Sobee Studios'da neler oluyor?
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
gmler hep derki biz ikv oyununu geliştirirken para almıyoruz ama yanılıyorruz arkaslar iyice ticarete döktüler en kötü oyunun %20 sini kaybedecekleri kanatindeyim İKV ARTIK BUNU PARA İÇİN YAPIYOR G. O
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

KINIYORUZ

KINIYORUZ
semraye 12 Şub 2011 03:39
Grandxtexas yazdı:BU KADAR İSYAN UNUTULSUN DİYE HEMEN VİDEO HAZIRLANIP AK AKÇE KARA GÜN İÇİNDİR DİYE FACEBOOK SAYFASINDA YAYINLANDI!
CİDDEN KANDIRILDIK VE UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR!
çok yakında apar topar (daha tam test edilmeden) çemberlitaş yada akçe veya lonca için bir güncelleme gelirse hiç şaşırmayın. oyuncuları oyalıyacak bir şeyler bulup bu olayı unutturacaklar demedi demeyin...
yorum sizin...
Grandxtexas yazdı:BU KADAR İSYAN UNUTULSUN DİYE HEMEN VİDEO HAZIRLANIP AK AKÇE KARA GÜN İÇİNDİR DİYE FACEBOOK SAYFASINDA YAYINLANDI!
CİDDEN KANDIRILDIK VE UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR!
çok yakında apar topar (daha tam test edilmeden) çemberlitaş yada akçe veya lonca için bir güncelleme gelirse hiç şaşırmayın. oyuncuları oyalıyacak bir şeyler bulup bu olayı unutturacaklar demedi demeyin...
yorum sizin...
Felipemassa yazdı:Bende seni anlamıyorum kardeşim.Diyosunki 10tl bulunmayacak rakammı.Arttırsın plus fiyatlarını.Para kazanmanın başka yolu yokmudur bu oyunda.İlla parayla item gelmesinimi istiyorsun.Zırh düşüremiyor diyosun, yönetim zırh reçeteleri çıkarsın.Evet ne kadarda mantıklı değilmi zırh reçeteleri.Sana itemi parayla satmak veya silaha gerçek parayla artı özellikler katmak doğru geliyorsa bence sen bu oyunu ya başladığından beri oyunamıyosun ya itemin yok yada çarını veya üzerindekileri çaldılar.Yani arkadaşım farklı fikirler üretilebilir.İlla itemlere parayla ulaşmak isteniyorsa zaten sil gitsin oyunu.Adam harcar 100TL 1günde al sana cillop gibi üst.Sonra bütün savaşçılara 2vuruş atsın.Oyunun böylemi olmasını istiyorsunuz anlamıyorumki.Diyosun emeğe saygı gösterin haklarını verelim bende diyorumki ne biliyim plusların fiyatları artsın veya plusa benzeyen fakat tamı tamına aynısı olamayan aynı özellikleri taşımayan yeni şeyler ortaya çıksın ve bunlar satılsın.Kesinlikle böyle daha iyi olur.Hem oyuncu kaybetmez hem oyuna daha fazla adam bağlar.Mesela 10TL karşılığında sadece klan ve bölgeye yazma hakkı gelsin.Ne biliyim sadece 10TL karşılığında miğrattan zırh düşürme olasılığı dahada artsın.Fikirler çoğaltılabilir.Ama adamların uğraşıp didinip bu kadar senede yaptıkları çarları emekleri başka birisi satın alcaksa bu oyunun m2 ne biliyim başka online oyunlardan ne farkı kalır.Ben açıkça söyleyebilirim orda sunucu fazlalığı var örneğin burda 6sunucumu var atıyorum orda 10tane olsun (dikkatinizi çekerim iki rakamıda attım) oyuna girme şansım artar.Bastırırım parayı alırım itemi.Zaten hile milede var bulurum yolumu ben.Ben şu ikvyi oynuyosam plustan başka işe para katılmadığı için oynuyorumdur.Ben şu ikvyi oynuyosam hile katılmadığı için oynuyorumdur.Ayrıca diğer online oyunlarda lvl sınırı zaten daha yüksek.Ayrıca olumsuz yorum yapan arkadaşların hemen hemen hepsinin benim gibi düşündüğünü zannediyorum.İlla para kazanacaklarsa item satmaktan iteme ek özellikler kazanmaktan oyunun akışını değiştirmekten başka yol bulsunlar.Diyeceksiniz işe giden var vakti olmayan var onlar ne yapsın yani.İşte şimdi burdada bana denen lafları söylüyorum.İsteyen oynar istemeyen oynamaz arkadaş bu kadar basit pire için yorgan yakılmaz...blueyes yazdı:akce gerkcek para ile alınmasın diyenleri anlamıyorum. oyundan zevk alıyorsunuz bazı fedakarlıkları gozden cıkarmanız gerekir. sadece plus aldıgımızdamı kazanc saglayacaklar.. bunca emegin karsılıgı plusmu. ellerinden geleni yapıyorlar ustune fırca yiyorlar.
