Sen kimsin gardaş ? Hee ? Ne Ayaksın Sen ? 2 kişi konuşurken 3. ye ne yemek düşermiş hee ? Söyle baam . O acınası yorumuna da bişey demiyorum diyen demiş sana böyle olmuşsun ..Mysolo yazdı:Sanane oluyor kardeşim o onun yorumu bende Fare diyorum var mı gelde yorumuma bir şeyde ben fare diyom var mı ..rapper yazdı:Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
SİZCE OYUNDAKİ EN GÜÇLÜ YARATIK ?
Re: SİZCE OYUNDAKİ EN GÜÇLÜ YARATIK ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Bak kardeşim o onun yorumu bu senin yorumu sen kadim hidra dersin o solucan der belki kadim daha güçlü olabilir ama ona göre solucan güçlüdür bundan sanane elalemin yorumuna kadim duymadınız yazıyorsun belki adama göre solucan
+
Junon mu solucandan güçlü ??
Ve de solucan iflisten daha güçlü lwl bakma vuruşlarına vede can farkına bak
+
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Bombacı Diyenler Bi Bakın
Kadımı 6 milyon canı var Bombacı kadıme 30 bin koysa ne yazar ??? + Kadımı tek vuruşu 7+28 bin 35 bin oluyor depremde herkesı 30 bin canlar öldürüyor Bombacıyı Tesla Küresi ile kesıyoruz adamlar 50-60 kişi kadım kesemıyorlar Sizin yorumunuz olabilir ama böyle Gereksızce yorumlarla başkalarına açık verıyorsunuz
Kadımı 6 milyon canı var Bombacı kadıme 30 bin koysa ne yazar ??? + Kadımı tek vuruşu 7+28 bin 35 bin oluyor depremde herkesı 30 bin canlar öldürüyor Bombacıyı Tesla Küresi ile kesıyoruz adamlar 50-60 kişi kadım kesemıyorlar Sizin yorumunuz olabilir ama böyle Gereksızce yorumlarla başkalarına açık verıyorsunuz
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Tamam vuruş ve can açısından bakıyorum solucan çok mu vuruyor sadece canı fazla ayrıca junonun yardımcılarını hesaba katmıyorum bile ..Mysolo yazdı:Bak kardeşim o onun yorumu bu senin yorumu sen kadim hidra dersin o solucan der belki kadim daha güçlü olabilir ama ona göre solucan güçlüdür bundan sanane elalemin yorumuna kadim duymadınız yazıyorsun belki adama göre solucan
+
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Bu parça Mysolo ' ya gelsin9zaza yazdı:Bombacı Diyenler Bi Bakın
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Solucanın canı 140 b kadimin 1.5 mrapper yazdı:Sen kimsin gardaş ? Hee ? Ne Ayaksın Sen ? 2 kişi konuşurken 3. ye ne yemek düşermiş hee ? Söyle baam . O acınası yorumuna da bişey demiyorum diyen demiş sana böyle olmuşsun ..Mysolo yazdı:Sanane oluyor kardeşim o onun yorumu bende Fare diyorum var mı gelde yorumuma bir şeyde ben fare diyom var mı ..rapper yazdı:Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bilgic yazdı:Solucanın canı 140 b kadimin 1.5 mrapper yazdı:Sen kimsin gardaş ? Hee ? Ne Ayaksın Sen ? 2 kişi konuşurken 3. ye ne yemek düşermiş hee ? Söyle baam . O acınası yorumuna da bişey demiyorum diyen demiş sana böyle olmuşsun ..Mysolo yazdı:Sanane oluyor kardeşim o onun yorumu bende Fare diyorum var mı gelde yorumuma bir şeyde ben fare diyom var mı ..rapper yazdı:Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
keşke 1,5m olsa
7m den fazla olması lazım.
60 tane kişi kadimimi kesemiyorlar 16 kişi kadimi kesiyor .. (49 olunca ikv tarhine geçmeye planlıyoruz 6 kişi )rapper yazdı:Bu parça Mysolo ' ya gelsin9zaza yazdı:Bombacı Diyenler Bi Bakın
Mysolo deil adım MykonS diğerlerin değimiyle Konsantrasyon + ben kadime güçsüz demedim senin orada yaptıgın yorumu eleştiridim ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
bence karakürk :mrgreen: tamam dalga geçmeyim ama cidden karakürkü 20kişi kestik ancana
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ
AŞIK EDER HERKESİ