Kurtlarxkadriye yazdı:Kurtlarxferyat oyunda beni bul item için...
kurtlarxferyat yazdı:Hayırlı sabahlar...
Arkadaşlar bir şifacı car actım bildiğiniz gibi şifacı carı tek basına kasması cok zor kendı cabalarımla o carı 35 lwl e getirdim yanlız artık yapamıyorum Max hasar itemde dizip bosa masraf yapmak istemıyorum... Lonca arkadaslarımdan destek beklıyorum. Yardım edicek kimse varmı ? Savascımı Buyucumu Kimsenın yardımı olmadan yapa bilirim ama Şifa carımı yapamıyorum Yardım edicek kişi lütfen konu altından yorumunu yapsın.
İyi forumlar.
ben çok çok itemden anlamam ama biri wsde biriside yaratık da işe yarıyor. (max hasara savunma, elemente zırh) tam emin değilim. yanlış bilgi olabilir.
Rescuer yazdı:Merhaba güzel ailem Sizlere ufak bir sorum olacak;
Savunma itemi ile Zırh itemi arasındaki fark nedir ? :S
Cevaplar için şimdiden ilk teşekkürümü sunuyorum, herkese iyi forumlar...
Herkese iyi akşamlar ve iyi oyunlar...
Sariyerli yazdı:
Rescuer yazdı:Merhaba güzel ailem Sizlere ufak bir sorum olacak;
Savunma itemi ile Zırh itemi arasındaki fark nedir ? :S
Cevaplar için şimdiden ilk teşekkürümü sunuyorum, herkese iyi forumlar...
kanka zırh itemi senin zırh oranını arttırır böylece rakibin sana daha az hasar verir
savunma itemi ise savunma oranını arttırır ve rakibin vuruşlarının seni ıskalamasını sağlar yani üzerinde ne kadar çok savunma itemin varsa rakibin seni o kadar çok ıska geçer
Çok teşekkür edrim Sanırım anladım O halde Max. Hasar Zırh dizmek bence daha mantıklı :S
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
kasaphasan06 yazdı:Max zırh ya da Hasar Zırh dizmen biraz zor ... Hasar direnç dizmen daha mantıklı
Elimde 3 kadimlik charım var Eğer görevlerini yapabilirsem şaheserde gözüm yok ben şaheser üretmek yerine üstünü en iyi dizmeyi düşünen birisiyim Kadim pençelerini satıp üstümü dilediğimce dizmek istiyorum Çok ince ayarlar yaptım ve evdeki hesap çarşıya uyar ise sanırım eldiven, pantolon, ayakkabı dışında tüm eşyalarımı max. zırh dizebilirim
Ama yine de öğütleriniz için çok teşekkür ederim
Bu arada değerli ailem bir yarışmaya katıldım, videonun linki: http://vimeo.com/13526480
Vaktiniz varsa veya canınız isterse izleyip yorum bildirirsiniz çok sevinirim Ama gerekli birşey de değil
Herkese iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Reis Bi kadime ziyaret'e gitsekmı öyle geçen sefer gibi toplu sekilde kalabalık değil sadece 2 veya 3 Lonca adamları en son gittiğimizde 4 grupduk ve Gayet güzel ilerledik KAdımın canını 18 e kdr düşürdük ama yine orada tadsızlık çıktı bize yakın bir lonca ile iş birliği yapsak gidip kadımı kessek ne dersın ?