loncasinla forumda yazisdik ve oradada herkesle grsdük tabi onlar kendi tarafini tuttu ben ise özellikle tarafsiz agizlarin yorumlarina daha cok önem verdim o yorumlarda beni her sekilde hakli gösteriyor olsada yinede Endere sifa kasacagima ve saheslerle iade edecegime söz verdim ardindayimda(Ender bunu istemedigi halde bu cari yapacagimi söyledim). Sag olsun Aykut kardesimiz 49 luk sifaayi hazirladi suan saheser icin madenleri hazirlaniyor. Yani sen bos kavonoz gibi konusuyorsun burda. Yaptigin emekler demisinde ne emegin varmis bu loncada cok merak ettim :) Sen ne zamandir bu loncadasinki ne yasadin bizlerle ama neyse sen Loncamizin yönetimi tarafindan kovuldun ve loncadan cikartildin bu tek benim kararim degildi ortak alinan karardi. Fotolarda incelendi sucunuzda isbatlidir. Ne yaptiginizi aciklamadim suana kadar ama Istersen veli abin koysun fotolari foruma herkes görsün yaptiginiz olayi. Ben Fotolari koymadimki serefli bi sekilde geldiniz ve o sekilde gidin istedim. ´´ÖZELLİKLE ALİ DENEN ADAMIN SIRLARINI BİR BİR ORTAYA ÇIKARIP PAYLAŞICAM´´ Eger bi yanlisimi biliyorsan seve seve söyle ispatla her seyin ardindayim buyur. ´´KARAKTERSİZ ADİ İNSAN´´ Bu lafinida sana iade ediyorum. Alisdik artik sonucda loncaya alinirken abiydik atilinca hemen küfür pislik yapiliyor. Buda ne kadar terbiyeli Güzel konusdugunun ispatidir. Hadi sana güle güle yolun acik olsun genede.
Sunuda iade edimki aranizda sadece Murat´a üzüldüm. Ama taraf tutamazdik sen kal ayni sucdan sen git diyemezdik bu sebebden ücünüzde ihraac edildiniz. keske bu ise bilasmasaydi murat ama iste.
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Tesadüfen oluşan bir görüntü :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beyzade »

S.a Hayirli haftasonlari arkadaslar. Velim o nasi foto öyle yaawww. Bizde diyoz veli niye adadan ayriliyo. Megersem Kemikkafalarla yasak ASK yasiyomusda haberimiz yokmus :D :lol: :D Allah sizi bi yastikda kocasin babacim nediyim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Beyzade yazdı:S.a Hayirli haftasonlari arkadaslar. Velim o nasi foto öyle yaawww. Bizde diyoz veli niye adadan ayriliyo. Megersem Kemikkafalarla yasak ASK yasiyomusda haberimiz yokmus :D :lol: :D Allah sizi bi yastikda kocasin babacim nediyim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alemsin :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

öneriyi desteğe yolladım onur inşallah olumlu bir sonuç alabiliriz.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Teşekkür ederim Aykut,ellerin dert görmesin.Umarım en kısa zamanda olumlu bir sonuç alabiliriz.Benim attığım mesaja karşılık cevap geldi ama bakalım diğer gönderenlere de aynı cevap gelecek mi...
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

gelen yanıt iğrenç.yani diyorlarki her halükarda kazığa geçeceksiniz.kör tuttuğunu.. misali.adamlar bulmuş böyle keriz oyuncuyu sömürdükçe sömürüyor.ben şimdi satcam gözlüğü 30bin gelcek ee geri kalan 92bin 500 klan parasını nasıl tamamlayacam ?
aykut gökçe

Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Darlin (Sevcan ) kardeşimiz aramıza katılmış bulunmaktadır . Kendisine hoş geldin diyerek başarılar diliyorum .
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

ElitConan yazdı:PardusPantera(Anadolu Panterleri) Loncası

Resim

KURUCULAR VE LONCA BAŞKANLARI
CESURZADE-----PardusxCESURZADE
APOLOCLİPSE-----ParDusxBaşKaN

LONCA BAŞVURU ŞARTLARI
1.1.Lonca kurallarını uymayı sağlamak açısından gerekli olarak gördüğümüz 16 yaş ve üstünde olmak
2.Karakterinin özelliklerini iyi bilen ve karakterine hakim tecrübeli olmak
3.Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak
4.En az bir 49 lvl char sahibi olmak
5.Lonca üyelerinden birini referans olarak gösterebilmek
6.Grup çalışmasına yatkın bencil olmamak

LONCA KURALLARI
1.Pardus Pantera loncası meşruti monarşi tabanlı olup(kararlar lonca üyeleri tarafından ortaklaşa alınır fakat son söz kurucularındır),her üyemizin fikirlerine önem verir.
2.Pardus Pantera bir arz loncasıdır.
3.Her üyenin Pardusx ön adlı bir lonca charı açması zorunludur.
4.Toplumumuzun ahlak yapısına aykırı,ikv kurallarına göre uygunsuz davranış olarak nitelendirilen küfür,siyasal içerikli mesaj,propaganda,kaba ve aşağılayıcı kelimeler vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
5.Lonca üyelerinin Pardus Pantera dışında bir lonca mensubu olması yasaktır.
6.Lonca içinde alınan kararlar,fikirler,planlar,düşünceler vs. tamamen loncanın kendi bünyesinde kalmalıdır.Lonca dışından birileri ile paylaşılması kesinlikle yasaktır.
7.Loncasının adına leke sürecek davranışlarda bulunulmaması ve loncanın isminin layıkıyla taşınması zorunludur.
8.Lonca üyeleri mecburi haller dışında en az 2 saat online olucaktır.(1 günden fazla oyundan uzak kalıcak arkadaşların yönetime bildirmeleri zorunludur.)
9.Lonca içi anlaşmazlıklarda mesele büyümeden yönetim ile paylaşılması zorunludur.
10.Lonca yönetiminin aldığı kararlara uymamak bir ihlaldir ve gereği yapılır.
11.Online olduğu sürece Teamspeak 2 programina katilmasi zorunludur.
12.Bu kurallardan herhangibirine uyulmadığı saptanırsa lonca yönetimi kararıyla uyarı cezası alınır.3 uyarı sonucu loncadan uzaklaştırılır.
13.Loncadan ayrılan lonca üyesi ayrılması durumda PARDUSX... ile başlayan lonca charını(veya charlarını)silmesi veyahut ismini silip degistirmesi gerekmektedir. Aksini yapanlar lonca kara listesine alınacaktır.

NOT:BAŞVURU YAPICAK ARKADAŞLAR BU KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR...
Lonca başvuru sitemiz(başvurmak isteyenler lütfen bu siteden başvuru yollasınlar...)

http://pardusbsvuruform.tr.cx/

• GÜNCEL ÜYE LİSTEMİZ..

Lonca Yönetimi

1.PardusxCESURZADE--PardusxCESRZADE......Veli.........Lonca Kurucusu ve Başkanı

2.ParDusxBaşKaN--Pardusxeclipse.............Ersin...........Lonca Kurucusu ve Başkanı

3.IPardusxBeyzadeI--Beyzadexefendi..........Ali...........Lonca Disiplin Kurulu Başkanı

4.IxPardusxCoNaNxI-SagoKaFKeF................Aykut...........Forum Sözcüsü

Üyelerimiz

5.ParduSxCosmoS-ParduSxEbAt [Atakan]

6.Pardusxrüzgar [Rüzgar]

7.Pardusxsefax [Sefa]

8.Pardusxmelek- [Merve]

9.PardusxParaNoyak-IxPaRDuSMaDMaXxI [Erdi]

10.Pardusxsuskun-Pardusxsuskunn [Emre]

11.IPardusxAhkemI-IPardusxEnesBeyI [Enes]

12.Pardusxcrazywild [Hüseyin]

13.ParDusMooNBeaMx [Onur]

14.IPardusXByzMsLI [Muhammet]

15.PardusxFerhatBey [Ferhat]

16.Pardusxceleborn [Berkay]

17.PaRDuSxKaNSeRoJeN-xxKaNSeRoJeNxx [Mehmet]

18.PardusxSonDarbe [Mert]

19.Pardusxalonewolf [Yavuz]

20.ParDusxTirYaKix [Yusuf]

21.ParDusxDarLiN [Sevcan]

Izinli Listemiz
    Pardusxluthor [Cengizhan]

Pardusxynkee [Çağatay]

Pardusxksk [Aykut]

Pardusxkançanağı [İsmail]

Yeni Üyelerimiz

ParDusxDarLiN [Sevcan]

Loncamıza yeni katılan üyemize başarılar dileriz.

NOT:BU LİSTEDEKİLER DIŞINDA BİR ÜYEMİZ YOKTUR.MESULİYET KABUL ETMEYİZ.

Loncamıza başvurmak için...[/size]

http://pardusbsvuruform.tr.cx/
    • Pardus Pantera®2010
aykut gökçe

“Lonca İletişim” sayfasına dön