&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
StabxPoPeye
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen StabxPoPeye »

sana yolu oyle bır aldıracam kı anaya nasıl sovulurmus gorecen benım loncam olmadı ben loncamla takılmam zaten benım anama kufur edecen sen oda senı savunacak ne ısım varlan benım orda ama ersınmısın nesın keçi sakalllının bırısın en son oyle hatırlıyorum ama asacam senı o sakallarından
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Amisosxxottoman yazdı:Susturulma almamanın nedeni seni şikayet etmem ersin karşınızda çocuk yok bana sen pm atmadın mı ''yanındaki o.......taya söle adada maden çektirmicem'' diye...ben sana onun annesi kayınvalidem deyince kıvıranda sendin.Fazla söze gerek yok adam kendi isteği ile loncamızdan ayrılmıştır...
Zübeyir abi sınırlarımı zorluyorsun ben şu ana kadar kimseye hayatımda küfür etmedim sana açıkladım o .... ya söyle dedim ordaki ''o'' kelimesi zamir olarak kullanılmış bir kelimedir bilmem anlarmısın o (hasana,ahmete,mehmete) söyle anlamındaki bir kelimeyi tutupta başka şekillerde anlamamız ve hayla bu konuda ısrar etmeniz elinizde bana karşı kullanıcak bir malzeme aradığınızı ve buna sıkıca sarıldığınızı kanıtladı...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

StabxPoPeye yazdı:sana yolu oyle bır aldıracam kı anaya nasıl sovulurmus gorecen benım loncam olmadı ben loncamla takılmam zaten benım anama kufur edecen sen oda senı savunacak ne ısım varlan benım orda ama ersınmısın nesın keçi sakalllının bırısın en son oyle hatırlıyorum ama asacam senı o sakallarından

Edebini adabını bil canımı sıkma . Çok kendinden emin isen Ben istanbulda oturuyorum ,Benimde sakalım var gel as sakalımdan asabiliyorsan .
Kuru gürültü yapmayın ,Sizin gibiler çokça mevcut İKV de. Azıcık mantıklı akıllı biri isen defolup gidersin bu kadar basit.
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Öncelikle zübeyir bey sunu bilki burdaki kisilere ben hep tembih ettim eger cok sinirli isen ve küfür edecek duruma geldiysen ya bilgisayarini kapat yada illa edeceksen rahatlamak icin Kisinin kendi sahsesiyetine et ama ne ailesine nede baskasina etmeyin dedim. Ve simdiye denkde hic denk gelmedim bu gibi laflara. Sonra anlamadigim sen kos koca adam yasini basini almis büyükleri olarak sana ersin bise diyo o... diye sen diyemedinmi o nasi laf ersin o ne demek ne anlama geliyo o kelime terbiyeli ol diye. Onuda gecdim madem sana yakin hisseden birinin lafini böyle yanlis anliyosun, Sen büyükleri olarak neden araya girmedinde bise demedinde gittin bide burda onlara uyup sen bunu yaptin bunu yazdin diyosun ve üstüne üstlük burda daha anlamadigin veya tersinden anladigin kelimeyi ayni afedersin gambazci gibi yaziyosun. Yakisdimi bu senin yasina simdi. Yazik gercekten. Böyle bi aciklama senin edebine yakismadi. Dün enes o kadar susmasini istedigim halde susmadi. ersini oyundan cikarttim ama sizin enes bir türlü susmak bilmedi. aradan beya zaman gecdi harun güzel savas oldugunu belirtti tsklerini sundu bende bölgeden tskleri sundum Sizin Enes yine basladi ve bu sefer tüm loncayi hedef alarak kelimeler konusmaya basladi. Ona ne kadar güzel sekilde susmasini düzgün konusmasini bu laflarinin bize hedef oldugunu söylesemde dinlemek istemedi. Buna Harunda sayittir. Saten ardindan harun dedi artik yeter yarim saattir susmuyosun diye. Ama Anlamadim´bu konuyu bu kadar ileri getirmeniz. Sonucda surda bi kac saat girelim takilalim söyle zaman gecirelim diyoruz ugrasdigimiz olaylara bak. Her kes kendi tarafindakine tembih eder olayi cözer biter normal sekilde. Burda bu sekilde olayi tartismakda ne oluyo hala anlamis degil.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beyzade »

Aykut sende sayfayi güncelle bir dahada burda tartisma konusu olacak yorumlar istemiyorum. Herkez isine baksin tartismalardan uzak durun. Sayfayi güncelle.
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beyzade »

