Loncamızda toplantı yapılmıştır bugun ve kurallara uymayanlar loncadan çıkarılmıştır Kardeşxenes ve Kardeşxkadirr bunların loncamızla alakası yoktur artık. yeni listemiz aşağıdaki gibidir listede olmayanlar loncamızla ilgisi yoktur
Kardeş lonca başkanları
Kardeşxorhan*Kardeşxhamza
üyeler
Kardeşxoğuz
Kardeşxercan
Kardeşxserkan
Kardeşxrecep
Kardeşxasi
Kardeşxyavuz
Kardeşxyasinnn(yeni üye)
Kardeşxsinan
Kardeşxhakannn(bu çar iptaldır çalınmıştır yeni çar açıcak)
Kardeşxozan
Kardeşxmelis
Kardeşxemin
Kardeşxhakans
Kardeşxadem
Kardeşxbilal
Bu listede İsmi olmayan kişilerle Kardeş loncasının Alakası yoktur Kardeş loncası sadece bu Listedeki isimlerden sorumludur herkese duyurulur yeni listemiz hayırlı olması dileğiyle sevgi ve saygılarımla
Kardeş lonca başkanı
Kardeşxhamza
Biz kendimizi yüksekte görmedik görmeyiz dünkü bebe bana işimi öğretmesin neyse son düzenleme budur arkadaşlar herkese hayırlı olsun
S.a arkaşlar. Loncadan çıktığımın pişmalını yaşıyorum oyunda bi tat bulamıyorum..Dün bilal kardeşimin sayesinde orhan abiyle konustum ve geri loncaya aldı...Saol Kardeşxbilal===Kardeşxenes Kardeşxakın
Bu arada abiler ve dostlarım...
Bu forum kullandığım Mazlum kardeşimindir... haberiniz olsun yanlış anlamayın...
Tayfax loncasına katılacakta
Benden onay gelmışmı gelmemış mı diye sordu gir bak dedi...
Bende girdim baktım bizim foruma Enes aramıza dönmüş. Bende aramıza hoşgeldin dedim..
Yanlış anlamayınız...
_____________________________________________________________________________________________________
Kardeşxozan Kardeşxozann