farklı bir acıdanda bakın. misal migrat arttırıcı
4 kere migrata peşpese giren insanları biliyorum.. daha fazlasını yapanlarıda duymustum. ne için zırh için.
haftada 1 gun yada 2 gun oynaya bilen ondada ancak 2 kere migrata giren insanlarda var. zırhı olmayan keske bana bir zırh cıksa ne olursa olsun onemli degil diyorlar. zırh cıkıncada aman herkeste zırh oldu bu ne ya ayrıcalıgımız yok diyorlar.. bunu cok iyi biliyorsunuz. calısan ve bu oyundan zevk alan insanlarda var. gunde 8 - 10 saat oyuna ayıranlarla nasıl aynı seviyeye gelsin. gercek paranın etkisi burda olur bence. ayrıca sizlerden 100 tl ve uzerimi istenecek sanki. misal olarak 10 tl hiç bulunmayacak rakammı. internete bile ayda 50 tl veriyorsunuz bu oyun için 10 tl yi asıl onemli olana cokmu goruyorsunuz.
akce sistemi insallah gercek para ile calısır. ve bazı ozellikleri sureli olmaz. misal 200 300 den cok fazla madalyası olanlar var. isterseniz inanmayın zırhı yok. 300 madalyaya + 300 akceye (ornek olarak) zırh alınsa. veya ornek olarak 3000 akceye saheser silahlar alınsa cokmu kotu.. calısan bir insanın ejder asa yapması kimisi için 6 aydan fazla zaman alır. bırakında o insanlarda gercek para ile bunları yapabilsin..
son olarak diyecegim sey oyun yapımcılarının, GM lerin, denetmenlerin vs verdigi bu kadar emege biraz saygı gosterin ve emeklerinin hakkını verelim. 50 kere migrata girip zırh dusmeyince sinirlenen ikv halkı, 1 gunde yuzlerce destek formunu yanıtlayanlara onca agır sozu kaldıranlara bu oyundan kazanc saglaması gereken yegane insanlara lutfen biraz olsun saygı. tek taraflı dusunuyorsunuz sorun bu.
10 tl gibi bir rakamla akce almakmi kolay yoksa senin dedigin gibi plus ucretini yukselterek plus alımını zorlastırmakmı kolaylık. 30 tl olan isim epin li plus 40 yada 50 tl yaparsa kaç kişi alabilecek??
ama oyuna pek vakit ayıramayan ve bu nedenle oyun parası biriktiremeyenlerin digerlerine yetisebilmeleri için reel parayla akce alıp karakterlerini dizmeleri daha mantıklı.. ayrıca akce reel parayla alınırsa oyunu bırakırım diyenler bence bırakmaz.. ustunu basını dizene ve zırhı dusurene kadar hep ileri seviyedekilere imrenen insanlar kendileri aynı konuma gelince niye herkes benim gibi olsun diye hayıflanıyor ve akce sisteminin gelmesini istemiyorlar.
akce sisteminin verecegi avantajları istemeyen kullanmaz kimseyi zorlamıyorlar. icf de store varken kimse ses cıkarmıyor ikv de olunca niye dunyalar yıkılıyor.
sacmalık bu dusunceler. bence akce sistemi reel para ile alakalı olmalı ve oyun ekibi verilen emegin karsılıgını fazlası ile almalı..
dur durak bilmeden calısıyorlar.
benim yaptıgım yalakalık degil. 3 gun once urettigim ibni cevo ayakkabı kayıp ve su anda sistemden kaynaklanan hatalar yuzunden geri alamıyorum ve bu benim için buyuk problem.
buna ragmen destek ekibinin oyun için buyuk ugraslar verdigini dusunuyorum ve her zaman destekçileriyim.
hataları yokmu tabiki vardır. biz hatasız olsaydık melekler yaratılmazdı.
