Alem İ Cihan Loncası
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize. Bir yıl vardır, bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rab'bimize. Hayırlı kandıller..
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- HiTMaNiac34
- İri Fare Avcısı
Loncanıza katılmak istiyorum karakterlerim imzamda mevcut eğer loncaya alınırsam savaşçı mı kuklacıdan getirticem sığnak migratında yardımcı olursanızda sevinirim

- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
sevgili lonca başkanlarım ve bi o kadar değerli lonca üyeleri reeldeki sıkı iş hayatı yüzünden oyuna uzun bi ara veriyorum akşamları çok yorulduğum için yatmak zorunda kalıyorum işlerim hafifleyince tekrar oyuna dönüp kaldığım yerden devam ediceğim
sağlıcakla kalın..
sağlıcakla kalın..
sevgili loncamın güzel insanları yarın abyram olması nedeniyle bilgisayarın başına geçemeyeceğim şimdiden hepinizin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Lonca İHTİLAL
bu bir veda olmasada sıkıldım artık
İleti pacoct 30 Ağu 2011 03:06
artık oyun nereye gidiyor herkez biliyor forum vedalarla doldu bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı beta döneminden beri bu oyundaydım çok zaman harcadım çok güzel günlerimiz geçti dostlarımızla ama artık sıkmaya başladı oyun tadı kalmadı biraz uzak durmaya başladım bi kaç haftadır oyuna girmez oldum farkına varmıştır tanıyan dostlarımız.
bu oyunu oynadıgım sürece hep plus aldım nedenmi çünkü türkiyede oyun sektörünün gelişebilmesi için bizlerinde destegine ihtiyacı vardı veya bana göre öyle olması gerektigini düşünüyodum ne yazıkki ikv de bu olay tam tersine gitmeye başladı akçe sistemi geldi özel kutular çıktı vs.vs.vs. peki karşımıydım akçeye hayır illaki para kazanmaya ihtiyaçları vardı oyunun iyileşmesi için ama akçenin ve çemberli kutunun yanlış şekilde kullanılması yurt dışında yaşayan kullanıcıların ne akçe nede plus alabilmesinin zorlaştırılması bi oyuncuyu gerçekten soğutur oyundan istedigin şeylere ulaşamıyosan bi anlamı yoktur benim için bu oyunun dünyanın bir ucundaki oyunu oynadıgında plus veya premium hesap alabilirken ikv nin kısıtlı imkanlarını giderek imkansıza dogru götürmeleri iyi bişey yaparmış gibi görünmeye çalışmaları sadece kendilerini avutuyor oyuncular neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor forumdaki konulardanda gayet net bişekilde bellide oluyor zaten. kutu al yaratıkların canı düssün olayıda gerçekten çok komik hangi online oyunda böyle bişey gördüler gerçekten merak ediyorum neyse çok uzattık bu konuyu...........
başlıkta dediğim gibi bu bir veda olmasada tam olarak oyuna ara veriyorum gerçekten çok sıkıldım oyunun oyunluktan tamamen çıktıgı tamamen ticaret amaçlı bir objeye dönüşmesi canımı sıkan unsurlardan tabiki ikv ye ara vermemde oyunculuguma ara vermem demek degil yeni bir online oyuna başladım oyun premium abonelikle oynanabiliyor ama hiç olmazsa OYUN ve hakkını veriyorve dünyanın öteki ucundan bir oyun olmasına ragmen premium rahatlıkla sorun yaşamadan kendi sitesinden alınıyor hiç olmazsa hem kutu alıp yaratıkların canı düssün diye bi saçmalıkta yok
neyse oyunun ismini vermiyorum yasak olabileceginden dolayı merak edenler pm atarsa söylerim ismini
evet laf çok uzadı artık her zaman forumu takip ediyorum ama ikv ye pek girmicem arada bir gelirsem oda dostlarımız için bi ziyaret amaçlı. herkez kendine iyi baksın oyun hayatım devam ediyor ama ikv ile degil..........................
hayırlı bayramlar hepinize grşrz dostlar aeo
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun !

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kahraman ordumuzun, halkımızla birlikte, vatanımıza ve bağımsızlığımıza yönelen saldırılara karşı tarihe altın harflerle yazılan bir mücadele vererek kazandığı Büyük Zafer'in 89'uncu yıl dönümüdür !
Türk tarihinin en çetin mücadelelerinden birisi olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda kazanılan Büyük Zafer'in, Türk milletinin bağımsızlığına ve özgürlüğüne tutkusunu simgeleyen eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır !
Bizlere bu eşsiz zaferi armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan bu büyük kahramanlara karşı en büyük sorumluluğumuz Türkiye Cumhuriyeti'ni, onun temel değerlerini, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini korumak ve yaşatmaktır. Bu sorumluluğu yerine getirmek Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar var olmasının en önemli koşuludur !
Bu inançla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin erinden en yüksek rütbeli general/amiraline kadar her ferdi, ülkemizin ve milletimizin bütünlüğü ve güvenliği için kendisine verilen her türlü görevi dün olduğu gibi bugün de azim ve kararlılıkla ifa etmektedir. Diğer taraftan, Türk Silahlı Kuvvetleri, dünyanın farklı bölgelerinde icra ettiği başarılı barışı destekleme harekatı ile tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanmıştır. Birçok özelliği ile dünyanın en itibarlı ordularının başında gelmektedir.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ! // GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE !

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun !

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kahraman ordumuzun, halkımızla birlikte, vatanımıza ve bağımsızlığımıza yönelen saldırılara karşı tarihe altın harflerle yazılan bir mücadele vererek kazandığı Büyük Zafer'in 89'uncu yıl dönümüdür !
Türk tarihinin en çetin mücadelelerinden birisi olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda kazanılan Büyük Zafer'in, Türk milletinin bağımsızlığına ve özgürlüğüne tutkusunu simgeleyen eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır !
Bizlere bu eşsiz zaferi armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan bu büyük kahramanlara karşı en büyük sorumluluğumuz Türkiye Cumhuriyeti'ni, onun temel değerlerini, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini korumak ve yaşatmaktır. Bu sorumluluğu yerine getirmek Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar var olmasının en önemli koşuludur !
Bu inançla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin erinden en yüksek rütbeli general/amiraline kadar her ferdi, ülkemizin ve milletimizin bütünlüğü ve güvenliği için kendisine verilen her türlü görevi dün olduğu gibi bugün de azim ve kararlılıkla ifa etmektedir. Diğer taraftan, Türk Silahlı Kuvvetleri, dünyanın farklı bölgelerinde icra ettiği başarılı barışı destekleme harekatı ile tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanmıştır. Birçok özelliği ile dünyanın en itibarlı ordularının başında gelmektedir.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ! // GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE !

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
Bayramımız kutlu olsun dileklerimle loncam. Oyuna şu aralar girmiyorum 5 yaşındaki oğlum çarlarımda inanın yazsanız bile size cevap yazamaz bilginiz olsun
FERRAND
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Bi ara canınız sıkılırsa yeni başlamış olduğum oyunuma bakmanızı tavsiye ederim. Buraya kadarmış ihtiyacınız olursa Sebocan ve Yakamoz pm atın ne bilem kadim filan işiniz için işte . Loncam için gelir keserim.
http://na.aiononline.com/

- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Lonca İHTİLAL
abi boş ver o oyunu buna bi bak http://gamersfirst.ekolay.net/fallenearth/ bende bu oyundayım herzamanki nickimle beklerim oldukça geniş kapsamlı bi oyun 6 km harita varFERRAND yazdı:Bi ara canınız sıkılırsa yeni başlamış olduğum oyunuma bakmanızı tavsiye ederim. Buraya kadarmış ihtiyacınız olursa Sebocan ve Yakamoz pm atın ne bilem kadim filan işiniz için işte . Loncam için gelir keserim.
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
Loncamızın facebook sayfamız hizmete yeni yeni ilk adımları ile başlamıştır tüm lonca üyelerimizi bekleriz..http://www.facebook.com/#!/pages/%C4%B0 ... 5564030008
FERRAND