Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
Re: Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
uğur k.b. kardeşim ama sn iyi muameledende anlamıosun snnle sorunum yokken bana yinede laf atıosun bunu demeye hakkın varmı peki madem bnmle sorunun yok ndn bana laf sokuyosun kaldıki sana karşı bir hakaret wb. türden yorumalrdada bulunmadığım halde her lonca istediği her üyeyi alır fakat bir kişiyi alırkende tedbirini almalı ben şu ana kadar tedbirli giddim gidicem Allah inş. beni bu yoldan cıkartmaz neyse tartışma ortamına dönmesin hayırlı forumlar
...
Evet doqru bana karsı fazLa bı hakaretın oLmadı ama bana karsı oLan beLırttıqım uyeLeri her seferde oLayın qercek yuzunu anLamadan sırf Drow oLduqu ıcın surekLı sawunman bana en buyuk hakarettır. Takdir edersinki sana düşman oLan birinide ben sawunsam bana oLan tawrın farkLı oLurdu.DavuTT yazdı:uğur k.b. kardeşim ama sn iyi muameledende anlamıosun snnle sorunum yokken bana yinede laf atıosun bunu demeye hakkın varmı peki madem bnmle sorunun yok ndn bana laf sokuyosun kaldıki sana karşı bir hakaret wb. türden yorumalrdada bulunmadığım halde her lonca istediği her üyeyi alır fakat bir kişiyi alırkende tedbirini almalı ben şu ana kadar tedbirli giddim gidicem Allah inş. beni bu yoldan cıkartmaz neyse tartışma ortamına dönmesin hayırlı forumlar
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ucube sen kararını verdikten sonra bilgilendirme kanalına yazarsan sevinirim.
Dawut'a gelince Atabeyxfacia konusunda k.bakma ali özür diledi bizden geri aramızda.Ucube konusundada eğer aramıza katılırsa loncamız her zaman lodos olduğu gibi yine lodos olmakta kalacaktır.Sen ve Drow ekibine başarılar dilerim.Çok güzel gidiyorsunuz fakat üye alırken dikkat edin ben yanlışlık görürsem sana bildiririm.Bunuda seni sevdiğim için yaparım.
Sağlıcakla...
Atabeyxkomutan (Uğur) :arrow: Atabeyxbynkmtn (Ela)
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky
Dawut'a gelince Atabeyxfacia konusunda k.bakma ali özür diledi bizden geri aramızda.Ucube konusundada eğer aramıza katılırsa loncamız her zaman lodos olduğu gibi yine lodos olmakta kalacaktır.Sen ve Drow ekibine başarılar dilerim.Çok güzel gidiyorsunuz fakat üye alırken dikkat edin ben yanlışlık görürsem sana bildiririm.Bunuda seni sevdiğim için yaparım.
Sağlıcakla...
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Uğur kardeşim sana ve Ela yengemize ömür boyu mutluluklar dilerim.Reelde de olduğu gibi sanal hayatınızda her zaman yanınızdayım./öp
Atabeyxbaşkan
Atabeyxnarqoticq
Atabeyxabsolute
Atabeyxbaşkan
Atabeyxnarqoticq
Atabeyxabsolute
Uğur abi Ela ablama ve sana her zaman mutluluklar dilerim.İyi eğlenceler.
Atabeyxer & Atabeyxqarizma

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
20 yıllık filmin ardından 15 ay reklam...
Her sevda bir veda
Ben gidiyorum Anacığım
ELVEDA...

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
20 yıllık filmin ardından 15 ay reklam...
Her sevda bir veda
Ben gidiyorum Anacığım
ELVEDA...
eyw saolasın ben zaten facia ya söledim Atabey Loncasıyla sorun cıkmayacaksa buyrun gelin diye neyse sanal ortam zarar görmem ben sende görmezsin böyle düşün
...
Uğur kardeşim (adaşım)
Kararımı bizzat sana özeL mesaj atacağım hiç şüphen oLmasın. İLgi we aLakanıza teşekkür ederim. Sanırım atabeyxmajeste we prenss Loncanızdan değiL onLar dışında anLaşamadığımız bir üyeniz yok zaten neyse dedğim gibi sana özeL mesaj atıcam hadi iyi oyunLar herkese
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ucube yazdı:Uğur kardeşim (adaşım)Kararımı bizzat sana özeL mesaj atacağım hiç şüphen oLmasın. İLgi we aLakanıza teşekkür ederim. Sanırım atabeyxmajeste we prenss Loncanızdan değiL onLar dışında anLaşamadığımız bir üyeniz yok zaten neyse dedğim gibi sana özeL mesaj atıcam hadi iyi oyunLar herkese
Evet kardeşim Atabeyxmajestee ve Atabeyxprenss loncamızdan atılmıştır.Yakında yeni üye listesi yapacağız merak etmeyin iyi oyunlar.
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Arkadaşlar Tuğba arkadaşımız (Tuanasxgirlbüyü) loncamıza katılmıştır.
Atabeyxqirlmega olarak hizmet vermektedir.Hayırlı olsun.
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky
Atabeyxqirlmega olarak hizmet vermektedir.Hayırlı olsun.
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
öncelikle loncanıza başarılar dilerim
ucube gibi kp açı veledi loncanıza alarak çok büyük bir hata yapıyosunuz
ucube gibi kp açı veledi loncanıza alarak çok büyük bir hata yapıyosunuz
Topsecrett