tek diyecegim her zaman destek bekleyen biz oyuncular yeri geldiginde ikv ekibine gerekli destegi ve anlayısı gostermeliyiz herkese iyi forumlar.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Yazık Oyunun ykında phu cıkar

isteyen oynar isteyen oynamaz ama sunu unutmayın biz eskiler olarak tonla para topladık ejder vb ürettik...ama adam oyuna yeni başlıyor ne yapsın sap gibi dineli kalıyor...1 yıl para biriktircek tam ejder üreticek misal çemberlitaş geldi yeni şaheser sonra 1 yıl daha adamlar ne yapsın ???bende güzel sistem...zaten böyle sistemde istek üzerine gelmiştir...kesin
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
evet benimde anlatmak istedigim bu. gecesini gunduzune katıp oynayanlar var evet ama calıstıgı için bu oyuna cok vakit ayıramayanlarıda dusunmeliyiz.. vakit ayıramıyorsa oynamasın diye bir sey soz konusu degil. yapımcıların gorevi herkese oyundan aynı miktarda tad alabilecegi bir ortam hazırlamak. su anda oyundaki herseyini tamamlamıs zevkine gb lere er meydanına gidenler var. bir yandanda bakınca oyuna yeni baslayanlar var. bu sistem o yeni baslayanı 1 haftada en ileri seviyeye getirmeyecek ama 1 senede gelebilecegi noktaya 2 yada 3 ay da gelebilecek bence. oyun bir arac tır ve keyif almamızı saglamak için oynuyoruz. bunu unutanlar var. en iyi itemler benim olsun surekli para biriktiriyim hep en iyi ben olayım dusuncesi bana gore yanlıstır. online oyun bir grup oyunudur ve en iyi gosterende ikv dir. o yuzden keske yeni baslayanlarda bir an once bizlerin seviyesine gelsede onlarlada gerek gb lere gerek gorevlere gitsek diye bakıyorum.Evulation yazdı:isteyen oynar isteyen oynamaz ama sunu unutmayın biz eskiler olarak tonla para topladık ejder vb ürettik...ama adam oyuna yeni başlıyor ne yapsın sap gibi dineli kalıyor...1 yıl para biriktircek tam ejder üreticek misal çemberlitaş geldi yeni şaheser sonra 1 yıl daha adamlar ne yapsın ???bende güzel sistem...zaten böyle sistemde istek üzerine gelmiştir...kesin
akce sisteminden tek istegim saheserleri belirli akce ve materyal karsılıgında alabilmemiz. ejder uretmek için 4 ay dan fazla zamanını harcayanlar var. herkese iyi forumlar.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Metin 2 kNight Combat ARMS Silkroad daha bir çok benzer devasa online oyunda olduğu gibi..
Bu oyundada olucak ve internet sayfalarında artık GB CASH T v.b burdada AKÇE satılcak gibi görünüyor buda oyunun 500 bin kişi oynuyorsa 1milyon 500 bin kişi oynayacağını işaret eder insanlar daha basit işlerle uğraşmak ister online oyunlardada bu yüzden bu tür satışlar olucak yakında oyunda karakter satımıda serbest olabilir sonuçta oyunu oynayanlar para kazandıracaklar.Bence bu tür gelmesi güzel olucaktır ama kazandıkları paranın hakkını vericekler/vermeliler örneğin : madenleri 20 dk yerine aynı sayıda 10 dk da çıkıcak .
Bu kadar isteyen katılıır isteyen katılmaz.
Bu oyundada olucak ve internet sayfalarında artık GB CASH T v.b burdada AKÇE satılcak gibi görünüyor buda oyunun 500 bin kişi oynuyorsa 1milyon 500 bin kişi oynayacağını işaret eder insanlar daha basit işlerle uğraşmak ister online oyunlardada bu yüzden bu tür satışlar olucak yakında oyunda karakter satımıda serbest olabilir sonuçta oyunu oynayanlar para kazandıracaklar.Bence bu tür gelmesi güzel olucaktır ama kazandıkları paranın hakkını vericekler/vermeliler örneğin : madenleri 20 dk yerine aynı sayıda 10 dk da çıkıcak .
Bu kadar isteyen katılıır isteyen katılmaz.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Diğer online oyunlardan farkımız var diyorlar ama farklar gittikçe azalıyor sonuçta para! para! para!..
Harponxlider (49)[(^)Latif]
diger oyunlardan farkı kurgusu mekanları karakterleri hikayesi olabilir ama dukkan tarzı seylerin zararından cok yararı olacak. ejder vs uretemedi diye bir cok oyunu bırakan var. bence bu oyuncu kazandıracak ve daha işlevsel daha gorsel bir ikv saglayacak
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
bence abartmadan para ıle akçe alımı olmalı ama bunu oyunun genelıne degıl onemlı olan yerlerıne(iksir alma,dukandan yenı madenler olmayan sadece dukkandan alınacak madenlerın olması gıbı) olabılır.Oyunun tamamen gelısmesı ıcın 4-5 yılı var anca buda parayla olur adamlar kendı ceplerınden para koyarak oyunu yurutemezler-tamam bızde alıyoruz Plusları ama nereye kadar-