Beyzade yazdı:
Beyzade yazdı:Arkadaslar Disiplinsizlige hic bir zaman göz yummayacagimi sizlere her seferinde söylemisdim. Her Disiplinsizligin tabiki cezasida yaptigi yanlisa göre agir olacaktir. Kulagima bi arkadasimiz hakkinda agir suclamalar geldi (fotolu delillerle). Kendisi ile özel olarak konusacagim. Sunu bilinki Yanlis yapilabilir seytana uyulup, cahillikden veya sinirle ama yanlisi anlayip hemen düzeltmek sizin elinizde. Buda sizin alacaginiz cezayi azaltabilir veya en azindan isminize laf getirilmemesini saglar. Ama sunu bilinki hic bir konunun üstü örtülmücektir ve her konu sonuna kadar arastirilacaktir. Sizden istegim her zaman dürüstlügünüzü sayginliginizi korumaniz, ne kendinize nede Loncamiza laf getirmemeniz. Olayin sonuclarini buraya sizlerlede paylasacagim. Hepinize hayirli Günler dilerim.
Konu güncel.
UYARI : Bu ismini vermedigim arkadas veya arkadaslara dün ve bugün ulasamadim. Pazar gününe kadar ulasamadigim takdirde Lonca disiplin kuruluna Loncadan ihraac edilmelerini talep edecem. Hepinize hayirli Günler Arkadaslar.
Arkadaslar DISIPLIN KURULUNUN bana verdigi yetkiye dayanarakdan karari acikliyorum =

PardusxCyRus , Pardusxcyrus , Pardusxcyronite

Bu 3 üyemizin isledikleri suclar sebebi dolayi kendilerini savunmalari icin süre tanindi. Ama kendilerini Pazar gününe kadar ulasilamadi. Bu sebebden dolayi kendileri hakkinda ihraac islemini , madur olan arkadaslarin foto delilleri ile sundum.
Isledikleri Suc yaptigimiz toplantida sabit görüldü. Bu nedenden dolayi 3 üyemizde Loncamizdan ihraac edilip bir daha geri alinmamak üzere loncamizdan atilmisdir. Isledikleri suclarin maddeleri assagida belirlenmektedir.

:arrow: 4.Toplumumuzun ahlak yapısına aykırı,ikv kurallarına göre uygunsuz davranış olarak nitelendirilen küfür,siyasal içerikli mesaj,propaganda,kaba ve aşağılayıcı kelimeler vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
:arrow: 7.Loncasının adına leke sürecek davranışlarda bulunulmaması ve loncanın isminin layıkıyla taşınması zorunludur.
:arrow: 8.Lonca üyeleri mecburi haller dışında en az 2 saat online olucaktır.(1 günden fazla oyundan uzak kalıcak arkadaşların yönetime bildirmeleri zorunludur.)

Madde 4 , 7 ve 8 3 ihlal olmaktadir.

:arrow: 12.Bu kurallardan herhangi birine uyulmadığı saplanırsa lonca yönetimi kararıyla uyarı cezası alınır.3 uyarı sonucu loncadan uzaklaştırılır.

Kendilerinden Artik sorumlu ve hükümlü degiliz.
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beyzade »

Beyzade yazdı:Aykut sende sayfayi güncelle bir dahada burda tartisma konusu olacak yorumlar istemiyorum. Herkez isine baksin tartismalardan uzak durun. Sayfayi güncelle.
Ayrilan üyeleride kaydet. Bizimle artik bir baglarinin kalmadigini belirt.
ResimResim
ResimResim
StabxPoPeye
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen StabxPoPeye »

bana laf atıp sonradan oyundan cıkarttınız kımse bana bırsey demedı sus felan dıye meydan okudu hodrımeydan dedım senın anana sovseler emınım sende susmazdım bunun orta yolu yok buyukluk yanı yok bana meydan okuyan kımse tek cıkacak karsıma ersın banameydan okuyorsan kendıne guvenıyorsan ıstanbulda bır yerde bulusalım zubeyıre kımse laf etmesın o dogru olanı yaptı ıyı adam anama sovsun o nebıcım laf oyle mı dıyecektık sana bırı kufur ederse sen oyle dersın bu buyuklukse zubeyır oylebır buyukluk yapmasın eger oyle bırsey yaparsa onuda sılerım bunuda boyle bılın....onun yazdıklarını goren yok benım yazdıklarımı goren cok
Kullanıcı avatarı
Amisosxxottoman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Amisosxxottoman »

