OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
vincexcarter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri

Mesaj gönderen vincexcarter »

Özel Nedenlermden Dolayı O gün orada olamadm Ve bu yüzden maglubum Rigormortise başarılar. Ve Tüm Kalanlara Başarılar Diliyorum.
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...

Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
Kullanıcı avatarı
Xkorhanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Xkorhanx »

siyahbereli yazdı:
atabey yazdı:Üzülme büyüyünce geçer:))

Geriye kalanlara başarılar tekrar.
Geçip Geçmemesi Sana Kalmadı Sen İşine Bak Yolunda Yürü Seni Adam Yerine Koyup Muhattap Alan Yok .
Bazı ArkadasLarın Forum Kasmak AmacıyLa Sacmalaması Komik Bir Durum... :P :P
Xkorhanx
Sasha
körheN
Sashaa
Kullanıcı avatarı
siyahbereli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen siyahbereli »

Xkorhanx yazdı:
siyahbereli yazdı:

Geçip Geçmemesi Sana Kalmadı Sen İşine Bak Yolunda Yürü Seni Adam Yerine Koyup Muhattap Alan Yok .
O Herifi İlgilendirmediği İçin Yazdım Mesaj Sayımı Arttırmak Gibi Bir Derdim Olsaydı Senin Gibi Sazanlık Yapardım .
FiNaLShİNe [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] [Hidra Çift Bıçak ]]

SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]

DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
Kullanıcı avatarı
Xkorhanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Xkorhanx »

siyahbereli yazdı:
Xkorhanx yazdı:
siyahbereli yazdı:

O Herifi İlgilendirmediği İçin Yazdım Mesaj Sayımı Arttırmak Gibi Bir Derdim Olsaydı Senin Gibi Sazanlık Yapardım .
Lafı Üstüne Alınması GerkenLer Alınmamıs...Sözüm Başkasınaydı ama Neyse.Bu arada Bana SAZAN dİYORsun Burda Senden Ala Sazan Göremedim Kanımca Kusura Bakma.
Deger Verdigim Bir etkinlik catısı Altında Bu Konuyu Sürdürmeyecegim İyi ForumLar..
Xkorhanx
Sasha
körheN
Sashaa
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

vincexcarter yazdı:Özel Nedenlermden Dolayı O gün orada olamadm Ve bu yüzden maglubum Rigormortise başarılar. Ve Tüm Kalanlara Başarılar Diliyorum.
O gün hafta içi olduğundan dolayı , katılan kişilerin dersleri vs. özel sebeplerinden dolayı toplu Cumartesi gününe ertelendi.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Merhabalar,

Savaşçılar
:

*- CaRTeRII /0
*- RigorMortis /0 [Her iki taraf elendi.]

*- Karasel /2
*- Finalshine /1

*-Effairgenclik /2
*-ŞAHXHAN / 0 [Hükmen]

*-Description /0
*- SavaşçıSavaş/2 [Hükmen]

Büyücüler

*-KinqoFDaRKNeSS /2
*- EsaTII /0

*- kAnxIIonuRII /2
*-xxXKoRHaNXx / 0 [Hükmen]

*-IIxaRSıZqöNüLxII [Kura ile bir üst tur’a çıkmıştır.]

Yeni Eşleşmeler,

Finaller 3lü grup halinde yapılacaktır. Her taraf rakibiyle 2 el vs attıktan sonra en fazla galibiyet elde eden taraf etkinliğin galibi olacaktır.

Savaşçılar

Karasel
Effairgenclik
ŞavaşçıSavaş

Büyücüler

kAnxIIonurII
KinqOfdaRkness
XxIIarsızgönüLIIXx

--
kAnxIIonurII 0/2 KinqOfdaRKnEss
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

Kullanıcı avatarı
Marshall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marshall »

Saat 2'de uçak mevkiinde kimse yoktu, nasıl elendik anlamadım ya, neyse. Carter o saatte orada olamayacağını söylemiş. Carter ile karşılaşmamızı başka bir güne erteleyebilirdiniz.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."

