SultanIISelim (BizeHerYerTRbzN) 10m sine ws atmıştık hani 5.3 ve 5.2 lik mağlubiyetlerin hatırlarsın belki
1 Hafta Önce Atmış Olduğumuz Ws'yi Hatırlamıyorsun Sanırım Senden Kaç Para Almıştım Hatırlarsın 40M'ye Yakın Para almıştım sanrıım
Yenilgiye Doymadıysan Buyur Gel HodriMeydan ?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Çeyrek final eşleşmeleri forum üzerinden en kısa süre içerisinde duyurulacaktır bilgi ve dikkatinize.
ben olsaydım ki bunu mertte biliyor yüzde 90 birinci büyülerde bendim ama bu masumprens yediremedi kendine yazmadı listeye ben olmadıgım için bu büyücülerin alayı vasat umudu mutlulugum yani mert kazanır
Sen bu turnuvanın kurallarını biliyorsun 39+ yetenek yık a ma çok iddalıyım diyorsun e.ö sunucusunda fel ws atalım diyorum ben öyle bilmem 39+ varsa atak diyorsun
burda boş öteceğine gel atalım ws neyine istiyorsan. ama malum Havlayan köpek ısırmaz
Benden İyi Ws Atan Memiş Var Bence Onun Kazanma Şansı Daha Yüksek , Ömer İyi Büyücü Onu Es Geçmemekle Beraber
Sen Burada Olsanda Kazanma Şansın 0 Bunu Ben Dahil Herkez Biliyor , Seni Milyonlarca Kez Kestim ve Keserim Bunu Unutma Konunun Seyiri Açısından Tartışmaya Girmeyecegım Senin İçin İlk Ve Son Mesajımdır
Hadi Selametle
Mert sen beni 1.kereden fazla.yendiysen ben adam deilim boş boş konuşuyordun son wsmizden önce aynen şimdiki gibi skoru hatırlıyon demi ? 5*1 yine dersen yine atarım parasına yakında aktarıyprum çarı
forumda yalan söylemelere benzemez hodri meydan
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
SultanIISelim (BizeHerYerTRbzN) 10m sine ws atmıştık hani 5.3 ve 5.2 lik mağlubiyetlerin hatırlarsın belki
1 Hafta Önce Atmış Olduğumuz Ws'yi Hatırlamıyorsun Sanırım Senden Kaç Para Almıştım Hatırlarsın 40M'ye Yakın Para almıştım sanrıım
Yenilgiye Doymadıysan Buyur Gel HodriMeydan ?
Şu anda sadece gülüyorum Benim bu oyunda hiç 40m param olmadıki kardeşim Turnuvaya katılcak parayı bile zor bulmuşken sana 40m kaptırıcam öylemi . 5m kaptırdım doğrudur ancak 10m aldım senden ve 2. ws de durum 2-2 iken gaffardan çağırıyorlar dedin ve bende sesimi çıkarmadım.
Konu içerisinde bulunan tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Amacı bu kadar iyi yönde olan bir konuyu, tartışma ortamına çevirmek siz neferlere hiç bir getiri sağlamaz. Bu iletiden sonra tartışma ortamı yaratmaya yönelik 1 ileti dahi hoş görülmeyecek, kişi veya kişiler eski cezalarıda göz önünde bulundurularak kısa ve uzun süreli olmak üzere forumdan uzaklaştırılacaktır. Bu uyarı son uyarıdır!
Kozlarınızı forum üzerinde değil, turnuva kapsamı altında paylaşmanız dileği ile...