Beyzade yazdı:Öncelikle zübeyir bey sunu bilki burdaki kisilere ben hep tembih ettim eger cok sinirli isen ve küfür edecek duruma geldiysen ya bilgisayarini kapat yada illa edeceksen rahatlamak icin Kisinin kendi sahsesiyetine et ama ne ailesine nede baskasina etmeyin dedim. Ve simdiye denkde hic denk gelmedim bu gibi laflara. Sonra anlamadigim sen kos koca adam yasini basini almis büyükleri olarak sana ersin bise diyo o... diye sen diyemedinmi o nasi laf ersin o ne demek ne anlama geliyo o kelime terbiyeli ol diye. Onuda gecdim madem sana yakin hisseden birinin lafini böyle yanlis anliyosun, Sen büyükleri olarak neden araya girmedinde bise demedinde gittin bide burda onlara uyup sen bunu yaptin bunu yazdin diyosun ve üstüne üstlük burda daha anlamadigin veya tersinden anladigin kelimeyi ayni afedersin gambazci gibi yaziyosun. Yakisdimi bu senin yasina simdi. Yazik gercekten. Böyle bi aciklama senin edebine yakismadi. Dün enes o kadar susmasini istedigim halde susmadi. ersini oyundan cikarttim ama sizin enes bir türlü susmak bilmedi. aradan beya zaman gecdi harun güzel savas oldugunu belirtti tsklerini sundu bende bölgeden tskleri sundum Sizin Enes yine basladi ve bu sefer tüm loncayi hedef alarak kelimeler konusmaya basladi. Ona ne kadar güzel sekilde susmasini düzgün konusmasini bu laflarinin bize hedef oldugunu söylesemde dinlemek istemedi. Buna Harunda sayittir. Saten ardindan harun dedi artik yeter yarim saattir susmuyosun diye. Ama Anlamadim´bu konuyu bu kadar ileri getirmeniz. Sonucda surda bi kac saat girelim takilalim söyle zaman gecirelim diyoruz ugrasdigimiz olaylara bak. Her kes kendi tarafindakine tembih eder olayi cözer biter normal sekilde. Burda bu sekilde olayi tartismakda ne oluyo hala anlamis degil.
Dünkü olayda benim müdahale edememim sebebi çarımın susturul olmasıdır ama bölgeden okuduğum kadarıyla olayın fitilini yakan ersin olsun AmisosxxAmazoN HunxVitaminRaz (Selçuk) ile konuşmaya gitti o sırada ersin kendisine daldı oda zihinleyip geri çekildi ama ersin BÖLGEDEN beni kesme diye yalvarma seni paspas edecem ve benzeri kelimeler sarfedince olaylar koptu akabinde siz lodoslory sancağa gömecez bu sefer biz sizi hapsedecez falan dendi bizde savaşmaya başladık..Olay bundan ibaret..
MahLas :[/color] Amisosxxottoman
KaraKter :[/color] Şifacı
LonCa :[/color] Amisosxx. .
kLan : LoDos. .
Sunucu :[/color] TıLsım. .
Kullanıcı avatarı
Amisosxxottoman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Amisosxxottoman »

Fearoftheclipse yazdı:
Amisosxxottoman yazdı:Susturulma almamanın nedeni seni şikayet etmem ersin karşınızda çocuk yok bana sen pm atmadın mı ''yanındaki o.......taya söle adada maden çektirmicem'' diye...ben sana onun annesi kayınvalidem deyince kıvıranda sendin.Fazla söze gerek yok adam kendi isteği ile loncamızdan ayrılmıştır...
Zübeyir abi sınırlarımı zorluyorsun ben şu ana kadar kimseye hayatımda küfür etmedim sana açıkladım o .... ya söyle dedim ordaki ''o'' kelimesi zamir olarak kullanılmış bir kelimedir bilmem anlarmısın o (hasana,ahmete,mehmete) söyle anlamındaki bir kelimeyi tutupta başka şekillerde anlamamız ve hayla bu konuda ısrar etmeniz elinizde bana karşı kullanıcak bir malzeme aradığınızı ve buna sıkıca sarıldığınızı kanıtladı...
Ersin o.... derken o ahmete o mehmete söyle demişsin ya orda okadar nokta yazmaya aklın eriyoda ''o yanındaki şahısa söle'' yazmaya aklın ermiyor mu...Belki sen o şekilde bir kelime sarfetmeseydin bu olayların hiç birisi yaşanmazdı ve ayrıca HEP Mİ HIRSIZ SUÇ HİÇ Mİ EV SAHİBİNİN SUÇU YOK...Siz burda hep Enesi suçladınız Ersin sütten çıkmış ak kaşık konumuna geldi burda ikinizde de suç var...O yüzden kimse kimseyi boşuna suçlamasın...
MahLas :[/color] Amisosxxottoman
KaraKter :[/color] Şifacı
LonCa :[/color] Amisosxx. .
kLan : LoDos. .
Sunucu :[/color] TıLsım. .

“Lonca İletişim” sayfasına dön