[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Mesaj gönderen Muhteremx »

Arkadaşlar ben kendime göre bir taktik geliştirdim ama bu taktik sadece vs lerde işe yarar..
Bu taktikle büyücü kesmek garantidir.

Gerekenler;

Depar 10 veya 15
Durdurma 15
Sarsılmaz 10 veya 15 (15 daha garantidir)

Bildiğiniz gibi zihin gelirse büyücünün şansı kalmaz ama işi şansa bırakmamak için bu dediklerim önemli.Bu taktikle vs attığım hiçbir büyücüye yenilmedim.. Vs başladığı gibi depar kullanılacak büyük bir ihtimalle büyücüde zihin atacak. zihin 15 sn sürecek bu sürede deparın yenileme süreside azalacak. Zihin bittiği anda sarsılmaz açılacak buda depar yeteneğinin tekrar kullanılması için avantaj.Sarsılmaz bittiğinde ya depar etkin hale gelir yada 3-4 sn kalmış olur bu sürede büyücüye dikkat atılıp depar etkin olduğu gibi deparlanacak. Byücünün yanına geldiğinizde cok büyük bir ihtimalle kutup rüzgarı açacak kutup iyiyse depar bitecek. Kullanmadığınız bir yetenek vardı ? İşte durdurma yeteneğini kullanmanız gereken an.. Bu şekilde bir büyücü rahatca kesilebilir ;) ( Dediklerim Her lwl e göre değişir. Bu söylediklerimin kesin sonuç vermesi için rakiple aranızda en fazla 10 lwl fark olabilir.
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DarkShare »

Arkadaşlar herkes kendi sınıfını savunuyor. Ama ben buna karşıyım her sınıf kendi çapında güçlüdür, ve oynamayı bilen ve tecrübesi olan oyuncu iyi bir taktik kullanarak karşısındaki düşmanları kesebilir.

Lodos olarak 12 kişi 2 grub arzların kalesine dayanömıştık. Ama bir savaşçı çıktı ve birden 5 kişiyi kesti diğerleri zaten kaçmak zorunda kaldı büyücülr uzaktan çakıyordu, ama nafile bizi kesti ve kalesine geri döndü.
Sonuç olarak;

-item
-tecrübe
-hırs
-strateji
................
Bunlarla birlikte kesemeyeceğiniz oyuncu yoktur.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

DarkShare yazdı:Arkadaşlar herkes kendi sınıfını savunuyor. Ama ben buna karşıyım her sınıf kendi çapında güçlüdür, ve oynamayı bilen ve tecrübesi olan oyuncu iyi bir taktik kullanarak karşısındaki düşmanları kesebilir.

Lodos olarak 12 kişi 2 grub arzların kalesine dayanömıştık. Ama bir savaşçı çıktı ve birden 5 kişiyi kesti diğerleri zaten kaçmak zorunda kaldı büyücülr uzaktan çakıyordu, ama nafile bizi kesti ve kalesine geri döndü.
Sonuç olarak;

-item
-tecrübe
-hırs
-strateji
................
Bunlarla birlikte kesemeyeceğiniz oyuncu yoktur.
5 kişiyi kestiyse en az 50 bin vurmuştur. Ve bunlar hepsi büyücüyse. Savaşçı da keserse uçar bu rakam. Siz 50 bin yerken adama 17 bin vuramadınız mı? Büyücüler zihin atamadı mı? Biraz sallamasyon gibi geldi.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

5 büyücü varmış 1 savaşçı hepsini kesmiş gökten 3 elma düşmüş biri sana biri bana biride bu yalana kananlara en iyi böyle devam ettirilir herhalde ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bybody
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Bybody »

MykonS yazdı: 5 büyücü varmış 1 savaşçı hepsini kesmiş gökten 3 elma düşmüş biri sana biri bana biride bu yalana kananlara en iyi böyle devam ettirilir herhalde ..
:mrgreen:
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody
Resim
Resim
Akanzy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Akanzy »

hahaha büyücü kesilmez diye birşey yok . büyücülerın taktıklerı bellidir ztnn . vs ye baslanır buyucu kacmaya baslar savascı dıkkat daıtma atar durdurma atar (durdurma 15 olmak zorunda .) yanına gıttıgnde kutup atar buyucu. Sonra kutup bıtınce hızlı koşmayı basar. büyücü yaklaşınca zıhın atar . savascının canı burada ortalama 50 dir . zihin hapisi 15 sn kutup 12 sn o aradada süre gecıyor . Durdurmanın 30 sn si dolar ve bırdaha durdurma atar savascının canı 30 a duser fakat yanına gıdıp ağır , sert atar ve büyücü pert ... ben full bılge kaan cevrıye adamı kestım bu taktıkle =)

impossible is nothing ...
Kullanıcı avatarı
Tommiks
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Tommiks »

Muhteremx yazdı:Arkadaşlar ben kendime göre bir taktik geliştirdim ama bu taktik sadece vs lerde işe yarar..
Bu taktikle büyücü kesmek garantidir.

Gerekenler;

Depar 10 veya 15
Durdurma 15
Sarsılmaz 10 veya 15 (15 daha garantidir)

Bildiğiniz gibi zihin gelirse büyücünün şansı kalmaz ama işi şansa bırakmamak için bu dediklerim önemli.Bu taktikle vs attığım hiçbir büyücüye yenilmedim.. Vs başladığı gibi depar kullanılacak büyük bir ihtimalle büyücüde zihin atacak. zihin 15 sn sürecek bu sürede deparın yenileme süreside azalacak. Zihin bittiği anda sarsılmaz açılacak buda depar yeteneğinin tekrar kullanılması için avantaj.Sarsılmaz bittiğinde ya depar etkin hale gelir yada 3-4 sn kalmış olur bu sürede büyücüye dikkat atılıp depar etkin olduğu gibi deparlanacak. Byücünün yanına geldiğinizde cok büyük bir ihtimalle kutup rüzgarı açacak kutup iyiyse depar bitecek. Kullanmadığınız bir yetenek vardı ? İşte durdurma yeteneğini kullanmanız gereken an.. Bu şekilde bir büyücü rahatca kesilebilir ;) ( Dediklerim Her lwl e göre değişir. Bu söylediklerimin kesin sonuç vermesi için rakiple aranızda en fazla 10 lwl fark olabilir.
Depar 15 olsa durdurma 15 30 puan oldu sarslmaz 15 45 oldu dikkat 15 60 oldu sert + ağır 90 oldu bu durumda süpürme kullanıosa süpürmeden veya zihin den vazgeçmeli /ama büyüyle ws taktik güzelmis
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Kullanıcı avatarı
Xxjoker
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Xxjoker »

cisemxx yazdı:Şahsen bnm durdurma 15 Ve seni kesebileceğime inanıyorum ws atalım mı oyunda pm at Cazfigxvirüs

[Dailymotion]İmza: [/Dailymotion]Cazfigxvirüs ve Cisemxxx
ben seninkini keserim simdi kızım diyor ama erkek qq malı allahın sıgırı gel carına ws qq hem erkek hem de kızım diyor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte

PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Ya Jokerxx Allah (c.c) senden razı olsun her mesajın beni güldürüyor. :mrgreen:
Yaş 5 sanırım. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Londoneye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Londoneye »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Ya Jokerxx Allah (c.c) senden razı olsun her mesajın beni güldürüyor. :mrgreen:
Yaş 5 sanırım. :mrgreen:
:D

“Savaşçı” sayfasına dön