OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
- vincexcarter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
Özel Nedenlermden Dolayı O gün orada olamadm Ve bu yüzden maglubum Rigormortise başarılar. Ve Tüm Kalanlara Başarılar Diliyorum.
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
Bazı ArkadasLarın Forum Kasmak AmacıyLa Sacmalaması Komik Bir Durum...siyahbereli yazdı:Geçip Geçmemesi Sana Kalmadı Sen İşine Bak Yolunda Yürü Seni Adam Yerine Koyup Muhattap Alan Yok .atabey yazdı:Üzülme büyüyünce geçer:))
Geriye kalanlara başarılar tekrar.
Xkorhanx
Sasha
körheN
Sashaa
Sasha
körheN
Sashaa
- siyahbereli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
O Herifi İlgilendirmediği İçin Yazdım Mesaj Sayımı Arttırmak Gibi Bir Derdim Olsaydı Senin Gibi Sazanlık Yapardım .Xkorhanx yazdı:Bazı ArkadasLarın Forum Kasmak AmacıyLa Sacmalaması Komik Bir Durum...siyahbereli yazdı:Geçip Geçmemesi Sana Kalmadı Sen İşine Bak Yolunda Yürü Seni Adam Yerine Koyup Muhattap Alan Yok .atabey yazdı:Üzülme büyüyünce geçer:))
Geriye kalanlara başarılar tekrar.![]()
![]()
FiNaLShİNe [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] [Hidra Çift Bıçak ]]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
Lafı Üstüne Alınması GerkenLer Alınmamıs...Sözüm Başkasınaydı ama Neyse.Bu arada Bana SAZAN dİYORsun Burda Senden Ala Sazan Göremedim Kanımca Kusura Bakma.siyahbereli yazdı:O Herifi İlgilendirmediği İçin Yazdım Mesaj Sayımı Arttırmak Gibi Bir Derdim Olsaydı Senin Gibi Sazanlık Yapardım .Xkorhanx yazdı:Bazı ArkadasLarın Forum Kasmak AmacıyLa Sacmalaması Komik Bir Durum...siyahbereli yazdı:Geçip Geçmemesi Sana Kalmadı Sen İşine Bak Yolunda Yürü Seni Adam Yerine Koyup Muhattap Alan Yok .atabey yazdı:Üzülme büyüyünce geçer:))
Geriye kalanlara başarılar tekrar.![]()
![]()
Deger Verdigim Bir etkinlik catısı Altında Bu Konuyu Sürdürmeyecegim İyi ForumLar..
Xkorhanx
Sasha
körheN
Sashaa
Sasha
körheN
Sashaa
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
O gün hafta içi olduğundan dolayı , katılan kişilerin dersleri vs. özel sebeplerinden dolayı toplu Cumartesi gününe ertelendi.vincexcarter yazdı:Özel Nedenlermden Dolayı O gün orada olamadm Ve bu yüzden maglubum Rigormortise başarılar. Ve Tüm Kalanlara Başarılar Diliyorum.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
Merhabalar,
Savaşçılar :
*- CaRTeRII /0
*- RigorMortis /0 [Her iki taraf elendi.]
*- Karasel /2
*- Finalshine /1
*-Effairgenclik /2
*-ŞAHXHAN / 0 [Hükmen]
*-Description /0
*- SavaşçıSavaş/2 [Hükmen]
Büyücüler
*-KinqoFDaRKNeSS /2
*- EsaTII /0
*- kAnxIIonuRII /2
*-xxXKoRHaNXx / 0 [Hükmen]
*-IIxaRSıZqöNüLxII [Kura ile bir üst tur’a çıkmıştır.]
Yeni Eşleşmeler,
Finaller 3lü grup halinde yapılacaktır. Her taraf rakibiyle 2 el vs attıktan sonra en fazla galibiyet elde eden taraf etkinliğin galibi olacaktır.
Savaşçılar
Karasel
Effairgenclik
ŞavaşçıSavaş
Büyücüler
kAnxIIonurII
KinqOfdaRkness
XxIIarsızgönüLIIXx
--
kAnxIIonurII 0/2 KinqOfdaRKnEss
Savaşçılar :
*- CaRTeRII /0
*- RigorMortis /0 [Her iki taraf elendi.]
*- Karasel /2
*- Finalshine /1
*-Effairgenclik /2
*-ŞAHXHAN / 0 [Hükmen]
*-Description /0
*- SavaşçıSavaş/2 [Hükmen]
Büyücüler
*-KinqoFDaRKNeSS /2
*- EsaTII /0
*- kAnxIIonuRII /2
*-xxXKoRHaNXx / 0 [Hükmen]
*-IIxaRSıZqöNüLxII [Kura ile bir üst tur’a çıkmıştır.]
Yeni Eşleşmeler,
Finaller 3lü grup halinde yapılacaktır. Her taraf rakibiyle 2 el vs attıktan sonra en fazla galibiyet elde eden taraf etkinliğin galibi olacaktır.