Nazım Hikmet.
Kullanıcı avatarı
xXXERASERXXx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xXXERASERXXx »

öncelikle bu turnuvanın başında arıza cıkaran iki tarafın kavgaları göz önünde bulundurulduğunda sanırım kimin ne olduğunu herkes anlamıştır ws yi nasıl olduğu bilinmez kingof yenmiştir yalanlar üzerine kurulu bir loncada bulunmayı istemem yolunuz acık olsun dostlarıma kıymasam arz olurdum 2/0 aldığım ws yi 2/0 yenildim kabul edildi lonca başına daha iyi birileri geçmezse gidişatınız iyi deil loncada bağzı dostlarım kendilerine iyi baksın herkes kmin ne olduğunu bilsin T.L.O.O yalanlar üzerine kurulmuş bir loncadır.Loncanın hiçbiR faydasını görmedim hiçbir etkinliğini görmedim hiçbir hayrı dokunmadı ...

Loncadan ayRıLıoRum.
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Marshall yazdı:Saat 2'de uçak mevkiinde kimse yoktu, nasıl elendik anlamadım ya, neyse. Carter o saatte orada olamayacağını söylemiş. Carter ile karşılaşmamızı başka bir güne erteleyebilirdiniz.

Saat 2'de başlayacağını söyleyen kimdi ? Bu vs'ler geçen haftanın vs'leriydi lakin gecen hafta öss nedeniyle ertelenmişti. Bu haftada katılmayan arkadaşların bir başka güne ertelenmesi söz konusu bile olamazdı. Gerek oyun içinde gerekse forumda tarih belirtilmişti. Etkinliğimizde bulunduğunuz için teşekkürlerimi iletiyorum.
xXXERASERXXx yazdı:öncelikle bu turnuvanın başında arıza cıkaran iki tarafın kavgaları göz önünde bulundurulduğunda sanırım kimin ne olduğunu herkes anlamıştır ws yi nasıl olduğu bilinmez kingof yenmiştir yalanlar üzerine kurulu bir loncada bulunmayı istemem yolunuz acık olsun dostlarıma kıymasam arz olurdum 2/0 aldığım ws yi 2/0 yenildim kabul edildi lonca başına daha iyi birileri geçmezse gidişatınız iyi deil loncada bağzı dostlarım kendilerine iyi baksın herkes kmin ne olduğunu bilsin T.L.O.O yalanlar üzerine kurulmuş bir loncadır.Loncanın hiçbiR faydasını görmedim hiçbir etkinliğini görmedim hiçbir hayrı dokunmadı ...

Loncadan ayRıLıoRum.

İtirazınınz üzere konuya açıklık vermek istiyorum.

Etkinliğimze katılan kişilerin sayıları belliydi. Final'e kalan kişi sayısı 3'tü. bunun üzerine 3'lü final düzenledik. KinqoFdarkNess'in ilk elde kAnxOnuR'u 2-0 yendi. Daha sonra seninle karşılaşan KinqoFdarkNess , 2-0 mağlup olmuştur. Burasına kadar herşey normal. Ancak Bunlar sadece Grup elemeleri'ydi. Finale kalacak kişiler belirlendi KinqoFdarkNess ve IIxaRsızGönüLxII ve kazanan KinqoFdarkNess Oldu. Grupta herkes 2 el vs atacaktı ve attı (kAnxonur vs IIxaRsızgönül atmamasının sebebi ; final için hiçbir amacı olmadığı için. Burdan kAnxIIonurII'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.)

Anlamadığım bir konu ise , Loncanın etkinliğe katılan kişiler üzerindeki amacı neydi ? Ya da sizlerin yönetimde istediğiniz şey neydi ? Kesinlikle böyle birşey söz konusu değildir. Lonca üyelerine yapılan bir ayrıcalık olamaz ve olmadı.

Loncadan ayrılma kararınızı buradan vermeniz sizin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzun göstergesidir. Ayrılma kararını Loncanın Forum sayfasından ya da yönetim'deki kişilere bildirebilirdiniz.

Teşekkürler

Etkinliğimize katılan tüm Kuklacı'ya sevgi ve saygılar dileyerek selamlıyorum..

ISTANBULFATIHI
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Savaşçılar ;

Effairgenclik : 2
Karasel : 1

Büyücüler ;

KinqoFdaRkNess : 2
IIarsızgönül : 1

Kazananlar Effairgenclik ve KinqOfDaRkNess ' e tebriklerimizi iletiyoruz. Oyun hayatlarında hep başarılı sonuçlar alması dileğiyle.. İyi oyunlar İyi eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön