ATA LONCASI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
aLaKaZaM064
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: ATA LONCASI

Mesaj gönderen aLaKaZaM064 »

Tonymontana yazdı:Merhabalar değerli ATA Loncası Üyeleri ve tüm İkv oyuncuları . Loncamızın Güncel Listesi aşşağıdaki gibidir bunun dışında Loncamız adına açılmış karakterlerin loncamızla ilgili hiçbir alakası yoktur....!!

Güncel Liste:
AtaxTeAcHEr
Ataxselçuk
Ataxtürk
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex

ATAxMoNTaNA / Srtonymontana / Tonymontana

Benım İsmim Silnmiş Neden :( aktiv olmasanda Ben her zaman sizinleydim ve hala oyleyım tabii yenı lonca uyesı arkadasşlarımız Benı tanımasada xD Kırıldım Simdi Selcuk abii ve ilyaz abii oyundayım Atax olmasada basımda Kalbim Sizin İle...

Kırıldım.... o kadar kırıldım ki, tükendi kelimelerim... şimdi susma zamanlarım.. beşinci mevsimi yaşıyor yüreğim... yağmur damlalarınla birleşti kirpiklerim.. benden geriye kalan, sadece aynalardaki izlerim...

...aLaKaZam...
aLaKaZaM064
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aLaKaZaM064 »

Tekrar aramızda olmanıza Gercekten en cok bens evindim eskısı gbi deqil cok eksikler olmasına ragmen yinede ayaktayı zve ayaktasınız inş Herşey gönLünüzce olur...

aLaKaZaM
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

aLaKaZaM064 yazdı:
Tonymontana yazdı:Merhabalar değerli ATA Loncası Üyeleri ve tüm İkv oyuncuları . Loncamızın Güncel Listesi aşşağıdaki gibidir bunun dışında Loncamız adına açılmış karakterlerin loncamızla ilgili hiçbir alakası yoktur....!!

Güncel Liste:
AtaxTeAcHEr
Ataxselçuk
Ataxtürk
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex

ATAxMoNTaNA / Srtonymontana / Tonymontana

Benım İsmim Silnmiş Neden :( aktiv olmasanda Ben her zaman sizinleydim ve hala oyleyım tabii yenı lonca uyesı arkadasşlarımız Benı tanımasada xD Kırıldım Simdi Selcuk abii ve ilyaz abii oyundayım Atax olmasada basımda Kalbim Sizin İle...

Kırıldım.... o kadar kırıldım ki, tükendi kelimelerim... şimdi susma zamanlarım.. beşinci mevsimi yaşıyor yüreğim... yağmur damlalarınla birleşti kirpiklerim.. benden geriye kalan, sadece aynalardaki izlerim...

...aLaKaZam...
canım kardeşim selçuk abiyide ilyas abiyide tanıyorsan bilirsinki onlar dostlarını asla unutmaz emin ol selçuk abi bi süredir aramızda yok işlerindne dolayı loncamız tekrar yapılandırmaya girdiği için bazı isimler çıkarılmış olabilir ben yeniyim ama sadece loncada ;) o yüzden moralini bozma dostları unutmayız biz emin ol
Resim
Resim
Resim
Resim
ataxaspuce
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ataxaspuce »

Novalgine yazdı:Selam arkadaşlar ;

Dün akşam fark ettim de bazı arkadaşlar başında Ata kelimesi olan karakterler açmışlar :) Bu lonca zaten var hatta başkanlığını bizzat kendim sürdürüyorum :) Kısa bir süre önce Loncamız oyuna kısa bir süre ara verdi diye yok olduğumuzu mu sandılar acaba :)

Herneyse bizler burdayız ve aşağıda yazılan karakterler dışında başka üyemiz bulunmamaktadır.. Tüm Beyaz Köşk'ü burdan uyarmayı ciddi anlamda kendime borç bilerek yazıyorum bu cümleleri , çünkü bizim adımızı kullanarak kimsenin zarar görmesini istemeyiz. Ayrıca Ata loncasının alt grubu olarak Cumhuriyet Askerleri adı altındaki ekibimizin üye listesi aşağıada yazılıdır.

Bu yüzden aşağıdaki isimler dışında Ata adı altında ve Cumhuriyet Askerlerinin adını kullanan kişilerle yapacağınız alışveriş ve haddini aşan muhabbetlerden bizleri sorumlu değiliz..

Saygılar...

ATA LONCASI
-----------------
Novalgine
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Gındıl
Ataxevolution
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusuf

CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
-----------------------------
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Ataxbilal
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Sarıdeli
Ataxözler
Mistereko
Savior
Klopatra
Gındıl
sevgili ata loncası ben ataxaspuce kendımı yenıden tanıtmaya gerek duymuyorum ataxdeep ın esıyım benı ve esımı bılen bılıyor nasıl olsa esım askere gıttıgı ıcın oyuna uzun bır sure ara verdık sonucta tekrar oyundayız. ata loncasına katılmam sanırım üc yıl once esımın tugce tugcan cenk selcuk ve adını sayamadıgım dıger arkadaslarla tanısmasıyla oldu. bende esımde ata loncasında cok guzel arkadaslar edındık keyıflı oyunlar oynadık.ıkı yıl önce sanırım zamanı tam hatrlıyamıyorum ata loncasında huzursuzluklar oldugunda ve lonca dagıldı dedıklerınde bıle ata carımı oynamaktan hıc vazgecmedım bana sen loncada degılsın dıyen arkadaslara ragmen carımla oynamaya devam ettım.suan yukardakı ısımlerın arasında ısmımızın olmamasına ragmende oynamaya devam edecegım. herkese keyıflı oyunlar dılerım.
ataxaspuce
aspuce
deepgirl (burcu)
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

ataxaspuce yazdı:

Dün akşam fark ettim de bazı arkadaşlar başında Ata kelimesi olan karakterler açmışlar :) Bu lonca zaten var hatta başkanlığını bizzat kendim sürdürüyorum :) Kısa bir süre önce Loncamız oyuna kısa bir süre ara verdi diye yok olduğumuzu mu sandılar acaba :)

Herneyse bizler burdayız ve aşağıda yazılan karakterler dışında başka üyemiz bulunmamaktadır.. Tüm Beyaz Köşk'ü burdan uyarmayı ciddi anlamda kendime borç bilerek yazıyorum bu cümleleri , çünkü bizim adımızı kullanarak kimsenin zarar görmesini istemeyiz. Ayrıca Ata loncasının alt grubu olarak Cumhuriyet Askerleri adı altındaki ekibimizin üye listesi aşağıada yazılıdır.

Bu yüzden aşağıdaki isimler dışında Ata adı altında ve Cumhuriyet Askerlerinin adını kullanan kişilerle yapacağınız alışveriş ve haddini aşan muhabbetlerden bizleri sorumlu değiliz..

Saygılar...

ATA LONCASI
-----------------
Novalgine
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Gındıl
Ataxevolution
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusuf

CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Ataxbilal
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Sarıdeli
Ataxözler
Mistereko
Savior
Klopatra
Gındıl
sevgili ata loncası ben ataxaspuce kendımı yenıden tanıtmaya gerek duymuyorum ataxdeep ın esıyım benı ve esımı bılen bılıyor nasıl olsa esım askere gıttıgı ıcın oyuna uzun bır sure ara verdık sonucta tekrar oyundayız. ata loncasına katılmam sanırım üc yıl once esımın tugce tugcan cenk selcuk ve adını sayamadıgım dıger arkadaslarla tanısmasıyla oldu. bende esımde ata loncasında cok guzel arkadaslar edındık keyıflı oyunlar oynadık.ıkı yıl önce sanırım zamanı tam hatrlıyamıyorum ata loncasında huzursuzluklar oldugunda ve lonca dagıldı dedıklerınde bıle ata carımı oynamaktan hıc vazgecmedım bana sen loncada degılsın dıyen arkadaslara ragmen carımla oynamaya devam ettım.suan yukardakı ısımlerın arasında ısmımızın olmamasına ragmende oynamaya devam edecegım. herkese keyıflı oyunlar dılerım.
ataxaspuce
aspuce
deepgirl (burcu)
selçuk abi oyuna geri döndüğünde sizi aramızda görmekten mutluluk duyacaktır emin olun şuan yeni bir oluşum halindeyiz gösterdiğiniz isim listesi eskidi cumhuriyet muhafızları lav edildi 10 cu yada 9 cu sayfada yeni listeyi görebilirsiniz ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Novalgine
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Novalgine »

ataxaspuce yazdı:

Saygılar...

ATA LONCASI
-----------------
Novalgine
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Gındıl
Ataxevolution
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusuf

CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Ataxbilal
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Sarıdeli
Ataxözler
Mistereko
Savior
Klopatra
Gındıl
ataxaspuce
aspuce
deepgirl (burcu)

Merhaba burcu ;

Eşin Mustafa ve seni unutmuş değiliz ama arkadaşlarında söylediği gibi yeni bir oluşum içine girdik ve sizlerin bu konudan haberdar olmamanız doğrudur oyunda sizleri göremedik ve bir anda oyundan ayrıldığınızı düşündük. Cumhuriyet askerleri adındaki alt grubumuzu lav ettik. Yeni bir ekiple yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz ve bu ekipte sizlerde varsınız tabi ki ama dediğim gibi bizler sizin oyunu bıraktığınızı düşünerek listeye adınızı yazmadım hatta oyunda sizleri görseydim bile adınızı bu listeye yazıp yazmayacağımı sorardım bundan şüphen olmasın çünkü beliki de bizimle birlikte olmak istemeyecektiniz. Sizleri burda hatta aramızda görmek beni sevindirdi açıkcası umarım oyunda da birlikte keyifli zaman geçiririz.

Bu arada listeyi hemen yeniliyorum ;)

Mustafa'ya çok çok selam :)
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir !
ATA LONCASI

IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
Kullanıcı avatarı
Novalgine
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Güncel listemiz aşağıdadır.

ATA LONCASI
-----------------
Ataxselçuk
AtaxTeAcHEr
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex
Ataxaspuce
Ataxdeep
ATA LONCASI

IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
Kullanıcı avatarı
Novalgine
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

DUYURU

02.03.2011 --- 06.03.2011 Tarihleri arasında üye alımlarımız başlamıştır. Üye başvuruları için lütfen alt tarafta yazılı formatı örnek alarak başvuru yapınız.

İsminiz :
Yaşınız:
Bulunduğunuz il :
Karakter isimleriniz :
İKV oynadığınız toplam süre :
Oyunda kendinize yakın gördüğünüz oyuncu :
Neden Ata loncasından olmak istiyorsunuz ? :

Varsa Ata loncasından göstereceğiniz 1 referans isim :[/color]
ATA LONCASI

IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
Kullanıcı avatarı
Novalgine
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Güncel...

DUYURU

02.03.2011 --- 06.03.2011 Tarihleri arasında üye alımlarımız başlamıştır. Üye başvuruları için lütfen alt tarafta yazılı formatı örnek alarak başvuru yapınız.

İsminiz :
Yaşınız:
Bulunduğunuz il :
Karakter isimleriniz :
İKV oynadığınız toplam süre :
Oyunda kendinize yakın gördüğünüz oyuncu :
Neden Ata loncasından olmak istiyorsunuz ? :

Varsa Ata loncasından göstereceğiniz 1 referans isim :[/color]
[/quote]
ATA LONCASI

IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
Kullanıcı avatarı
XxXMaRJuaNNaXxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxXMaRJuaNNaXxX »

İsminiz :Hüseyin
Yaşınız:17
Bulunduğunuz il :G.antep
Karakter isimleriniz :Marjuanna
İKV oynadığınız toplam süre :2 yıL
Oyunda kendinize yakın gördüğünüz oyuncu :TsKxKxKoMuTaN/xxxTaTaNgAxxx/PiLKiSaYaRcI/TsKxHxBuĞrABey
Neden Ata loncasından olmak istiyorsunuz ? :istikrarlı bir Lonca oLdunu düşünüyorum...

Varsa Ata loncasından göstereceğiniz 1 referans isim : [/quote]
***>>Majuanna<<******>>Tskxdxotopsii<<***
zıvanaLaRda éLLéRim - Kan gibi gözLéRim - maRijuana'sa KadéRim - bén böyLédé güzéLim..! ayıKTın mı ŞéKéRim ,) KinGHüSeyiN >> ^Latif ^Ecel Getiren

“Genel Sohbet” sayfasına dön