Savaşçılar
Karasel
Effairgenclik
ŞavaşçıSavaş
Büyücüler
kAnxIIonurII
KinqOfdaRkness
XxIIarsızgönüLIIXx
--
kAnxIIonurII 0/2 KinqOfdaRKnEss
ISTANBULFATİHİ > FATIH

- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Saat 2'de uçak mevkiinde kimse yoktu, nasıl elendik anlamadım ya, neyse. Carter o saatte orada olamayacağını söylemiş. Carter ile karşılaşmamızı başka bir güne erteleyebilirdiniz.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- xXXERASERXXx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
öncelikle bu turnuvanın başında arıza cıkaran iki tarafın kavgaları göz önünde bulundurulduğunda sanırım kimin ne olduğunu herkes anlamıştır ws yi nasıl olduğu bilinmez kingof yenmiştir yalanlar üzerine kurulu bir loncada bulunmayı istemem yolunuz acık olsun dostlarıma kıymasam arz olurdum 2/0 aldığım ws yi 2/0 yenildim kabul edildi lonca başına daha iyi birileri geçmezse gidişatınız iyi deil loncada bağzı dostlarım kendilerine iyi baksın herkes kmin ne olduğunu bilsin T.L.O.O yalanlar üzerine kurulmuş bir loncadır.Loncanın hiçbiR faydasını görmedim hiçbir etkinliğini görmedim hiçbir hayrı dokunmadı ...
Loncadan ayRıLıoRum.
Loncadan ayRıLıoRum.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
Marshall yazdı:Saat 2'de uçak mevkiinde kimse yoktu, nasıl elendik anlamadım ya, neyse. Carter o saatte orada olamayacağını söylemiş. Carter ile karşılaşmamızı başka bir güne erteleyebilirdiniz.
Saat 2'de başlayacağını söyleyen kimdi ? Bu vs'ler geçen haftanın vs'leriydi lakin gecen hafta öss nedeniyle ertelenmişti. Bu haftada katılmayan arkadaşların bir başka güne ertelenmesi söz konusu bile olamazdı. Gerek oyun içinde gerekse forumda tarih belirtilmişti. Etkinliğimizde bulunduğunuz için teşekkürlerimi iletiyorum.
xXXERASERXXx yazdı:öncelikle bu turnuvanın başında arıza cıkaran iki tarafın kavgaları göz önünde bulundurulduğunda sanırım kimin ne olduğunu herkes anlamıştır ws yi nasıl olduğu bilinmez kingof yenmiştir yalanlar üzerine kurulu bir loncada bulunmayı istemem yolunuz acık olsun dostlarıma kıymasam arz olurdum 2/0 aldığım ws yi 2/0 yenildim kabul edildi lonca başına daha iyi birileri geçmezse gidişatınız iyi deil loncada bağzı dostlarım kendilerine iyi baksın herkes kmin ne olduğunu bilsin T.L.O.O yalanlar üzerine kurulmuş bir loncadır.Loncanın hiçbiR faydasını görmedim hiçbir etkinliğini görmedim hiçbir hayrı dokunmadı ...
Loncadan ayRıLıoRum.
İtirazınınz üzere konuya açıklık vermek istiyorum.
Etkinliğimze katılan kişilerin sayıları belliydi. Final'e kalan kişi sayısı 3'tü. bunun üzerine 3'lü final düzenledik. KinqoFdarkNess'in ilk elde kAnxOnuR'u 2-0 yendi. Daha sonra seninle karşılaşan KinqoFdarkNess , 2-0 mağlup olmuştur. Burasına kadar herşey normal. Ancak Bunlar sadece Grup elemeleri'ydi. Finale kalacak kişiler belirlendi KinqoFdarkNess ve IIxaRsızGönüLxII ve kazanan KinqoFdarkNess Oldu. Grupta herkes 2 el vs atacaktı ve attı (kAnxonur vs IIxaRsızgönül atmamasının sebebi ; final için hiçbir amacı olmadığı için. Burdan kAnxIIonurII'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.)
Anlamadığım bir konu ise , Loncanın etkinliğe katılan kişiler üzerindeki amacı neydi ? Ya da sizlerin yönetimde istediğiniz şey neydi ? Kesinlikle böyle birşey söz konusu değildir. Lonca üyelerine yapılan bir ayrıcalık olamaz ve olmadı.
Loncadan ayrılma kararınızı buradan vermeniz sizin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzun göstergesidir. Ayrılma kararını Loncanın Forum sayfasından ya da yönetim'deki kişilere bildirebilirdiniz.
Teşekkürler
Etkinliğimize katılan tüm Kuklacı'ya sevgi ve saygılar dileyerek selamlıyorum..
ISTANBULFATIHI
ISTANBULFATİHİ > FATIH

- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
Savaşçılar ;
Effairgenclik : 2
Karasel : 1
Büyücüler ;
KinqoFdaRkNess : 2
IIarsızgönül : 1
Effairgenclik : 2
Karasel : 1
Büyücüler ;
KinqoFdaRkNess : 2
IIarsızgönül : 1
Kazananlar Effairgenclik ve KinqOfDaRkNess ' e tebriklerimizi iletiyoruz. Oyun hayatlarında hep başarılı sonuçlar alması dileğiyle.. İyi oyunlar İyi eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH