|| YİĞİTLER LONCASI ||
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İnception
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Selamün aleyküm , akşam herkesi oyuna bekliyorum.
Şehitlerimiz anısına yürüyüş yapıcaz.
Amacım bu yürüyüşü , tüm sunucularda ki yürüyüşlerle birleştirip önce genel etkileşime daha sonra diğer paylaşım kanallarına göndermek.
Sesimizi herkese duyurmalıyız.
Daha sonrasında bir toplantı yapmak istiyorum.
Gören herkes bu duyurumu , diğerlerine duyursun...
Şehitlerimiz anısına yürüyüş yapıcaz.
Amacım bu yürüyüşü , tüm sunucularda ki yürüyüşlerle birleştirip önce genel etkileşime daha sonra diğer paylaşım kanallarına göndermek.
Sesimizi herkese duyurmalıyız.
Daha sonrasında bir toplantı yapmak istiyorum.
Gören herkes bu duyurumu , diğerlerine duyursun...
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Başınız sağolsun,ALLAH rahmet eylesin...YigitlerxHANDE yazdı:sa
Dün gece itibari ile bir dayımızı daha kaybettik , Alp abiniz Afyona memlekete gitti.
Dün gece oyundan çıkmamın sebebi buydu , k bakmayın.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
-
- FareAdam Düşmanı
Hayırlı olsunYigitlerxHANDE yazdı:Ferdi kardeşiin ve Ali'nn sayesinde ;
ürettik , Loncamıza hayırlı olsun.![]()
![]()
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
basınız sağolsun arkdaşlar ruhu şad olsun asksamki yürüyüş saat kaçta nerde olacak
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
http://www.facebook.com/event.php?eid=175982285819966
Taksim Meydanında İStanbulda Olan herkesi Bekliyorum..
Sessiz kalınmamalı..
Taksim Meydanında İStanbulda Olan herkesi Bekliyorum..
Sessiz kalınmamalı..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Selamlar...
Öncelikle hepimizin, tüm vatanın başı sağolsun. Evladını, kardeşini, abisini, sevdiğini hiç düşünmeden, vatanı uğruna askere yollayanlar olduğu sürece bu vatan bizim kalacak. Bırakın böyle üç beş çapulcuyu, tüm devletler üstümüze yürüse, bu vatanı bizden alamayacak. Bizler hiç bir zaman ümitsizliğe düşmeyeceğiz, hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz, hiç bir zaman isyan etmeyeceğiz, dua edeceğiz, şükredeceğiz. Verdiğimiz haklı mücadelenin arkasında duracağız. Savaşmasını bilmeyen, hatta kaçmaktan, kalleşlikten, şerefsizlikten başkasını bilmeyen bu yaratıklar bizleri asla caydıramaz.
Rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin, rabbim tüm Türkiye'ye sabır versin. Bunu yapanların yaptıkları ebedi hayatta elbette yanlarına kar kalmayacak ancak dilerim ki fani dünyada da ebedi hayatta çekecekleri ızdırabın bir nebzesi de olsa tatsınlar. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Başımız sağolsun, vatan sağolsun, Rabbim her Türk gencine bu mühim vazifeyi başarıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Şerefsizce, kaçarak, boyun eğerek yaşamaktansa, şerefinle vatanın uğruna şehit olmak bin kere daha iyidir, milyon kere daha iyidir.
Öncelikle hepimizin, tüm vatanın başı sağolsun. Evladını, kardeşini, abisini, sevdiğini hiç düşünmeden, vatanı uğruna askere yollayanlar olduğu sürece bu vatan bizim kalacak. Bırakın böyle üç beş çapulcuyu, tüm devletler üstümüze yürüse, bu vatanı bizden alamayacak. Bizler hiç bir zaman ümitsizliğe düşmeyeceğiz, hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz, hiç bir zaman isyan etmeyeceğiz, dua edeceğiz, şükredeceğiz. Verdiğimiz haklı mücadelenin arkasında duracağız. Savaşmasını bilmeyen, hatta kaçmaktan, kalleşlikten, şerefsizlikten başkasını bilmeyen bu yaratıklar bizleri asla caydıramaz.
Rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin, rabbim tüm Türkiye'ye sabır versin. Bunu yapanların yaptıkları ebedi hayatta elbette yanlarına kar kalmayacak ancak dilerim ki fani dünyada da ebedi hayatta çekecekleri ızdırabın bir nebzesi de olsa tatsınlar. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Başımız sağolsun, vatan sağolsun, Rabbim her Türk gencine bu mühim vazifeyi başarıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Şerefsizce, kaçarak, boyun eğerek yaşamaktansa, şerefinle vatanın uğruna şehit olmak bin kere daha iyidir, milyon kere daha iyidir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Yasin acil msn acil...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Söylenecek ve tartışılacak bir konu var. Adam ateş ediyor, asker vuruyor 2 gün sonra gelip teslim oluyor biz adama kendi vatandaşlarımızdan daha iyi bakıyoruz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~