lonca paraya donuk olması degılde kutuyla olması kotu
herkezın elıne kutu gecmıyor sonucta ve sız lonca sıralamasından bahsedıyorsunuz
yanı rekabetın oldugu yerde kutu sacma
Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Yine para hep para sureklı para.....
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
bügün büyük bir hayal kırıklı yaşıyorum çokça istedigimiz lonca sistemi bumu? bu sisitemi oluşturan yetkililer hangi kafadalar ben anlamıyorum hiçmi onlıne oyun görmediniz hiç başka bir mmorpg oyunu oynamadınız allah aşkına hangı oyunda görülmüş lonca sistemi parayla oldugu lonca sistemı geldi buyuk suprız aman alahım ama kutuyla gelicek buna tamam okey diyelim bizim ürünümüz TÜRK evladı yapmış emekleri diyelim loncadakı 10 kişi sınırı nedir nıye herşeyı sınırlayıp kesıp bıçım önmuze sunuyosunuz artık kafanızı bunları nasıl soyarız diye yormayın lütfen rica ediyorum düz mantık kes biç parcala sınırla paranı al lonca geldi en ıyı lonca belırlenecek neden loncalar arası savaşların yapiabılecegi özelik yok ben bunu çok beklıyordum ama acıklamalarda göremedim büyük bir hayal kırıklıgı yaşadım bunu yanı sıra neden
oyun alt yapısına ile ilgili çalışmalar olmuyo misal yıllardır arayüzun degişmemesi yıllardır atı marka kartlardaki parçalanma sorununa çözüm bulunumuş degil lag problemi devam ediyor niçin bunlarla ilgili çalışmalar yapılmıyo destek ekibi hala niıye profesyonel arkadaşlar tarafın oluşturulmuyor neden ikv nın hiç bi yerde reklamı yok lonca sistemi istendi nitekımde geldi bravo ama bu kadar yavan bir sistem beklemiyordum acıkcası sistemi bu kadar paraya dayandırılması kesilip biçilip sınrılandırılıp önümüze sunulmasıda ayrı bir rezalet zaten Sizden tek ricam var artık bunları nasıl soyarız düşünmeyin tek ricam bu dukkanı alet etmeden bir tane fazla degil bir kapsamlı çalışmanın haberini bekliyorum inş ölmeden duyarız ama pek sanmıyorum herkeze iyi forumlar
oyun alt yapısına ile ilgili çalışmalar olmuyo misal yıllardır arayüzun degişmemesi yıllardır atı marka kartlardaki parçalanma sorununa çözüm bulunumuş degil lag problemi devam ediyor niçin bunlarla ilgili çalışmalar yapılmıyo destek ekibi hala niıye profesyonel arkadaşlar tarafın oluşturulmuyor neden ikv nın hiç bi yerde reklamı yok lonca sistemi istendi nitekımde geldi bravo ama bu kadar yavan bir sistem beklemiyordum acıkcası sistemi bu kadar paraya dayandırılması kesilip biçilip sınrılandırılıp önümüze sunulmasıda ayrı bir rezalet zaten Sizden tek ricam var artık bunları nasıl soyarız düşünmeyin tek ricam bu dukkanı alet etmeden bir tane fazla degil bir kapsamlı çalışmanın haberini bekliyorum inş ölmeden duyarız ama pek sanmıyorum herkeze iyi forumlar
- cyan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Avrupa
"Buhara" kardeş çok iyi koymuşsun ortaya sorunları da, bi de anlaşılır şekilde yazsaydın be kardeş.. Ben bile zor anladım, ki anlat anlat anlamayan İKV sorumluları nasıl anlayacak ?
Herkes için Zalim ol Zulme uğrama !!!
yahu hadi lonca açmak paraylada loncaya girmek nasıl parayla
birde ben loncaya giricem plus bitecek lonca kanalına yazamıycam mantıklı mı sizce 
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Yönetim biraz İnsaf lütfen.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Meran
laf azımdaydı bak :mrgreen:kargasa yazdı:yahu hadi lonca açmak paraylada loncaya girmek nasıl paraylabirde ben loncaya giricem plus bitecek lonca kanalına yazamıycam mantıklı mı sizce
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu kadar isyan yerine lonca sistemindeki gibi birlik beraberlikle bu sorun çözülebilir bnce bi konu açılsın bu konuda lonca sisteminde bazı değişiklikler isteyebiliriz (lonca kanalına plussuzda yazı yazabilme gibi)belki yönetim tepkimizi daha rahat anlayabilir.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
Yine bir yenilik yine bir rezillik İstanbul Kıyamet Vakti artık eski istanbul değil tamamen paraya dayalı bir oyun oldu ben hatırlıyorumda bi fuarda yada tv proğramında olması gerek mevlüt dinç'in bu oyun diğer oyunlardan farkı para harcamadan herkesin oynayabildiği bi oyun diye konuşmasını hatırlıyorum ve hiç bi oyun eşyası reel para karşılığı satılmayacağınıda belirtmişti ha şunuda diyorlarsa helal olsun ne diyelim "kardeşim biz reel para dedik AKÇE demedikki
" görüyoruzki o günden bu güne baya şeyler değişti
oyun neredeyse para harcanmadan oynanmaz hal almaya devam etmekte lonca kurmanın kutuya dayatılması hadi normal diyelimde üylerin loncaya girmesi ve üye sınırlaması neyin nesidir ? neyse ben daha fazla yazmayım
Herkese İyi Formlar....
Herkese İyi Formlar....
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Gereken Bİr Eklentiydi Hayırlı Olması Dileğiyle.