Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Mesaj gönderen Dilhun »

Kurtlarxfearx yazdı:
gadali yazdı:
Dilhun yazdı:Arkadaşlar Sizce Gaffar Bey Bir Npc Mı Olacak Yoksa Kenan,Junon Ve Benzerı Canavarmı
Birde Skilleri buyucler Nasıl Verıcek Benım Dusuncem Elektrik ve Cemberden Veya Buz Ve Cemberden Yana ???
bence elektrik çemberlitaş bölgesinde hiçbir işe yaramayacak. Çünkü oyundaki "Çemberlitaş Usülü" itemine bakarsanız "direnç elektrik " özelliği olduğu görülüyor. Bence elektrikin yanına fizik-buz takım alın :)

Ancak belki de Gaffar ın elektriğinden korunmak için direnç elektriktir o iksir?

Acaba Gaffar Bir Canavar mı Yoksa Domuz Veya Agah Gıbı Npc mı bu Merak Konusu...

Birde Yetenek Sıstemı Kafa Karıstıran Nokta Sıgınak Ve Mıgrat Geldı Mesmer Cop Oldu Bu Duzeltmek Amacıyla Cember Ve Bu Yada Cember Ve Meteorit Kullanılır Gıbı Gelıyor
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Arkadaşlar bırakın uğraşmayın adamlar rahat rahat çalışssın oyun başlayınca görecez nasıl olsa ne olacağını adamlar güncelleme yapmaktan korkar hale gelecek yakında
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

DerindekiSIR yazdı:Arkadaşlar bırakın uğraşmayın adamlar rahat rahat çalışssın oyun başlayınca görecez nasıl olsa ne olacağını adamlar güncelleme yapmaktan korkar hale gelecek yakında

Zaten merak edelim diye , oyuna daha fazla sarılalım diye bu kadar uğraşmamızı sağlıyorlar.Bi kaç ipucu verip bizi araştırmaya sevk ediyorlar.Bence bu bi oyunun en önemli özelliğidir.
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sypratan »

Dilhun yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:
gadali yazdı:
Dilhun yazdı:Arkadaşlar Sizce Gaffar Bey Bir Npc Mı Olacak Yoksa Kenan,Junon Ve Benzerı Canavarmı
Birde Skilleri buyucler Nasıl Verıcek Benım Dusuncem Elektrik ve Cemberden Veya Buz Ve Cemberden Yana ???
bence elektrik çemberlitaş bölgesinde hiçbir işe yaramayacak. Çünkü oyundaki "Çemberlitaş Usülü" itemine bakarsanız "direnç elektrik " özelliği olduğu görülüyor. Bence elektrikin yanına fizik-buz takım alın :)

Ancak belki de Gaffar ın elektriğinden korunmak için direnç elektriktir o iksir?

Acaba Gaffar Bir Canavar mı Yoksa Domuz Veya Agah Gıbı Npc mı bu Merak Konusu...

Birde Yetenek Sıstemı Kafa Karıstıran Nokta Sıgınak Ve Mıgrat Geldı Mesmer Cop Oldu Bu Duzeltmek Amacıyla Cember Ve Bu Yada Cember Ve Meteorit Kullanılır Gıbı Gelıyor
mesmer = 188 elektrik hasar
Ne alaka mesmer ?

Yetenek sistemine gelince ,
Belli olmaz gelince göreceğiz

Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Sypratan yazdı:
Dilhun yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:
gadali yazdı:

mesmer = 188 elektrik hasar
Ne alaka mesmer ?

Yetenek sistemine gelince ,
Belli olmaz gelince göreceğiz

Yeni yetenek ve seviye gelmeyecek arkadaşlar !
Yeni bölgeler, NPC'ler, BOSS'lar, yaratıklar, görevler, eşyalar vs. gelecek. Lütfen karıştırmalar olmasın...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Gaffar Bey bir BOSS olacak yani yaratık ve büyük ihtimalle ona ulaşmak için GB-70 ve GB-71 isimli makineleri (diğer tabirleriyle "Makine") geçmemiz gerekecek. Dirençleri konusunda datalara dayanarak konuşmadığımız için şimdilik birşey diyemeyiz ancak "Çivi çiviyi söker" mantığıyla düşünürsek büyücülerin yine önemli bir görevi olacaktır.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Rescuer yazdı:
Gaffar Bey bir BOSS olacak yani yaratık ve büyük ihtimalle ona ulaşmak için GB-70 ve GB-71 isimli makineleri (diğer tabirleriyle "Makine") geçmemiz gerekecek. Dirençleri konusunda datalara dayanarak konuşmadığımız için şimdilik birşey diyemeyiz ancak "Çivi çiviyi söker" mantığıyla düşünürsek büyücülerin yine önemli bir görevi olacaktır.

şimdi büyücünün yerine savaşçının seçilmesi gibi bir mantığı hangi şartların yaratabileceğini düşündüm ama aklıma öyle bir şey gelmedi. Örneğin ck ile savaşçının ve şifacının kurtulup büyücünün kurtulamadığı bir olay olsa kutup devreye girer gibi ...
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

Rescuer yazdı:

Bana Gorede Bu Gaffar Amca Kurt Gıbı Gorew Verıp BIzım Ona Item Sattıgımız Bır Npc Olacaktır Gıbıme Gelıyor :)))
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

Arkadaşlar Kırmızı Örümceklerin oraya eklenen kapı Sultanahmet Bölgesine açılabilir.Oyun açılmadan önce yapılan açıklamada oyunun ileride İstanbul'un diğer bölgelerine yayılacağını söylenilmiştir.Bu arada Karakterimizi şecerken çarın bulunduğu bölgenin neresi olduğunu merak eden varmı benim gibi?
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

SagopaKajmer yazdı:
DerindekiSIR yazdı:Arkadaşlar bırakın uğraşmayın adamlar rahat rahat çalışssın oyun başlayınca görecez nasıl olsa ne olacağını adamlar güncelleme yapmaktan korkar hale gelecek yakında

Zaten merak edelim diye , oyuna daha fazla sarılalım diye bu kadar uğraşmamızı sağlıyorlar.Bi kaç ipucu verip bizi araştırmaya sevk ediyorlar.Bence bu bi oyunun en önemli özelliğidir.
Hızlı destekteki konuları biraz bakarsan bi soru sormustum çemberli taştaki yaratıkların isimlerini ve özelliklerini yayımlasam ceza alırmıyım diye bana verilen cevapta ise böyle bir paylasım forum hesabınızın yanı sıra karakterlerinizinde moderasyona uğrayacağı şeklinde açıklama yapılmış.

Ben bunu istediklerini sanmıyorum eğer istedikleri buysa her şeyi açıklayım eğer izin varsa :idea:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön