Hanedan Loncası
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Hanedan Loncası
Deathx Loncası olarak Kurban Bayramınızı en içten dilerklerimizle kutluyoruz . Allah nice bayramları sevdiklerinizle geçirmeyi nasip etsin .
SerdarUSTA
Helal olsun Can , Oğuz , Ercan ve diğerleri. Sözü fazla uzatmıycam herşey için saolun benım için İKV oyunu bitmiştir . Unutmam bu yaptıgınızı , Saygıdeğer abilerime , kardeşlerime selam olsun oyunda ve reelde başarılar dilerim . Selametle , Allah'a emanetsiniz.
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
QMCERDEMQ yazdı:Helal olsun Can , Oğuz , Ercan ve diğerleri. Sözü fazla uzatmıycam herşey için saolun benım için İKV oyunu bitmiştir . Unutmam bu yaptıgınızı , Saygıdeğer abilerime , kardeşlerime selam olsun oyunda ve reelde başarılar dilerim . Selametle , Allah'a emanetsiniz.
Her insan menfaatleri doğrultusunda dostlarını satar yer değiştirir karşı tarafa geçer vs. vs. Menfaat herşey demek değildir. Umduğum gibi oldu, ve daha bir çok şey olucak zaman gösterir bunu elbet.
Loncanıza başarılar. ( İlyas abime selamlar )
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
Menfaat ? DOST ? 1 aydır tanıdığım sizler ve 2 senedir görüştüğüm Can , Erdi fuarlarda toplandığımız diğer Hanedanx üyeleri . Neyın menfaati ? Item mı ? Üreticek param yok mu sanıyosun ? Benden cok cemberlı atan adammı vardı benım kıme ıhtıyacım var sence ? Sadece bu loncanın saygınlığı , arkadaşlarımın samimiyeti ve abilerimin esasiyeti için geldım . Bırkac kısı dısında kımseye dargın degılım . Sadece içim buruk . Şan mı , şöhret mı ? En zirvesinde yaşadım şüphen olmasın . Şimdi beni konuşturma istersen burhan ben yalan konuşmayı beceremem gerceklerı konuşurum kımsenın ıcıne cıkıcak yüzün olmaz. Tek derdınız ben olmuşum sabah akşam benı konuşuyosunuz uzerımde 2 parca ıtem olmadıgı halde bu kadar gundemde kalabılıyosam bana helal olsun . Bıraktım artık burhan , kımseyle dalaşıcak gucum yok . Ben en azından alnım acık vıcdanım rahat bırakıcam bu oyunu . Ya sen bı gun bıraktıgında vıcdanın rahat olabilcek mi ? Bunu kendıne bı sor derım
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- BeoWulfxDeWiL
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
QMCERDEMQ yazdı:Helal olsun Can , Oğuz , Ercan ve diğerleri. Sözü fazla uzatmıycam herşey için saolun benım için İKV oyunu bitmiştir . Unutmam bu yaptıgınızı , Saygıdeğer abilerime , kardeşlerime selam olsun oyunda ve reelde başarılar dilerim . Selametle , Allah'a emanetsiniz.
Erdem Senlen bi konuşalım ortada bilmediğin şeyler Var
BLacKDewiL
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Lonca: Never Walk Alone
CuRe yazdı:# Güncel Forum Sayfamıza Hoşgeldiniz #[/b]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# LONCA BAŞKANI #
Hanedanxlevni // Hanedanxgauss // Hanedanxnakkaş
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# YÖNETİM EKİBİ #
Hanedanxalekto // HaNeDaNxALEKTOO // Hanedanxenouct
HanedanxATmaCaA // Hanedanxsladki // HanedanxTeaM
Hanedanxbutcher // Hanedanxbutccher // Hanedanxuskurya
# LONCA ÜYELERİ #
HanedanxDoğuş // HanedanxMeAgRe
Hanedanxmystic // Hanedanxmysticc // Hanedanxnemeth
HanedanxEviNA // HanedanxExoRCisT // HanedanxARğiŞ
HanedanxSeRCiO
Hanedanxkomiser // Hanedanxbotan
HanedanxRiSuS // Hanedanxçiçek // Hanedanxangel
Hanedanxperseus // Hanedanxgölge // Hanedanxercan // HanedanxPeRSeuSs
Hanedanxnht // Hanedanxnihat // Hanedanxcunning // HanedanxZiCoS
Hanedanxadem
Hanedanxseff // HanedanxYıLdıRıM // Hanedanxseriff
HanedanxDeWiL // HanedanxMeHTeR // HanedanxLioN
HanedanxMc // HanedanxMcC // HanedanxMcErdem
HanedanxCuRe // HanedanxReSPeCT// HanedanxReSPCTeD
HanedanxMackRuLz // HanedanxaspeLya
HanedanxYaLNıZx // HanedanxNoSTaLJi
HanedanxqRunt // HanedanxTiqReGo
HanedanxKuBiLay // Hanedanxkbly
HanedanxReVeR
Hanedanxesen
Hanedanxemre
Hanedanxklesk
Hanedanxfly
HanedanxFuXuRy
# Vizyonumuz #
Hanedan ismi adı altında bu dostluğu sürdürmek ve birlikteliğimizi herkese göstermektir.
# Misyonumuz #
Dostluk ve arkadaşlığın ne tür bir davranış olduğunu göstermek ve bunları yaparkende eğlenebilmektir.
[list=a]* Bu listede adı olmayan, Hanedanx adını taşıyan oyuncular ile yaşayacağınız olumsuzluklar karşısında loncamız sorumluluk kabul etmeyecektir.
* Bu konu altından yapılan lonca başvuruları kabul edilmeyecektir.
* Lonca kurallarını ihlal eden, alınan kararlara uymayan, birliği ve beraberliği bozan üyelerimiz, loncamızdan çıkartılacaktır.
[/list]
Lonca üyelerimiz hakkında sizi rahatsız eden durumları buraya tıklayarak dolduracağınız formla bize bildirebilirsiniz.
Lonca başvurularınız için ise buraya tıklayarak formu doldurmanız gerekmektedir.
Formu doldurduktan sonraki 1 hafta içerisinde size olumlu veya olumsuz olarak geri dönüş yapılacaktır.
[youtube]http://youtu.be/lUvVeZ30_6k[/youtube]
Tanıtım videomuzun 3.'sünün çalışmalarına başlanmıştır.
Videomuzda eksiklikler olsada yukarıdaki yazılı listemiz loncamızın en güncel listesidir.
İyi forumlar.
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Merhaba Hanedan,
Hepinizle olmasa da bir kaçınızla tanışmışlığım, muhabbettim bulunmakta.
Buna istinaden geçmiş kurban bayramınızı içtenlikle kutlar, esenlikler dilerim.
GameX 11' de görüşmek üzere, herkese selam olsun.
PitbuLL
PitbuLL
.
.
.
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Lonca: Never Walk Alone
Ünal başkan fuara gelmiyormuş 
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
Teşekkürler Celal abi, inş. bende orada olacağım.CelalYILMAZ yazdı:Merhaba Hanedan,
PitbuLL
O kadar emin olma :twisted:Gfbramazan yazdı:Ünal başkan fuara gelmiyormuş
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Ayrıca güncel liste bu Ramazan'cım.meran yazdı:# Güncel Forum Sayfamıza Hoşgeldiniz #[/b]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# LONCA BAŞKANI #
Hanedanxlevni // Hanedanxgauss // Hanedanxnakkaş
# YÖNETİM EKİBİ #
Hanedanxalekto // HaNeDaNxALEKTOO // Hanedanxenouct
HanedanxATmaCaA // Hanedanxsladki // HanedanxTeaM
Hanedanxbutcher // Hanedanxbutccher // Hanedanxuskurya
# LONCA ÜYELERİ #
Hanedanxkam // Hanedanxanastcia
HanedanxDoğuş // HanedanxMeAgRe
Hanedanxmystic // Hanedanxmysticc // Hanedanxnemeth
HanedanxEviNA // HanedanxExoRCisT // HanedanxARğiŞ
HanedanxSeRCiO
Hanedanxkomiser // Hanedanxbotan
HanedanxRiSuS // Hanedanxçiçek // Hanedanxangel
Hanedanxperseus // Hanedanxgölge // Hanedanxercan // HanedanxPeRSeuSs
Hanedanxnht // Hanedanxnihat // Hanedanxcunning // HanedanxZiCoS
HanedanxoPaSNo // Hanedanxadni
HanedanxSeFF // HanedanxYıLdıRıM // Hanedanxseriff
HanedanxDeWiL // HanedanxMeHTeR // HanedanxLioN
HanedanxqRunt // HanedanxTiqReGo// HanedanxNoSTaLJi
HanedanxKuBiLay // Hanedanxkbly
HanedanxMc // HanedanxMcC // HanedanxMcErdem
HanedanxCuRe // HanedanxReSPeCT // HanedanxReSPeCTeD
HanedanxMackRuLz // HanedanxaspeLya
HanedanxYaLNıZx
HanedanxReVeR
Hanedanxlorrd
Hanedanxesen
Hanedanxemre
Hanedanxklesk
Hanedanxfly
HanedanxFuXuRy
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# Vizyonumuz #
Hanedan ismi adı altında bu dostluğu sürdürmek ve birlikteliğimizi herkese göstermektir.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# Misyonumuz #
Dostluk ve arkadaşlığın ne tür bir davranış olduğunu göstermek ve bunları yaparkende eğlenebilmektir.
[list=a]* Bu listede adı olmayan, Hanedanx adını taşıyan oyuncular ile yaşayacağınız olumsuzluklar karşısında loncamız sorumluluk kabul etmeyecektir.
* Bu konu altından yapılan lonca başvuruları kabul edilmeyecektir.[/list]
Lonca üyelerimiz hakkında sizi rahatsız eden durumları buraya tıklayarak dolduracağınız formla bize bildirebilirsiniz.
Lonca başvurularınız için ise buraya tıklayarak formu doldurmanız gerekmektedir.
[youtube]http://youtu.be/lUvVeZ30_6k[/youtube]
Videomuzda eksiklikler olsada yukarıdaki yazılı listemiz loncamızın en güncel listesidir.
İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...