Dizi olarak sana Spartacus + Game of Thrones diyeyim Ogün. İkisi de en az Supernatural kadar mükemmel diziler...
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
NBA falan da neymiş öyle Olcay.
Öyle kolu bacağı kırılan adam görmeyi çok istiyorsan gel ben seni hastane aciline götüreyim.
Dizi olarak sana Spartacus + Game of Thrones diyeyim Ogün. İkisi de en az Supernatural kadar mükemmel diziler...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kol bacak kırığı için NFL izliyorum daha iyisi 
Dexter akar...
Dexter akar...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Supernatural'e daha yeni başladım. Bayağı da sardı açıkçası iyi bir dizi. Beğendim yani. Dexter'e başlayacaktım zamanım yetmedi. Spartacus ve Game of Thrones adlarını son zamanlarda çok duymaya başladım. Belki zamanım olursa bunlardan birine başlayabilirim. 
O değilde Kevin Ware ne sakatlandı ya. Kemik dışarı çıktı resmen. Kimsenin başına gelmesin. Biz her C.tesi halı sahada futbol oynuyoruz, Böyle bir şey birimizin başına gelse ne olur kim bilir. Bu cümlede vurgulanmak istenen şey "Her C.tesi halı sahada futbol oynuyoruz."du. Genelde sol kanat oynuyorum. Bir Gareth Bale gibiyim.
Solak olmasam da. 
Neyse canolar. Siz buralardaysanız bende daha sık gireceğim. Muhabbetin belini kıralım az. Benim açtığım konu gibi olmasa da bu konun da gideri vardır ya. İhtiyar'ın konuları da iyi ilgi çekiyor yani.
O değilde Kevin Ware ne sakatlandı ya. Kemik dışarı çıktı resmen. Kimsenin başına gelmesin. Biz her C.tesi halı sahada futbol oynuyoruz, Böyle bir şey birimizin başına gelse ne olur kim bilir. Bu cümlede vurgulanmak istenen şey "Her C.tesi halı sahada futbol oynuyoruz."du. Genelde sol kanat oynuyorum. Bir Gareth Bale gibiyim.
Neyse canolar. Siz buralardaysanız bende daha sık gireceğim. Muhabbetin belini kıralım az. Benim açtığım konu gibi olmasa da bu konun da gideri vardır ya. İhtiyar'ın konuları da iyi ilgi çekiyor yani.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Biz buralardayız yavru kuşum. O dizilerden birine mutlaka başla, pişman OLACAKSIN. Neden daha önce başlamadım diye...
Olcay canım sen de bırak dandik FPSleri dön İKV'ciğine.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Oynanmaz artık İKV . Plus bitti almak dahi istemiyorum.Sıkıldım ya la migrat girip boş poşet almaktan
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Haklısın Olcay. Çoğu kez niyetlendim plus almaya sonra vazgeçtim.D1SPLAY yazdı:Oynanmaz artık İKV . Plus bitti almak dahi istemiyorum.Sıkıldım ya la migrat girip boş poşet almaktan
Dizilere zamanım olursa başlarım. Supernatural'i bile zar zor izliyorum.Rescuer yazdı:Biz buralardayız yavru kuşum. O dizilerden birine mutlaka başla, pişman OLACAKSIN. Neden daha önce başlamadım diye...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Selamün Aleyküm.
Forum ne alemde diye bakayım demiştim.
Duru , Semih , Aziz , Asım , Ogün , Yasin , Olcay , Üzeyir ve ismini bilmediğim kardeşlerim burdalarmış.
Bilmiyorum hala en çok mesajı olan benmiyim ama , eskisi kadar olmasa da arada bir gelir selam veririm.
Sağlıcakla kalın...
Duru , Semih , Aziz , Asım , Ogün , Yasin , Olcay , Üzeyir ve ismini bilmediğim kardeşlerim burdalarmış.
Bilmiyorum hala en çok mesajı olan benmiyim ama , eskisi kadar olmasa da arada bir gelir selam veririm.
Sağlıcakla kalın...
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Alp kardeşim özletme kendini kardeşler oyunda seni soruyorlar gel oyuna çarını kasalım artıkınAlpAykan yazdı:Selamün Aleyküm.
Sağlıcakla kalın...

LEPRECHAUN
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Selam İhtiyar,
Sanırım hala en çok mesajı olan sensin. Kolay değil 4700 küsür mesaj atmak. Eskidendi günde 100-150 tane post. Şimdi 3 tane atıp üzerine yatıyoruz.
Sanırım hala en çok mesajı olan sensin. Kolay değil 4700 küsür mesaj atmak. Eskidendi günde 100-150 tane post. Şimdi 3 tane atıp üzerine yatıyoruz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Eskiden buralar hep dutluktu
:?
Özledim be hepinizi. Koptuk iyice.
Unutulmadınız, umarım unutulmamışımdir
FATİH
Özledim be hepinizi. Koptuk iyice.
Unutulmadınız, umarım unutulmamışımdir
FATİH