Emre ile Sedata Aldırtamazsam Senden İstiyeceğim MecburKable yazdı:Alayım Adem istiyorsan![]()
--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
aynennn aynenn ....bLaDexm yazdı:Fuara Giden Bana Kutu Almadan Dönmesin
Emre knk sen fuara gitmeden önce ben sana bi çek yazayım ne kadar stok varsa al gel bırakma kimseye : )
Haniballllll
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
sorunun ne olduğunu söyleyeyim kardeşim gecen günlerde maden çekiyordum moddayken ver kendisi geldi modda deyildi zannediyorum maden için geldi kaba girip beni kesti ve bir kere bile vurmadım sonradan depar atıp geldiğimde maden çıkmamıştı ve ondan önce davranıp madeni çektim kanıt istiyorsan buyur kanıtpayitahtxintikam yazdı:hayırdır arkadaşım sorun ne öncelikle onu bi yazarmısın?? tanımadığın kişilerin şahsiyeti hakkında yorum yapmadan önce iki kere düşünmelisinTacsiz yazdı:loncadan biri cevaplarsa sevinirim bu şahsiyetsin kişiliği bozuk insan sizin loncanızdamı CruelxxintikamCruelxxintikam bizim loncamızdadır güncel listemizden takip edebilirsin

- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bumu yani Tek sorun O zaman moda geçme arkadaşım.Tacsiz yazdı:sorunun ne olduğunu söyleyeyim kardeşim gecen günlerde maden çekiyordum moddayken ver kendisi geldi modda deyildi zannediyorum maden için geldi kaba girip beni kesti ve bir kere bile vurmadım sonradan depar atıp geldiğimde maden çıkmamıştı ve ondan önce davranıp madeni çektim kanıt istiyorsan buyur kanıtpayitahtxintikam yazdı:hayırdır arkadaşım sorun ne öncelikle onu bi yazarmısın?? tanımadığın kişilerin şahsiyeti hakkında yorum yapmadan önce iki kere düşünmelisinTacsiz yazdı:loncadan biri cevaplarsa sevinirim bu şahsiyetsin kişiliği bozuk insan sizin loncanızdamı CruelxxintikamCruelxxintikam bizim loncamızdadır güncel listemizden takip edebilirsin
bir kere bile vurmadım bu bir terbiyesizliktir
Jnoxxintikam - SeRgeNxxİnTiKaM
Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
sorun şu maden gelemden çok önce moddaydım madene geldim cruel geldi modda deyidli kendini maden için moda girdi benim daha hızlı cekeceğimi anlayınca moda girip kesmeye kalktı buna rağmen yine madene yetişip çektimJnoxintikam yazdı:Bumu yani Tek sorun O zaman moda geçme arkadaşım.Tacsiz yazdı:sorunun ne olduğunu söyleyeyim kardeşim gecen günlerde maden çekiyordum moddayken ver kendisi geldi modda deyildi zannediyorum maden için geldi kaba girip beni kesti ve bir kere bile vurmadım sonradan depar atıp geldiğimde maden çıkmamıştı ve ondan önce davranıp madeni çektim kanıt istiyorsan buyur kanıtpayitahtxintikam yazdı:hayırdır arkadaşım sorun ne öncelikle onu bi yazarmısın?? tanımadığın kişilerin şahsiyeti hakkında yorum yapmadan önce iki kere düşünmelisinTacsiz yazdı:loncadan biri cevaplarsa sevinirim bu şahsiyetsin kişiliği bozuk insan sizin loncanızdamı CruelxxintikamCruelxxintikam bizim loncamızdadır güncel listemizden takip edebilirsin

ok bye .Tacsiz yazdı:sorun şu maden gelemden çok önce moddaydım madene geldim cruel geldi modda deyidli kendini maden için moda girdi benim daha hızlı cekeceğimi anlayınca moda girip kesmeye kalktı buna rağmen yine madene yetişip çektimJnoxintikam yazdı:Bumu yani Tek sorun O zaman moda geçme arkadaşım.Tacsiz yazdı:sorunun ne olduğunu söyleyeyim kardeşim gecen günlerde maden çekiyordum moddayken ver kendisi geldi modda deyildi zannediyorum maden için geldi kaba girip beni kesti ve bir kere bile vurmadım sonradan depar atıp geldiğimde maden çıkmamıştı ve ondan önce davranıp madeni çektim kanıt istiyorsan buyur kanıtpayitahtxintikam yazdı:hayırdır arkadaşım sorun ne öncelikle onu bi yazarmısın?? tanımadığın kişilerin şahsiyeti hakkında yorum yapmadan önce iki kere düşünmelisinTacsiz yazdı:loncadan biri cevaplarsa sevinirim bu şahsiyetsin kişiliği bozuk insan sizin loncanızdamı CruelxxintikamCruelxxintikam bizim loncamızdadır güncel listemizden takip edebilirsin
Haniballllll
- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Uzatma maden paran neyse verelim.
Jnoxxintikam - SeRgeNxxİnTiKaM
Masaüstü bilgisayarım geldi.Tam gaz devamm :lol: .Artık Tankianxxintikam ı kasmıyorsun demeyin ha demediniz o ayrı dava
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Forum imzanınız bi yerden tanıdık geliyor ama tam emin olamadım